Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

yönetimin çok alıngan olması

Başlatan shelbys, 25 Ağustos 2020, 03:27:42
Okunma sayısı 789 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı shelbys

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 31 Ağustos 2020, 01:27
Toplam oynama: 36 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)
yönetimin çok alıngan olması
« : 25 Ağustos 2020, 03:27:42 »
Çok güzel tartışma olabilecek, oyuncuların çok iyi şikayetlerini dile getirebileceği bir konum vardı. Benden daha yeni yeni olan bir admin konumu silmiş. Eleştiriyi kabul edemiyosunuz. Bari önüme engel koymayın, oyuncularla bi' sohbet vs. edelim. Bana anlatılacak çok şey var eminim.

Çevrimdışı shelbys

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: yönetimin çok alıngan olması
« Yanıtla #1 : 25 Ağustos 2020, 03:35:22 »
A-ha, konum https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=121533.0 budur da, görebiliyo musunuz bilmiyorum, sildiler herhalde. İftira dediler konuma, halbuki açtığım şikayetlere baksalar, görecekler :)) kanıtım var uleen!!

Çevrimdışı MASSAKA36

VIP
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 23 Eylül 2020, 13:51
Toplam oynama: 53 gün, 14 saat
« Yanıtla #2 : 25 Ağustos 2020, 03:52:19 »
9 level olduğum için, envanterimdeki silahtan dolayı ceza yedim. vay efendim silahım var rolü yapıyormuşum 10 level altı olduğum için silahım olamazmış, powergamingmiş. aynen kanka elimdeki deaglede vahiyle indi : D

Çevrimdışı Ecelimbe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Kasım 2024, 17:46
Toplam oynama: 195 gün, 20 saat
Erin Yamate Lv.30
Köken: Koreli
Son giriş: 09 Kasım 2022, 20:26
Toplam oynama: 2 gün, 15 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 26 Ocak 2024, 14:18
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Son giriş: 05 Kasım 2022, 13:07
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Adam Quarty Lv.30
Son giriş: 00/00/0000
« Yanıtla #3 : 25 Ağustos 2020, 04:40:33 »
Ben yönetim değilim ama COK ALINGANIM YA pardonda yönetimin ne yapmasını istiyorsunuz adamlar ne güzel eşitlik ve sağ duyu ile işlerini yapıyorlar diye düşünüyorum tabi işin haddini fazla aşan yetkili arkadaşlarımız olabilir aralarında ama okadarında bir luzmunun olucağını sanmıyorum genel yetkili olarak boyutu göz önümüzde canlandırdığımızda zaten herkesin düzenli bir şekilde yetkiciliğini sürdürdüğünü dışarıdan'da bakabiliriz ben 3 yıldan fazla bu sunucudayım bir kere helper 1 bile olmadım hiçbir admindende bana para ver demedim sunucuda 1 tane tanıdığım admin yok bu arada ama sunucunun hakkını veriyorlar ben bukadar diyip iyi sabahlar kahvemizi alalım kahvaltımızı yapıp teamspeak odasında sizi dinlemek üzere bekliyecek olan genel yetkili abilerimiz-kardeşlerimize bir selam verelim.

Çevrimdışı Ecelimbe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Kasım 2024, 17:46
Toplam oynama: 195 gün, 20 saat
Erin Yamate Lv.30
Köken: Koreli
Son giriş: 09 Kasım 2022, 20:26
Toplam oynama: 2 gün, 15 saat
Son giriş: 26 Ocak 2024, 14:18
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Son giriş: 05 Kasım 2022, 13:07
Adam Quarty Lv.30
Son giriş: 00/00/0000
« Yanıtla #4 : 25 Ağustos 2020, 04:42:53 »
9 level olduğum için, envanterimdeki silahtan dolayı ceza yedim. vay efendim silahım var rolü yapıyormuşum 10 level altı olduğum için silahım olamazmış, powergamingmiş. aynen kanka elimdeki deaglede vahiyle indi : D
kanka 5 levelken elime ak47 ile deagle geçti çok sevindim beleşe almıştımda sonra 10level yasağı geldi silahları eve koydum 3 hafta eve girmedim korkudan birşey olur diye falan ama 10 level oldum hemen silahı üstüme aldım sonra retarted rp den ceza yedim Tanrım neydi günahım **Yukarıya bakıyordur**

Çevrimdışı shelbys

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 25 Ağustos 2020, 04:52:49 »
Ben yönetim değilim ama COK ALINGANIM YA pardonda yönetimin ne yapmasını istiyorsunuz adamlar ne güzel eşitlik ve sağ duyu ile işlerini yapıyorlar diye düşünüyorum tabi işin haddini fazla aşan yetkili arkadaşlarımız olabilir aralarında ama okadarında bir luzmunun olucağını sanmıyorum genel yetkili olarak boyutu göz önümüzde canlandırdığımızda zaten herkesin düzenli bir şekilde yetkiciliğini sürdürdüğünü dışarıdan'da bakabiliriz ben 3 yıldan fazla bu sunucudayım bir kere helper 1 bile olmadım hiçbir admindende bana para ver demedim sunucuda 1 tane tanıdığım admin yok bu arada ama sunucunun hakkını veriyorlar ben bukadar diyip iyi sabahlar kahvemizi alalım kahvaltımızı yapıp teamspeak odasında sizi dinlemek üzere bekliyecek olan genel yetkili abilerimiz-kardeşlerimize bir selam verelim.

