Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Marty Petretti

Başlatan SODATheBoss, 15 Haziran 2018, 23:58:59
Okunma sayısı 3150 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı SODATheBoss

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 27 Haziran 2022, 18:18
Toplam oynama: 1 gün, 10 saat
Birlik: (Yok)
Marty Petretti
« : 15 Haziran 2018, 23:58:59 »

Bencil, ruhsal sorunları var, zevkli, alımlı, sinir hastası, sevimli, piç, menfaatçi, parasına bakan ve kıyafetlerine dikkat eden birisi

CASE REPORT
CASE DATE: 19.06.2018, 7:00 AM

Mahkemenin başlaması ile beraber şüpheli Marty Petretti ve Adriano Mancini yargısı başlamıştır. [7:05 AM]

Judge: Marty Petretti,doğum tarihi 24 Şubat 1994.Doğum yeri; Newark, New Jersey.Baba ismi Paul Petretti, anne ismi Maria Petretti. Onaylıyor musun?

M.P: Evet, onaylıyorum.

Judge: Santa Maria sahilinde Starfish köprüsünün üzerinde olan ikinci blokta olan Casserali Vincenzio'un restorantında duyulan silah sesleri ve restoran sahibinin vurulmasının ardından güvenlik kamerasında restoranttan çıkışınız görüntüleniyor. Üstelik yanınızda Adriano Mancini ile birlikte. Bu konu hakkında bize ne diyebilirsin Petretti. Sana neden inanmalıyım?

* Marty Petretti kısa süreliğine Adriano'a baktı, ardından eski davasında olan savcıya bakarak;

M.P: Bunun hakkında diyebileceğim bir şey yok, oraya yemek yemek için girdim, yemeğimi yedikten sonra çıktım. Silah seslerini televizyondan geldiğini sandım. Pek aldırış etmedim. Sonuçta bir ses sistemi var ve adamın mekanı büyük. Ne yapabilirsin aldırış etmedim.

* O'Willian sinirden pis pis gülüyor, Marty'e bakarak ayaklandı, projeksiyon makinasının yanına adımladı.

Savcı O'Willian: Yine hikayelerin bitmiyor Marty, bu sefer sırada ne var, silahı büyük annen mi ateşledi. Hadi ama çok eski kafalısın bu söylediklerine çocuk bile inanmaz. Üstelik Mancini ile olan ortaklığınızıda biliyoruz. Büro ajanımız bunu iş birlikçileri ile doğruladı. Peki bu fotoğraflara ne diyeceksin Petretti?

* O'Willian sözünün ardından projeksiyon makinesinden beyaz perdeye fotoğrafları yansıttı, güler yüz ile Marty'e bakıyor.

Alıntı yapılan: kanıt1

Savcı O'Willian: Adriano konuşuyor, sen ise Adriano ile beraber adamın başında bekliyorsun. Elinde olan küçükken oynadığın çata patlara benzemiyor. Heralde Glock'a falan benziyor. Haksız mıyım Marty?

* Adriano Mancini Petretti'e alaycı şekilde baktı, savcıya bakışlarını tekrardan çevirdi.

* Marty Petretti Mancini ile göz göze geldi, küçük bir kahkaha atarak savcıya döndü;

M.P: Ahahaha, benim yargılandığım şey bu değil. Sadece burada bir silah ile görüntülenmişim. Bunda bir sakınca yok. Ruhsatsız silahın cezası en son beş bin dolardı sanırsam. Öyle hatırlıyorum siz daha iyi bilirsiniz cebinize parayı koyabilirim sorun yok fakat bu fotoğraf eski. Beni bu fotoğraf ile yargılayabileceğinizi sanmıyorum. Küçükken çata pat ile oynadığımda doğrudur bunu kabul ediyorum fakat siz ne yapıyordunuz merak etmiyorum değilim. Size saygımdan dolayı susacağım.

* Marty Petretti konuşmasının ardından sırasıyla Eric, Mancini ve Paulie'a baktı. Yerine oturur.

* Paulie Masseria kumandadan projeksiyonun görüntüsünü değiştirdi.

