İletileri sen ileti atmadan düzenledim tarih saatien bakaiblirsin. Eğer tüm gün bilgisayar oynamıyorsan gidip oraya Asosyal olduğumu inkar etmiyorum dememen gerek hem seni ilgilendirmez diyorsun hem çalıştığının bilgisini bana veriyosun
Yani herkese açık bir forum yani biri gelip senin Avatarını görebilir bir sekme girerek sen zaten kendin için koymuyorsun o avatarı insanların görmesi için koyarsın kendin için niye koyasın ki?, kadın resmi ile asosyal olayında saba hak veriyorum bunda sorun yok özürdiliyorum. Oyuna yatırdığın paraya kötü demiyorum şöyle söylim steam hesabımı atıcam en alta link olarak oyunları görebilirsin. Rina roleplay'de birçok ürün satın aldım aktif olarak bulunmakta hayla.Ama avatarım seni ilgilendirmez diye birşey yoktur avatarın herekese açık görünebilir sen sokakta çıplak gezip gezerken seni eleştiren insana sanane diyebilirmisin?
Herkesin görüşü farklı olabilir, sen başka insanlar görsün diye koyduğumu sanıyorsun.Aslında pek öyle değil, gözüme hoş geldiği için koyuyorum.Ayrıca başka ne koyabiliriz kendi resmimizi koyacak halimiz yok ya.Kimisi LSPD resmi koyar, kimisi kadın resmi, kimisi gangster resmi koyar çünkü insanların gözüne daha hoş geldiği için koyarlar veya farklı bir nedeni olan insanlar olabilir.Ben gözüme bu daha hoş geldiği için koyuyorum.Sadece PP'ye kadın resmi koyanların asosyallikle ne alakası var çözemedim.Herneyse, tartışmaya gerek yok PP'ye kadın resmi koymamın nedeni gözüme daha hoş gelmesi.Sadece kadın değil arada bir farklı gif koyuyorum sıradan bir PP sarmıyor.
Senin pp'de sorun yok forumun neresine gitsem ya kalçası sallanan ya göbeği açık ya orası açık ya memesi açık kadın profili görüyorum.Aga biryere kadar kaldırıyonda cidden miden bulanmaya başlıyor belirli bir yerden sonra.Herkesin pp'yi kapa desen arada güzel pp yapanlar oluyor onlara bakıyorum ama artık okadar arttıki normal kadın pp'si koyan görünce bile sinir olmaya başladım.
PP örnek vermek gerekirse:
Film karakterleri
Çizgi roman karakterleri
Dizi karakterleri
Sinema ünlüleri
Oyundan çektiğiniz herhangi bir foto
Gangster fotoğraflar
Herhangi bir film karesinden alınmış bir foto olabilir
Bir oyun karakteri olabilir
Daha birsürü örneği var siyasetçi falan koyanda baya var yani (Bunları sapık pp koyanlara söylüyorum)