Sanki çok büyük iş yapmışlar gibi konuşmaz, mmm beni biraz güldürdü. Bir düzen sağlamak için çok uğraşmaya gerek yok. Az ve etkili düzenler olursa düzen kendi sağlanır. Ben kendi adıma diyecek olursam 2 yıldır buradayım, adminlerin ne ekmeğini yedim, ne desteğini alabildim, keşke alabilsem diyorum, valla. Marcello Mob'ta vardım, 3 yıldır varsın bilirsin. Birliğin yapı taşlarındandım. O birlik varken çok kaliteliydi, bazı adminler yardımcı, çoğu admin köstek oluyordu ama yapabildik. Ben uyuyamıyorum :) onun için sorun yok. Ben server adaletini resmen kendim sağlayacağım en sonunda, 1 haftada yaşamadığım şey kalmadı. Ne zevk kaldı, ne rol konseptlerim. Adminler, admin olmasa sövücekler bana eminim. Siliyolar, bakıyolar, bişey yapıyolar. Bilmem, belki birlik açıp ne istediğimi söylemeliyim galiba? Bilemiyorum Altan...

Çevrimdışı shelbys

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 25 Ağustos 2020, 14:37:01 »
burada ağlamaya lüzum yok sevmiyorsan oynama

Çoluk çocukla muhatap olmaktan bıktım..

Çevrimdışı Jaec

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Mart 2023, 00:11
Toplam oynama: 287 gün, 19 saat
Son giriş: 17 Şubat 2023, 01:06
Toplam oynama: 77 gün, 3 saat
Köken: Japon
Son giriş: 17 Şubat 2023, 01:07
Toplam oynama: 0 gün, 19 saat
Son giriş: 23 Şubat 2023, 02:48
Toplam oynama: 2 gün, 4 saat
« Yanıtla #7 : 25 Ağustos 2020, 15:03:00 »
Adamlara demediğin kalmamış kanka, sunucu için "zaman kaybı" gibi terimler bile kullanmışsın. Buna ne yapsınlar? Bu mu üslup ile açılan eleştiri?

Çevrimdışı shelbys

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 25 Ağustos 2020, 15:07:16 »
Adamlara demediğin kalmamış kanka, sunucu için "zaman kaybı" gibi terimler bile kullanmışsın. Buna ne yapsınlar? Bu mu üslup ile açılan eleştiri?
Gayet belirtebilirim Orhangutan, ben sinir krizleri geçiriyorum. Elimde kanıtlar olduğu geçirdim, haklı olduğum halde haksız duruma düşürüldüm. Bunlar gerçekler kardeşim, herkes biliyo' ama yapmıyolar. Al sana oyuncuların şikayeti, neler yaşamışlar görüyosun ya. Ben neler yaşadım aynı konuyu bi' kere daha açtım, bişey demediler. Zaman kaybı, oyunlar zaman kaybı kardeşim, ben sırf arkadaşım için giriyorum normal hayatımda işim var benim biliyo' musun? çalışıyorum güzelce. Onla eğlenmek istiyoruz, 1 haftadır yaşamadığımız kalmadı. Haklı bi' isyan? Sana buraya istiyorsan dökeyim bütün oyuncuların kanıtlarını vs. ne dersin?

Çevrimdışı Jaec

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Mart 2023, 00:11
Toplam oynama: 287 gün, 19 saat
Son giriş: 17 Şubat 2023, 01:06
Toplam oynama: 77 gün, 3 saat
Köken: Japon
Son giriş: 17 Şubat 2023, 01:07
Toplam oynama: 0 gün, 19 saat
Son giriş: 23 Şubat 2023, 02:48
Toplam oynama: 2 gün, 4 saat
« Yanıtla #9 : 25 Ağustos 2020, 15:10:49 »
Gayet belirtebilirim Orhangutan, ben sinir krizleri geçiriyorum. Elimde kanıtlar olduğu geçirdim, haklı olduğum halde haksız duruma düşürüldüm. Bunlar gerçekler kardeşim, herkes biliyo' ama yapmıyolar. Al sana oyuncuların şikayeti, neler yaşamışlar görüyosun ya. Ben neler yaşadım aynı konuyu bi' kere daha açtım, bişey demediler. Zaman kaybı, oyunlar zaman kaybı kardeşim, ben sırf arkadaşım için giriyorum normal hayatımda işim var benim biliyo' musun? çalışıyorum güzelce. Onla eğlenmek istiyoruz, 1 haftadır yaşamadığımız kalmadı. Haklı bi' isyan? Sana buraya istiyorsan dökeyim bütün oyuncuların kanıtlarını vs. ne dersin?
Oynamak zorunda değilsin sevmediysen, şu üslup konusunda da eğitim almalısınız bence.