Alıntı yapılan: kanıt2

Judge: Fazlasıyla konuştun Petretti, bu senin suçsuz olduğunu kanıtlamıyor. Adriano adamın başında konuşurken, yanında rahat bir şekilde sigara içiyorsun. Adriano, senin nasıl bir savunman var? Cidden merak ediyorum, ünlü suç örgütlerinin liderisin. Bunu biliyoruz, fakat hiç bir zaman kanıtlayamıyoruz. Bu fotoğraflar için ne söyleyeceksin?

Adriano Mancini:Bu fotoğrafı ben bile hatırlamıyorum, en azından iş birlikçi yapılan kişileri tanıyıp federalleri kendi amacım için kullanabilecek düzeyde akıllıydım o vakitlerde fakat bu fotoğraflar artık dediğin gibi eski numaralara giriyor. Çocuk oyunu oynamıyoruz burada. İki kişinin eski fotoğraflar yüzünden müebbet hapis cezasına çarptırılması sizin üstünüzde olanların kafasında soru işareti yaratmaz mı? Biraz mantıklı haraket edin. Petretti'in dediği gibi beş bin dolar ödenemeyecek bir mevla değil.

* Adriano Mancini öksürür, ardından sağ işaret parmağını havaya kaldırır.

Adriano Mancini: Ama bir saat sonra, ama bu gece, ya da ben dedektif bokları yüzünden yüz yıllık hapisimi yatarken. La Cosa Nostra devam edecek.

* Eric Castelli yeterince sustuğunun farkında, Narchetti'in para ödediği hakime göz kırpar, ayaklanır;

Eric Castelli: Savcımızın fotoğraf delilleri RICO davası ile alakasız, sadece ruhsatsız silahların bulunduğu bir iki fotoğraf öldürülen restorant sahibinin cinayetini kanıtlamıyor. Bunu sizde biliyorsunuz Hakim. Tek yapmak istediğiniz müvekkillerimin ağızından laf almaya çalışmak ve ben buna izin vermeyeceğim. Davanın düşmesi taraftarıyım. Ruhsatsız silahlar için gereği yapılır ve iki silahta başka kişilerin üstünde bulunduğu davada söylenmedi. Devlet kendi menfaati için bu davayı müvekkillerime açıyor. Sizden ricam davanın düşürülmesi ve bu saçmalığa bir son verilmesi.

* Paulie Masseria Eric'a imalı bir haraket yaptı, ayaklanır;

* salonda olan genelde herkes ayaklandı.

Judge: Gereğinin yapılması için karar verildi. Jüri kararına aldırılmadan Amerika devletinin bana sağladığı yetkiye dayanaraktan Marty Petretti ve Adriano Mancini hakkında olan soruşturma davasının düşmesine...

* O'Willian elini alnına sertçe vurdu.

* Federal Ajan masaya bir yumruk attı, mahkeme kararını dinliyor.

Judge: Bu davanın tekrar açılmasına dair Savcılıktan bir belge alınması durumunda değerlendirilmeyeceğine iki şahısın suçlarının düşürülmesine karar verilmiştir.

* Marty Petretti savcıya piç bakışı atıp sırıttı, mahkeme salonundan ayrılır.

Çevrimdışı SODATheBoss

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Marty Petretti
« Yanıtla #1 : 15 Haziran 2018, 23:59:30 »

CASE REPORT
CASE DATE: 19.02.2004, 8:00 AM

Mahkemenin başlaması ile beraber suçlu Marty Petretti ve Henry DeConcini yargısı başlamıştır. [8:05 AM]

