Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Dolar 7tl yi geçti 8'e dayandı.

Başlatan Togii, 05 Ağustos 2020, 23:16:13
Okunma sayısı 10649 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Rippier

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 23 Nisan 2021, 23:27
Toplam oynama: 226 gün, 3 saat

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 31 Mayıs 2020, 22:42
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Dolar 7tl yi geçti
« Yanıtla #221 : 07 Ağustos 2020, 03:19:55 »
ŞAAK dedim patrona dedim senin doların varsa benimde allahım var dedim sonra önümde eğildi ab afet dedi

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 31 Mayıs 2020, 22:42
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #222 : 07 Ağustos 2020, 03:22:08 »
Gerçek adımız İsmail ve gizli Müslümanız
-İsrail

Çevrimdışı xredeyg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Aralık 2020, 09:27
Toplam oynama: 60 gün, 20 saat
« Yanıtla #223 : 07 Ağustos 2020, 09:34:19 »
hahaha dostum ekonom çok kötü babam inşaat işçisi annem ev hanım biz niye 1.500 tl alıyoz ya of! ekonom çok kotu ya vala ben istifa yani yuh artık! ben niye ilkokul mezunu anne ve babama iş bulamıyok 25 bin veren? ben babam çok zeki ama devlet dolayı yani ben bir şey yok yapabilecek. ekonomi iyi değil hatta çok kötü denebilecek seviyede ancak boş boş dert yanıp forumlarda ağlamaktansa ülkenin işine yarayacak bir şeyler yapmak lazım. Doları düşürebilecek olan, yaptığı işlerle ekonomiyi düzeltebilecek olan sizlersiniz. Okuduğunuz okullar, yaptığınız harcamalar, girdiğiniz işler ve yaşadığınız hayat ekonomiyi dolayısıyla doları etkiliyor. Tamam, yönetim kötü tamam en kötü yönetim bizde bir şey demiyorum ama burada boş boş ağlamayı 2 yaşında çocuklar da biliyor bilmem anlatabildim mi...

Çevrimdışı Gwyndolin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 18 Haziran 2023, 19:40
Toplam oynama: 87 gün, 5 saat
Birlik: ******** ***ily
« Yanıtla #224 : 07 Ağustos 2020, 09:38:26 »
hahaha dostum ekonom çok kötü babam inşaat işçisi annem ev hanım biz niye 1.500 tl alıyoz ya of! ekonom çok kotu ya vala ben istifa yani yuh artık! ben niye ilkokul mezunu anne ve babama iş bulamıyok 25 bin veren? ben babam çok zeki ama devlet dolayı yani ben bir şey yok yapabilecek. ekonomi iyi değil hatta çok kötü denebilecek seviyede ancak boş boş dert yanıp forumlarda ağlamaktansa ülkenin işine yarayacak bir şeyler yapmak lazım. Doları düşürebilecek olan, yaptığı işlerle ekonomiyi düzeltebilecek olan sizlersiniz. Okuduğunuz okullar, yaptığınız harcamalar, girdiğiniz işler ve yaşadığınız hayat ekonomiyi dolayısıyla doları etkiliyor. Tamam, yönetim kötü tamam en kötü yönetim bizde bir şey demiyorum ama burada boş boş ağlamayı 2 yaşında çocuklar da biliyor bilmem anlatabildim mi...
Boşuna uğraşma hangi okuyan insana sorsam siktirip giderim Amerika'ya diyor aynen Amerika sizin haklarınızı savunmassa ne yapacaksınız zaten ilerde onların durumunda göçebe gözüyle bakılmamız olası.Birgün Türkiye yıkılırsa Amerika'daki haklarınızı elinizden alabilirler kiminle anlaşma yapacaksınız adamlar çağının ilersinde Doktorlar,Mühendisler yetiştiriyorlar sıradan bir Mühendise orda değer verilirmi?

