CASE REPORTCASE DATE: 27.04.2018, 12:00
Mahkemenin başlaması ile beraber suçlu Marty Petretti'in yargısı başlamıştır [12:00]
MARTY PETRETTI
MARTY PETRETTI,
PHOTOGRAPHED BY: NEW JERSEY POLICE DEPARTMENT[/i]
Kevin Cranford: Kişinin şartlı tahliyesi için ikinci yılı olması sebebiyle, olağan ikinci iyi hal tahliye yargılamasını açmış bulunmaktayım. Kamuyu temsil tarafında emekli basın ve medya mensubu
Ralph Alberticco, Savcı
O'Willian ve
Marty Petretti'in şüphelenilen suç örgütleriyle olan ilişkilerinin araştırılmasından ve bu davadan sorumlu
Federal Büro Saha Görevlisi #23512 bulunmaktadır. Savunma tarafında ise sanık Petretti'in avukatı
Eric Castelli bulunmaktadır...
Kevin Cranford:Sanık Marty Petretti, üç hafta önce cezaevinde W.A ve N.K kişilerinin bıçaklı saldırısına uğradınız doğru mu?
*Marty Petretti bakışlarını Kevin Cranford'a doğru çevirdi.Marty Petretti: Doğru sayın yargıç.
Kevin Cranford: Olayı anlatır mısın lütfen?
Marty Petretti: Sadece önceden yaşadığımız bir sürtüşme dolayısıyla bu yaşandı. W.A ve N.K ile herhangi bir kin durumum olmadı ve olmayacağını düşünüyorum.
Kevin Cranford: Yani bu sana göre bir infaz girişimi değildi,öyle mi anlıyorum?
* Marty Petretti tavanda göz gezdiriyor.Marty Petretti: Kesinlikle hayır.
Kevin Cranford: Pekala,kamu temsili heyetinden itirazı olan var mı?
Jonathan O'Willian: Ehm-.Sayın Yargıç, izninizle.
*O'Willian ayağa kalkarak Petretti'ye bakınıyor.Jonathan O'Willian:Petretti'nin mahkemenin dürüstlüğünden kaçtığı düşüncesindeyim. Eğer bunun bir infaz girişimi olduğunu kabul ederse Clemenza, Ronchetti ve daha önce diğer suç örgütleriyle olan bağlarını kabul edecektir. Fakat elimizdeki kanıtlar doğrultusunda bunun bir infaz girişimi olduğunu savunmaktayım. İzninizle göstermek isterim.
Kevin Cranford: Elbette Savcı O'Willian,buyrun.
*O'Willian projeksiyondan panoya bir fotoğraf yansıtıyor.O'Willian: Önceki davalarda Petretti'ye Ganton'da 24.04.2016 tarihinde olan J.K ve K.W cinayetleri hakkında soru sorduğumuzda suçlamaları reddetmiş ve olay hakkında bir fikri olmadığını söylemişti. Departman üyelerinin cinayet mekanında bulunan çevre sakinlerinden aldığı bilgiye göre ateş Beyaz bir Admiral'den açılmıştı. Bunun ardından Red County bölgesinde bulunan trafik ekiplerine anons geçildi ve kırsal bölgede-...
*O'Willian diğer fotoğrafa geçti.Jonathan O'Willian:...şüpheli hareketler eden Beyaz Admiral göze çarptı ve fotoğrafta gördüğünüz üzere takip başladı. Beyaz Admiral'in hızı arttırmasıyla beraber destek ekip isteyen trafik ekipleri aracı durdurduğunda içinden Marty Petretti, bagajında iki kiloluk uyuşturucu paketiyle yakalandı, buda yetmezmiş gibi önceden cinayete karışan Marty Petretti müdafa denilerek sadece altı sene cezaevinde kalıp tahliye olmuştu. Bana kalırsa ben bu adama baktığımda sadece eli kanlı bir gangster görüyorum, son işini beceremediği içinde bunun tamamiyle infaz girişimi olduğunu düşünmekteyim.
Kevin Cranford:Ne yazık ki düşünceler yetmiyor Savcı O'Willian.Sizin bir savunmanız olacak mı savunma avukatı Eric Castelli?
Eric Castelli:Tanrım böyle suçlamalara ne diyebilirim ki sayın yargıç.Önceki davalara bakacak olursak Marty Petretti'nin müdafaa cinayetinden içeri girdiğini görüyoruz.Yalnızca altı yıl, her Amerikan Vatandaşının yapacağı gibi dükkanına giren hırsızla karşı karşıya gelince kendini korumak için elinde ne varsa onu kullandı ve cezasınıda çekti.
*Kevin Cranford başını sallıyor ve Marty'ya bakındı.Kevin Cranford:Senin diyeceğin bir şey var mı Petretti?
Marty PetrettiBize güzel bir hikaye dinlettiği için sayın Savcı O'Willian'a teşekkürlerimi sunuyorum.
*Jonathan O'Willian hızlıca ayaklandı ve sesini yüksellti.Jonathan O'Willian:Sayın yargıç!Görüyorsunuz bu adamın mahkeme kurallarına bile saygısı yok!
Kevin Cranford:Lütfen sakin ol O'Willian.Ehm..
Kevin Cranford:Marty Petretti cezaevi süresi içerisinde bıçaklı saldırıya uğraması dolayısıyla, iyi hal durumuna, saldırıyı gerçekleştiren W.A ve N.K'nın olağan tahliye görüşmelerinde gereken cezanın eklenmesine ve olayın soruşturulmasına. Kanıt yetersizliğinden ve zaman aşımından Marty Petretti'in bağlantılı dosyalarının düşürülmesine-..
*Federal Büro Ajanı elini yüzüne götürdü.Kevin Cranford:İyi hal tahliye davasının 27.04.2018 tarihinde Marty Petretti'in iyi halden şartlı tahliye almasına Senatö tarafından oy birliği ile karar verilmiştir.