MARTY PETRETTI

MARTY PETRETTI, 11.02.2004.
PHOTOGRAPHED BY: NEW JERSEY POLICE DEPARTMENT

Judge: Marty Petretti,doğum tarihi 24 Şubat 1994.Doğum yeri; Newark, New Jersey.Baba ismi Paul Petretti, anne ismi Maria Petretti. Onaylıyor musun?
M.P: Evet, onaylıyorum.
Judge: Pekala Marty, oldukça gençsin; bu tür davalardan nefret ettiğimi söylemek istiyorum. Herneyse,olayın yaşandığı zaman yani 9.02.2004 tarihinde 01:00 AM dolaylarında orada olduğun önündeki dosyada bulunan fotoğraf ile kanıtlandı.Bu konu hakkında ne söyleyeceksin?
M.P: Evet doğru sayın yargıç, diyecek herhangi bir sözüm yok. Bu olay gerçekleştiğinde alkollüydüm.
Judge: Bak genç adam,bu olay gerçekleşmedi. Bu olayı sen gerçekleştirdin, o yüzden burada her şeyi anlatman senin için iyi olur.Silahı nerden buldun ve bu kumar gecelerini ne zamandır düzenliyorsunuz?
M.P: Bakın sayın yargıç, o masada dönen para sadece üç-dört bin dolardı, arkadaş çevremizde yapıyorduk.Yaklaşık üç aydır.Tanrıya yemin olsun ki babamın silahını ilk defa yanıma almıştım.Üstümdeki kıyafetlerden sırtımdaki silaha kadar babama aitti. Kendisi uyurken çıkmıştım.
Judge: Olay nasıl gerçekleşti? Jonathan DeCardi'yi neden öldürdün?
M.P: Alkollüydüm ve son oyunumdu. Tüm paramı basmıştım.DeCardi yüksek elle oyunu bitirmeye kalkınca dayanamadım.
Judge: Tanrım,buna inanamıyorum. Henüz 14 yaşındasın ve şu ettiğin kelimelere bak.
M.P: Yaptığımdan oldukça pişmanım sayın yargıç.
Judge: Pekala pekala, dönelim Henry DeConcini'ye.

CASE REPORT
CASE DATE: 19.02.2004, 8:00 AM

HENRY DECONCINI

HENRY DECONCINI, 11.02.2004.
PHOTOGRAPHED BY: NEW JERSEY POLICE DEPARTMENT

Judge: Henry DeConcini,doğum tarihi 12 Nisan 1987, doğum yeri Newark, New Jersey. Baba ismi Kevin DeConcini, anne ismi Lisa DeConcini,onaylıyor musun?
H.D: Evet, onaylıyorum.
Judge: Pekala Henry, Marty'nin söylediklerini işittin. Cinayete yataklık ettiğini ve cinayeti işledikten sonra masadaki tüm parayı alıp evine sakladığını onaylıyor musun?
H.D: Evet doğru sayın yargıç, diyecek herhangi bir sözüm yok. Bu olay gerçekleştiğinde bende Marty kadar kendimde değildim.
Judge: Kendinde değildin öyle mi?Masadaki bütün parayı alıp götürecek kadar kendindeymişsin gibi gözüküyor fotoğrafta.Olayı anlatır mısın?
H.D: Jonathan DeCardi'nin vurulmasında bende oradaydım, kabul ediyorum. Marty bana babasının silahını aldığını söylemişti fakat ona el atacağını düşünmemiştim. Olay gerçekleştikten sonra bende şok geçirdim,sonra Marty'ye baktım ve bana "Paraları al, toz oluyoruz." dedi. Bende o aceleyle masadaki paraları toplayıp ikimiz beraber koşarak ayrıldık.
Judge: Pekala, bu ifadende yardım ve yataklıkta büyük rol oynadığını gösteriyor.
H.D: Yaptığımdan çok pişmanım sayın yargıç.
Judge: Çok geç çocuklar, neyse ki yetişkin olarak yargılanmayacaksınız.

JUDGE:Marty Petretti'nin reşit olmaksızın işlediği cinayet, ruhsatsız silah bulundurma, izinsiz kumar oynatma/oynama suçlarından iyi hal tahliyesi olmaksızın onüç yıl cezaevinde kalmasına, bu sürenin cezaevindeki durumuna göre uzatılıp uzatılmamasının karar yetkisinin eyalet hapishane mahkemesinin yetkisine verilmesine, suça yardım ve yataklık eden Henry DeConcini'nin cinayete yardım ve yataklığına, kumar oynatma/oynama, kolluk kuvvetlerinden kaçmasına ve bu süre zarfı içerisinde kolluk kuvvetinin yaralanmasına sebebiyetten iyi hal tahliyesi olmaksızın onüç yıl cezaevinde kalmasına, bu süre zarfında cezaevindeki durumuna göre uzatılıp uzatılmamasının karar yetkisinin eyalet hapishane mahkemesinin yetkisine verilmesine oy birliğiyle karar verilmiştir.

