Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

PP'ye kadın resmi koymak.

Başlatan Kaagan, 21 Ağustos 2020, 19:01:26
Okunma sayısı 6362 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 16 Eylül 2021, 22:20
Toplam oynama: 240 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: PP'ye kadın resmi koymak.
« Yanıtla #80 : 22 Ağustos 2020, 21:52:24 »
YES.

Çevrimdışı Gwyndolin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 18 Haziran 2023, 19:40
Toplam oynama: 87 gün, 5 saat
Birlik: ******** ***ily
« Yanıtla #81 : 22 Ağustos 2020, 22:02:09 »
İletileri sen ileti atmadan düzenledim tarih saatien bakaiblirsin. Eğer tüm gün bilgisayar oynamıyorsan gidip oraya Asosyal olduğumu inkar etmiyorum dememen gerek hem seni ilgilendirmez diyorsun hem çalıştığının bilgisini bana veriyosun :D Yani herkese açık bir forum yani biri gelip senin Avatarını görebilir bir sekme girerek sen zaten kendin için koymuyorsun o avatarı insanların görmesi için koyarsın kendin için niye koyasın ki?, kadın resmi ile asosyal olayında saba hak veriyorum bunda sorun yok özürdiliyorum. Oyuna yatırdığın paraya kötü demiyorum şöyle söylim steam hesabımı atıcam en alta link olarak oyunları görebilirsin. Rina roleplay'de birçok ürün satın aldım aktif olarak bulunmakta hayla.Ama avatarım seni ilgilendirmez diye birşey yoktur avatarın herekese açık görünebilir sen sokakta çıplak gezip gezerken seni eleştiren insana sanane diyebilirmisin?
Herkesin görüşü farklı olabilir, sen başka insanlar görsün diye koyduğumu sanıyorsun.Aslında pek öyle değil, gözüme hoş geldiği için koyuyorum.Ayrıca başka ne koyabiliriz kendi resmimizi koyacak halimiz yok ya.Kimisi LSPD resmi koyar, kimisi kadın resmi, kimisi gangster resmi koyar çünkü insanların gözüne daha hoş geldiği için koyarlar veya farklı bir nedeni olan insanlar olabilir.Ben gözüme bu daha hoş geldiği için koyuyorum.Sadece PP'ye kadın resmi koyanların asosyallikle ne alakası var çözemedim.Herneyse, tartışmaya gerek yok PP'ye kadın resmi koymamın nedeni gözüme daha hoş gelmesi.Sadece kadın değil arada bir farklı gif koyuyorum sıradan bir PP sarmıyor.
Senin pp'de sorun yok forumun neresine gitsem ya kalçası sallanan ya göbeği açık ya orası açık ya memesi açık kadın profili görüyorum.Aga biryere kadar kaldırıyonda cidden miden bulanmaya başlıyor belirli bir yerden sonra.Herkesin pp'yi kapa desen arada güzel pp yapanlar oluyor onlara bakıyorum ama artık okadar arttıki normal kadın pp'si koyan görünce bile sinir olmaya başladım.
PP örnek vermek gerekirse:
Film karakterleri
Çizgi roman karakterleri
Dizi karakterleri
Sinema ünlüleri
Oyundan çektiğiniz herhangi bir foto
Gangster fotoğraflar
Herhangi bir film karesinden alınmış bir foto olabilir
Bir oyun karakteri olabilir
Daha birsürü örneği var siyasetçi falan koyanda baya var yani (Bunları sapık pp koyanlara söylüyorum)

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
« Yanıtla #82 : 22 Ağustos 2020, 22:27:58 »
+18 koyanlara gerçekten bende sevmiyorum diyebilirim.Defalarca AR-GE açıldı fakat reddedildi, yönetim +18 abartılmadığı sürece sorun yok diyor.

Cidden arkadaşlar ben hadi göz zevkimden kadın pp'si koyuyorum da sizler neden +18 içerik koyuyorsunuz hep merak etmiştimdir.Hayır +18 PP'den göz zevkide olmaz ki  :P

Çevrimdışı solberg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Ağustos 2024, 23:34
Toplam oynama: 210 gün, 19 saat
Birlik: *******ERZ
Son giriş: 30 Eylül 2023, 16:30
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #83 : 23 Ağustos 2020, 04:04:02 »
+18 koyanlara gerçekten bende sevmiyorum diyebilirim.Defalarca AR-GE açıldı fakat reddedildi, yönetim +18 abartılmadığı sürece sorun yok diyor.

Cidden arkadaşlar ben hadi göz zevkimden kadın pp'si koyuyorum da sizler neden +18 içerik koyuyorsunuz hep merak etmiştimdir.Hayır +18 PP'den göz zevkide olmaz ki  :P

onlarda göz zevkinden dolayı koyuyor, troll için koyan hiç görmedim yoksa neden koysun ki

Çevrimdışı Thor

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Eylül 2022, 13:05
Toplam oynama: 383 gün, 5 saat
« Yanıtla #84 : 23 Ağustos 2020, 04:58:00 »

Çevrimdışı Gwyndolin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #85 : 23 Ağustos 2020, 10:21:15 »

onlarda göz zevkinden dolayı koyuyor, troll için koyan hiç görmedim yoksa neden koysun ki
+18 birşeyin göz zevkini herhangi bir forumda yaşamak zorunda değil başka yerde yaşayabilir.Koyacak birşey bulamıyorsa koymasın yada yukarda yazdıklarımdan koysun.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Aralık 2020, 11:34
Toplam oynama: 21 gün, 19 saat
« Yanıtla #86 : 23 Ağustos 2020, 15:26:19 »
aptal olduğunun belirtisidir

Çevrimdışı Emre361

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Kurt Kelly Lv.10
Köken: Kanadalı
Son giriş: 24 Eylül 2020, 11:47
Toplam oynama: 3 gün, 14 saat
« Yanıtla #87 : 23 Ağustos 2020, 15:31:56 »
kanka valla ben bunu koydum normalde karı da koymam sardı bu resim beni ya playboi falan hoş

Çevrimdışı Gwyndolin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #88 : 23 Ağustos 2020, 15:58:23 »
Forumda pp kültürü genelde film çizgi roman yada dizi karakterlerinden oluşuyor ben ilk defa rina'Nın forumunda bukadar +18 yada normal kadın pp'si koyan gördüm.Zaten günlük yaşantısında forumda takılan biri dizi yada film izlemiştir yada başka bir oyun oynamıştır.Akrabamı koyayım? demek yerine üstte yazdığım kriterlerdeki karakterlerden birini koyabilirsin onlarda gözüne güzel gelir.+18 pp koyanlar gözüme hoş geliyor demesin onun gözüne hoş gelirken başkasının gözü bozuluyor.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 11 Ağustos 2021, 20:54
Toplam oynama: 151 gün, 4 saat