ülke işlerinde dinin karıştırılmaması gerekiyor. Şeriat falan yalan arkadaşlar, ülke batar. Zaten şu zamana kadar kimse adam gibi şeriatı yaşayamadı. En büyük örneği arabistan, her hafta şeriat kanunları değişiyo la ülkede. En iyisi ülkeyi Atatürkçü olarak yönetmek, başka çare yok. Herkes özgür yaşamalı, kimse kimsenin dinine karışmamalı. Hatta kimliklerdeki din kısmıda kalkmalı. Sizene istediğime inanırım, kimse karışamaz buna Allah dışında.
Şeriat senin dinine karışmıyor
Şeriat kanunları uygulanmadan adalet gelmez
Şeriati istemeyen dinden çıkıyor
şeriat uygulanmadan adalet gelmez mi? çok komiksin dostum. Biz insanız, aklımız var, düşünebiliyoruz. Bu kanunları kendimiz sağlayabiliriz, çok zor değil. Ayrıca istediğim dine mensup olurum, seni ilgilendirmez. Şeriat ile yönetilen ülke zaten İslam dinini kabul eder, ona göre yaşar. Kitapta her suçun cezası yazıyor mu?
Bak bir örnek verecem ben gelip seni öldürüyorum 10 yıl giriyorum hapise çıkıyorum sonra noluyor senin yaşamını ellinden alıyorum ve ellimi kolumu sallayarak yaşıyorum
Şeriat olsaydı seni öldürdüğüm için benide öldürürdü adaleti en iyi şekilde sağlardı
-
Berfin'in yüzüne kezzap atıldı, adam hapis cezası aldı kızın hayatını karartı, Şeriat olsaydı o adamında yüzüne kezzap atılırdı
-
Hırsızlık yapan birinin ellini keseler, tecavvüzcüyü idam etseler çok güzel adalet sağlanmaz mı?
Ben senin dinine karışmıyorum, bir kişinin dinine karışmak kimsenin haddine değil