Bıkmak bilmeyen hayaller ve Petretti
Alıntı yapılan: Petretti'nin mahkeme kararı
Marty Petretti'nin reşit olmaksızın işlediği cinayet, ruhsatsız silah bulundurma, izinsiz kumar oynatma/oynama suçlarından iyi hal tahliyesi olmaksızın onüç yıl cezaevinde kalmasına, bu sürenin cezaevindeki durumuna göre uzatılıp uzatılmamasının karar yetkisinin eyalet hapishane mahkemesinin yetkisine verilmesine, suça yardım ve yataklık eden Henry DeConcini'nin cinayete yardım ve yataklığına, kumar oynatma/oynama, kolluk kuvvetlerinden kaçmasına ve bu süre zarfı içerisinde kolluk kuvvetinin yaralanmasına sebebiyetten iyi hal tahliyesi olmaksızın onüç yıl cezaevinde kalmasına, bu süre zarfında cezaevindeki durumuna göre uzatılıp uzatılmamasının karar yetkisinin eyalet hapishane mahkemesinin yetkisine verilmesine oy birliğiyle karar verilmiştir.
Marty Petretti, 2018 yılında kodesten tahliyesiz bir şekilde çıktı. Consiglio'nun kendisini bulması ile tekrardan suç dünyasına girişini yaptı. Gözüne capogrime Narchetti takılmıştı, o herifte samimi bir yüz yoktu.
Giordano'nun üst rütbelisi olan Sergio Narchetti, daha öncesinden yapılmış planların teker teker batması sonucunda kimsenin aklına gelmeyecek bir fikir buldu. Ancak bu planları Petretti'nin hapisten çıkması ile suya düştü. İhanetini farkeden Petretti, silahını aldı ve mekan içerisinde Sergio'yu başından vurdu.

Çevrimdışı SODATheBoss

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Marty Petretti
« Yanıtla #2 : 16 Haziran 2018, 00:00:00 »

CASE REPORT
CASE DATE: 27.04.2018, 12:00

Mahkemenin başlaması ile beraber suçlu Marty Petretti'in yargısı başlamıştır [12:00]

MARTY PETRETTI

MARTY PETRETTI,
PHOTOGRAPHED BY: NEW JERSEY POLICE DEPARTMENT[/i]

Kevin Cranford: Kişinin şartlı tahliyesi için ikinci yılı olması sebebiyle, olağan ikinci iyi hal tahliye yargılamasını açmış bulunmaktayım. Kamuyu temsil tarafında emekli basın ve medya mensubu Ralph Alberticco, Savcı O'Willian ve Marty Petretti'in şüphelenilen suç örgütleriyle olan ilişkilerinin araştırılmasından ve bu davadan sorumlu Federal Büro Saha Görevlisi #23512 bulunmaktadır. Savunma tarafında ise sanık Petretti'in avukatı Eric Castelli bulunmaktadır...

Kevin Cranford:Sanık Marty Petretti, üç hafta önce cezaevinde W.A ve N.K kişilerinin bıçaklı saldırısına uğradınız doğru mu?

*Marty Petretti bakışlarını Kevin Cranford'a doğru çevirdi.

Marty Petretti: Doğru sayın yargıç.

Kevin Cranford: Olayı anlatır mısın lütfen?

Marty Petretti: Sadece önceden yaşadığımız bir sürtüşme dolayısıyla bu yaşandı. W.A ve N.K ile herhangi bir kin durumum olmadı ve olmayacağını düşünüyorum.

Kevin Cranford: Yani bu sana göre bir infaz girişimi değildi,öyle mi anlıyorum?

* Marty Petretti tavanda göz gezdiriyor.

Marty Petretti: Kesinlikle hayır.

Kevin Cranford: Pekala,kamu temsili heyetinden itirazı olan var mı?

Jonathan O'Willian: Ehm-.Sayın Yargıç, izninizle.