Çevrimdışı xredeyg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Aralık 2020, 09:27
Toplam oynama: 60 gün, 20 saat
« Yanıtla #225 : 07 Ağustos 2020, 09:49:17 »
ben hiç öyle bir şey yaşamadım nedense ama bilemiyorum haklısındır ailen öyle dediyse xd şunu söyleyeyim aklına oturmamış ama bak 10 yıla kadar ülkenin yıkılmasına imkan yok o sıralarda da üniversiteye gelirsin heralde. Zaten elini kolunu sallayan "ben mühendis olcam amerika vizem nerde hani?" diyip gidemiyor kankam, sen çok yanlış anlamışsın muhabbeti. Amerika olayında bir yakının, dostun akraban olması lazım. Yada okullarla bir bağın, yüksek başarını gösteren bir şey olması lazım. Çünkü Amerika'ya şu dönemde gidebilmen için "davet" adı verilen bir sistem var ve davet almalısın gitmek için. Tek meslek mühendislik, doktorluk değil. Mühendislerden çok para kazanabileceğim bir sektörde okul okuyorum yine de buradaki sistem bile "tanıdığın varsa"ya dönüyor. O yüzden "tanıdığın yoksa" güzel okullar okuyup, ekstra başarı kazanmalısın. İşini şansa bırakan "Amerika'ya uçarım moruuk"cular zaten işsiz kalsın onların hiçbir ümidi yok, salak saçma hareketler yapıp boş boş gezen mühendislik bitirmiş maymunlar bir yeri arayıp konuşmayı bilmeyen özgüvensiz yıkık insanlar çıkarlarsa ben de işe almazdım. Biraz bilgi, deneyim ve yetenekle bu ülkede bile rahat geçinmek mümkün, annesi çalışmayan babası inşaatta 18 saat tuğla taşıp 1.500 lira alan insanlara özel muammele yapacak onları yalayacak değil devlet. Ekonominin kötü olmasının sebebi bir miktar okumayan, bilinçsiz insanlar ve %50 kadarıyla yönetim, bunları aklınızda düşününce mantıklı gelmiyor mu? Sen ekonomi bu kadar kötüyken, 1 dolar 7tl'yken sana al sen okumadın sen işçisin sen şusun sen busun deyip para verir  mi zannediyorsun tepedeki? Gerçekten çok saçma fikirler, olgunlaşmamış insanlar yorum yapıyor şu konunun altında sonra insanları linçletmek için konu açıyorlar xD.

Çevrimdışı Gwyndolin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #226 : 07 Ağustos 2020, 09:53:32 »
ben hiç öyle bir şey yaşamadım nedense ama bilemiyorum haklısındır ailen öyle dediyse xd şunu söyleyeyim aklına oturmamış ama bak 10 yıla kadar ülkenin yıkılmasına imkan yok o sıralarda da üniversiteye gelirsin heralde. Zaten elini kolunu sallayan "ben mühendis olcam amerika vizem nerde hani?" diyip gidemiyor kankam, sen çok yanlış anlamışsın muhabbeti. Amerika olayında bir yakının, dostun akraban olması lazım. Yada okullarla bir bağın, yüksek başarını gösteren bir şey olması lazım. Çünkü Amerika'ya şu dönemde gidebilmen için "davet" adı verilen bir sistem var ve davet almalısın gitmek için. Tek meslek mühendislik, doktorluk değil. Mühendislerden çok para kazanabileceğim bir sektörde okul okuyorum yine de buradaki sistem bile "tanıdığın varsa"ya dönüyor. O yüzden "tanıdığın yoksa" güzel okullar okuyup, ekstra başarı kazanmalısın. İşini şansa bırakan "Amerika'ya uçarım moruuk"cular zaten işsiz kalsın onların hiçbir ümidi yok, salak saçma hareketler yapıp boş boş gezen mühendislik bitirmiş maymunlar bir yeri arayıp konuşmayı bilmeyen özgüvensiz yıkık insanlar çıkarlarsa ben de işe almazdım. Biraz bilgi, deneyim ve yetenekle bu ülkede bile rahat geçinmek mümkün, annesi çalışmayan babası inşaatta 18 saat tuğla taşıp 1.500 lira alan insanlara özel muammele yapacak onları yalayacak değil devlet. Ekonominin kötü olmasının sebebi bir miktar okumayan, bilinçsiz insanlar ve %50 kadarıyla yönetim, bunları aklınızda düşününce mantıklı gelmiyor mu? Sen ekonomi bu kadar kötüyken, 1 dolar 7tl'yken sana al sen okumadın sen işçisin sen şusun sen busun deyip para verir  mi zannediyorsun tepedeki? Gerçekten çok saçma fikirler, olgunlaşmamış insanlar yorum yapıyor şu konunun altında sonra insanları linçletmek için konu açıyorlar xD.
Başta kim olursa olsun bu dünyada OKUMAYANA EKMEK YOK herkes gelişen zekalara değer vermek zorunda, sıradan birine iş veremezler devlete yararlı olacak kişilere iş vermek zorundalar, kim yaratıcı fikirler sunduda değer verilmedi? kim iyi okullar bitirdide değer verilmedi? iyi maaş verilmedi? bunların cevaplarını aldıktan sonra iş dünyası ile alakalı konuşmak daha mantıklıdır.Ben seni savundum zaten Amerika'da haklarını kimse sorgulamaz dedim sen yanlış anladın.

