Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Çeteler için güzel bir ar-ge

Başlatan HighFeel has left, 23 Ağustos 2020, 23:15:01
Okunma sayısı 1327 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı tunahanizm

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Kione Wade Lv.22
Köken: Amerikan
Son giriş: 17 Ağustos 2022, 14:25
Toplam oynama: 68 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 16 Mart 2022, 20:17
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Ynt: Çeteler için güzel bir ar-ge
« Yanıtla #40 : 09 Eylül 2020, 18:35:22 »
destekliyorum

Çevrimdışı nbadword

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Ocak 2023, 23:35
Toplam oynama: 39 gün, 4 saat
« Yanıtla #41 : 09 Eylül 2020, 23:06:03 »
İdlewood'un direk güvenli bölgesi kaldırılmalı daha güzel roller çıkabilsin. LSRP'den bakacak olursak bir çok rol yapılıyor İdlewood'da her hangi bir ihlal olmuyor. Oyundaki yaşamda varoş mahalleleri, çetecilerin olduğu yerler orası ama güvenli bölge var kaldırılması lazım.

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA
« Yanıtla #42 : 09 Eylül 2020, 23:30:47 »
Başka yer mi yok koca San Andreas, herkes Idlewoodda hood açmak çete açmak için bu kadar ısrarcı? Güvenli, sivillerin tanışabileceği en azından haraç ya da ic üstünlük gasp, dövme gibi rollerin olmayacağı bir ortam. Zaten çok uzun durunca orada rol dönmediğini de görüyorsunuz. Ama koca haritada rol yapacak çete mekanı bulamamanız sorun cidden. Desteklemiyorum.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 31 Ocak 2024, 11:48
Toplam oynama: 18 gün, 11 saat
« Yanıtla #43 : 09 Eylül 2020, 23:40:03 »
Başka yer mi yok koca San Andreas, herkes Idlewoodda hood açmak çete açmak için bu kadar ısrarcı? Güvenli, sivillerin tanışabileceği en azından haraç ya da ic üstünlük gasp, dövme gibi rollerin olmayacağı bir ortam. Zaten çok uzun durunca orada rol dönmediğini de görüyorsunuz. Ama koca haritada rol yapacak çete mekanı bulamamanız sorun cidden. Desteklemiyorum.

Olay çete mekanı değil olması gereken bu İdlewood'da rol bilmeyen oyuncuların gidip /lean 3 çeki rockstar açtığı bir ortammı yoksa güvenli bölgenin kalktığı siyahı toplulukların olduğu bir ortam mı diye sorsalar ben siyahilerin olduğu ortamı desteklerim. Koca haritada rol yapacak çete mekanı bulamamanız sorun citten demişsin biz rolü mekana göre değil, neyse onu yapıyoruz. İdlewood'dan güvenli bölgenin kaldırılması lazım.

Çevrimdışı Lewis

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsveç
Son giriş: 16 Şubat 2024, 21:18
Toplam oynama: 106 gün, 23 saat
« Yanıtla #44 : 09 Eylül 2020, 23:42:25 »
NaSiPtE VaRsA  qweQ:Eqw:D:Q

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 31 Ocak 2024, 11:48
Toplam oynama: 18 gün, 11 saat
« Yanıtla #45 : 10 Eylül 2020, 00:02:57 »
Zaten sunucuda ipini koparan soyadıyla suç çetesi açıyor aile açıyor veya bir sürü onaysız veya onaylı birlik var gerek yok Idlewood oyunu yeni öğrenenlerin rol yaptığı bir yer olarak kalmalı öyle bırakılmalı GB'sine dokunulmamalı.
Pizzacının ortasında GB kaldırlsın demedim fark ettiyysen, Idlewood'da sadece Pizza Stack bölgesi Güvenli bölge olursa daha çok oluşum açılabilme imkanı sunulur, böylece kavgalar son bulur.

Üstelik GB zaten oldukça dar, sadece Pizza Stack ve Az bir şey ana caddeyi kapsıyor ne var bunda?
Birlik kurmak sadece GBİ dışı değil, GBİ'in yakınlarına da kuramıyorsun bundan bahsediyor.
Ben destekliyorum, İdlewood konum olarak roller için gerçekten iyi bir bölge, kimse insanları zorla orada tutmuyor rollerine engel olup olmamaları konu ile ilgili değil, konu orada oluşum kurulup rol yapılması.
Desteklenebilir, ben kararsız kaldım
Ozaman İdlewood'un şehir merkezi olmaktan çıkması gerekiyor çünkü şehir merkezinin hemen yanında çete mekanı var ve insanların oturup sohbet ettiği yere polis baskın yapıyor, adamlar uyuşturucu satıyor sence mantıklımı?

Polisler hiç bir zaman suç işlememiş birisini gidipte tutuklayamaz. İdlewood zaten şehir merkezi değil güvenli bölge olduğu için ve bilinen bir yer olduğu için şehirin göbeğindeki bir yermiş gibi gözüküyor aslında orası bildiğin zenci mahallesi, suçluların olduğu yerler. Polis baskın atsa bile bir insanda akıl mantık varsa durupta bunu izlemez amerikada sen yap bakayım bunu sana ne yapıyorlar. Zaten öyle zenci çete yerlerinde gerçek hayatta beyazlar hoş karşılanmaz ona görede rollerini yapacaksın bu kadar. Buranın kavgası gürültüsü elbet olacak zaten 1 seviye adamlar gelip troll yapar falan denmiş onlara uymazsanız sizin rol yaptığınızı anlayacaklar onlarda elbet adam gibi sizin ile role girecekler.

Çevrimdışı AixeN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ruby Shvets Lv.25
Köken: Alman
Son giriş: 30 Mayıs 2023, 02:37
Toplam oynama: 175 gün, 2 saat
« Yanıtla #46 : 10 Eylül 2020, 03:38:27 »
Olası bir şey fakat Idlewood Pizza Stack gibi bir yer 2 yılı aşkın süredir sunucuda güvenli bölge olarak geçiyor ve çoğu oyuncu rollerini orada yapıyor. Bunun yerine aktif tutulacak bir yer bulunursa ki Market caddesi şuanda buna uygun değil, fazlasıyla araç trafiği ve kumarhane taraflarında yoğunluk oluyor bu yüzden de uygun yer bulunabileceğini sanmıyorum, eğer birkaç gereksiz, kullanılmayan yer silinirse ve o silinen yer yerine sosyalleşilebilecek bir alan eklenirse olabilir.

Çevrimdışı Little Spooky

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 20 Eylül 2020, 11:21