*O'Willian ayağa kalkarak Petretti'ye bakınıyor.

Jonathan O'Willian:Petretti'nin mahkemenin dürüstlüğünden kaçtığı düşüncesindeyim. Eğer bunun bir infaz girişimi olduğunu kabul ederse Clemenza, Ronchetti ve daha önce diğer suç örgütleriyle olan bağlarını kabul edecektir. Fakat elimizdeki kanıtlar doğrultusunda bunun bir infaz girişimi olduğunu savunmaktayım. İzninizle göstermek isterim.

Kevin Cranford: Elbette Savcı O'Willian,buyrun.

*O'Willian projeksiyondan panoya bir fotoğraf yansıtıyor.

Alıntı

O'Willian: Önceki davalarda Petretti'ye Ganton'da 24.04.2016 tarihinde olan J.K ve K.W cinayetleri hakkında soru sorduğumuzda suçlamaları reddetmiş ve olay hakkında bir fikri olmadığını söylemişti. Departman üyelerinin cinayet mekanında bulunan çevre sakinlerinden aldığı bilgiye göre ateş Beyaz bir Admiral'den açılmıştı. Bunun ardından Red County bölgesinde bulunan trafik ekiplerine anons geçildi ve kırsal bölgede-...

*O'Willian diğer fotoğrafa geçti.

Alıntı

Jonathan O'Willian:...şüpheli hareketler eden Beyaz Admiral göze çarptı ve fotoğrafta gördüğünüz üzere takip başladı. Beyaz Admiral'in hızı arttırmasıyla beraber destek ekip isteyen trafik ekipleri aracı durdurduğunda içinden Marty Petretti, bagajında iki kiloluk uyuşturucu paketiyle yakalandı, buda yetmezmiş gibi önceden cinayete karışan Marty Petretti müdafa denilerek sadece altı sene cezaevinde kalıp tahliye olmuştu. Bana kalırsa ben bu adama baktığımda sadece eli kanlı bir gangster görüyorum, son işini beceremediği içinde bunun tamamiyle infaz girişimi olduğunu düşünmekteyim.

Kevin Cranford:Ne yazık ki düşünceler yetmiyor Savcı O'Willian.Sizin bir savunmanız olacak mı savunma avukatı Eric Castelli?

Eric Castelli:Tanrım böyle suçlamalara ne diyebilirim ki sayın yargıç.Önceki davalara bakacak olursak Marty Petretti'nin müdafaa cinayetinden içeri girdiğini görüyoruz.Yalnızca altı yıl, her Amerikan Vatandaşının yapacağı gibi dükkanına giren hırsızla karşı karşıya gelince kendini korumak için elinde ne varsa onu kullandı ve cezasınıda çekti.

*Kevin Cranford başını sallıyor ve Marty'ya bakındı.

Kevin Cranford:Senin diyeceğin bir şey var mı Petretti?

Marty PetrettiBize güzel bir hikaye dinlettiği için sayın Savcı O'Willian'a teşekkürlerimi sunuyorum.

*Jonathan O'Willian hızlıca ayaklandı ve sesini yüksellti.

Jonathan O'Willian:Sayın yargıç!Görüyorsunuz bu adamın mahkeme kurallarına bile saygısı yok!

Kevin Cranford:Lütfen sakin ol O'Willian.Ehm..

Kevin Cranford:Marty Petretti cezaevi süresi içerisinde bıçaklı saldırıya uğraması dolayısıyla, iyi hal durumuna, saldırıyı gerçekleştiren W.A ve N.K'nın olağan tahliye görüşmelerinde gereken cezanın eklenmesine ve olayın soruşturulmasına. Kanıt yetersizliğinden ve zaman aşımından Marty Petretti'in bağlantılı dosyalarının düşürülmesine-..

*Federal Büro Ajanı elini yüzüne götürdü.

Kevin Cranford:İyi hal tahliye davasının 27.04.2018 tarihinde Marty Petretti'in iyi halden şartlı tahliye almasına Senatö tarafından oy birliği ile karar verilmiştir.

Çevrimdışı BERKE..YORUK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 14 Mart 2020, 21:56