Çevrimdışı emrerv

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Nisan 2024, 04:54
Toplam oynama: 83 gün, 18 saat
« Yanıtla #227 : 07 Ağustos 2020, 10:49:43 »
Ne alaka durumumuz gayet iyi aileden kimse de ilkokul mezunu değil ama ekonomi kötü diyorum. Sonuçta 10.000 lira maaşta alsan 1000 lira maaşta alsan insanları da düşünmen lazım dimi
Spoiler:
Bu arada iyi ki dün gece şarjım bitmiş, boş bir şey için gece 3'e kadar uyumayacaktım :-[

Çevrimdışı Gwyndolin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #228 : 07 Ağustos 2020, 11:11:17 »
Ne alaka durumumuz gayet iyi aileden kimse de ilkokul mezunu değil ama ekonomi kötü diyorum. Sonuçta 10.000 lira maaşta alsan 1000 lira maaşta alsan insanları da düşünmen lazım dimi
Spoiler:
Bu arada iyi ki dün gece şarjım bitmiş, boş bir şey için gece 3'e kadar uyumayacaktım :-[
Okumayan insanın halinidemi biz düşüneceğiz? zamanında okuma şansı verilmeyen insanlara birşey demiyorum ama Üniversiteyi bitiremeyip Mcdonalds'da düşük maaş ile çalışıp ekonomi kötü diyen insanlarımı düşüneceğiz yada kıytırık bir bölüm bitirip bakkal açan insanlarımı? adam orda geçimini sağlıyıp gidiyor işte en azından evine ekmek götürüyor Mcdolands'da çalışıp 15 20 bin tl maaş almayımı bekliyordu?

Çevrimdışı emrerv

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Nisan 2024, 04:54
Toplam oynama: 83 gün, 18 saat
« Yanıtla #229 : 07 Ağustos 2020, 11:21:44 »
Spoiler:
Okumayan insanın halinidemi biz düşüneceğiz? zamanında okuma şansı verilmeyen insanlara birşey demiyorum ama Üniversiteyi bitiremeyip Mcdonalds'da düşük maaş ile çalışıp ekonomi kötü diyen insanlarımı düşüneceğiz yada kıytırık bir bölüm bitirip bakkal açan insanlarımı? adam orda geçimini sağlıyıp gidiyor işte en azından evine ekmek götürüyor Mcdolands'da çalışıp 15 20 bin tl maaş almayımı bekliyordu?
ya diyorum ki 2000 lira maaşta alsan 10000 lira maaşta alsan ekonomi kötü