Ben yönetim değilim ama COK ALINGANIM YA pardonda yönetimin ne yapmasını istiyorsunuz adamlar ne güzel eşitlik ve sağ duyu ile işlerini yapıyorlar diye düşünüyorum tabi işin haddini fazla aşan yetkili arkadaşlarımız olabilir aralarında ama okadarında bir luzmunun olucağını sanmıyorum genel yetkili olarak boyutu göz önümüzde canlandırdığımızda zaten herkesin düzenli bir şekilde yetkiciliğini sürdürdüğünü dışarıdan'da bakabiliriz ben 3 yıldan fazla bu sunucudayım bir kere helper 1 bile olmadım hiçbir admindende bana para ver demedim sunucuda 1 tane tanıdığım admin yok bu arada ama sunucunun hakkını veriyorlar ben bukadar diyip iyi sabahlar kahvemizi alalım kahvaltımızı yapıp teamspeak odasında sizi dinlemek üzere bekliyecek olan genel yetkili abilerimiz-kardeşlerimize bir selam verelim.
Sanki çok büyük iş yapmışlar gibi konuşmaz, mmm beni biraz güldürdü. Bir düzen sağlamak için çok uğraşmaya gerek yok. Az ve etkili düzenler olursa düzen kendi sağlanır. Ben kendi adıma diyecek olursam 2 yıldır buradayım, adminlerin ne ekmeğini yedim, ne desteğini alabildim, keşke alabilsem diyorum, valla. Marcello Mob'ta vardım, 3 yıldır varsın bilirsin. Birliğin yapı taşlarındandım. O birlik varken çok kaliteliydi, bazı adminler yardımcı, çoğu admin köstek oluyordu ama yapabildik. Ben uyuyamıyorum

onun için sorun yok. Ben server adaletini resmen kendim sağlayacağım en sonunda, 1 haftada yaşamadığım şey kalmadı. Ne zevk kaldı, ne rol konseptlerim. Adminler, admin olmasa sövücekler bana eminim. Siliyolar, bakıyolar, bişey yapıyolar. Bilmem, belki birlik açıp ne istediğimi söylemeliyim galiba? Bilemiyorum Altan...