Zamanında AR-GE'sini açtım, reddedildi.Her önüne gelen Bar&Restaurant açtığı için genel olarak böyle oluyor.Rodeo'ya git, 5-6 tane Bar var.Kısıtlama yok, birşey yok, gerekinsim ve sicili temiz olan herkes bar veya Restaurant açıyor.Bu tür şeyler kısıtlanmalı, bir çözüm getirilmeli.Yönetim desteklemediği sürece sunucuda bu tür şeyler görmemiz imkansız.Alhambra bar vardı, Pellegrini ve Lombardi yönetiyordu ve her açıldığında güzelce doluyordu içerisi.Çünkü sunucuda uzun zamandır açık bir Bar ve belli bir ismi var, artık bu sunucuda ismi var.GPS'te bile konumu var.Ama yönetim herkese Bar ve Restaurant veriyor, 2 gün sonra kapanıyor, farklı isimlerde farklı konumlarda Barlar ve Restaurant'lar.Aynı anda Barlar açılıyor ve insanlar 2 seçenek arasında kalıyor, bazıları A'ya gidiyor bazıları B'ye gidiyor, kişi sayısı az oluncada ben sıkıldım , sarmıyor vs. şeyler diyip gidiyorlar.Haklılar mı diye soracak olursanız, evet.
Bana göre sunucudaki tüm Bar ve diğer konseptli işyerileri(Ofisler hariç) kapatılmalı.Başvuru alanı yenilenmeli ve sadece o konsepti yapabilicek, uzun soluklu Bar tutabilicek insanlara verilmeli ya da sadece sunucuda 1 tane Bar , 1 tane Clup olmalı, bilinen yerler açık olmalı.Alhambra, PigPen gibi.Restaurant içinde biryer belirlenmeli ve Restuarnt açacak adam oraya açmalı.Yönetim desteklemeli ve sadece belirli kişilere Bar/Clup'lar verilmeli.Böylece Bar'a gitmek isteyen adamın tek bir gideceği Bar olacak, Restaurant'a gitmek isteyen adamın tek bir gidecek yeri olacak.Rol ortamı artacak.Senin dediğin gibi sarmıyor diyip çıkanlar olmayacak.
Bazılarına saçma gelecek ama bu tür bir çözüm getirilmediği sürece Bar, Restaurant vs. gibi yerler sürekli boş olacak ve insanlar 2 gün sonra sıkılıp konseptini bitiricek.