Modern günümüze göre rollerinizi sergilemeniz en iyisi olacaktır, artık eskisi gibi her dakika takım elbiseyle dolaşan mafya üyeleri & çete üyeleri yok. Yani kısaca söylemek gerekirse kendilerini reklam etmiyorlar. Eskiden çok yapılan hatalardan biri şuydu; "size katılmak istiyorum, alım var mı?" "temizlikçi arıyor musunuz?" bunların yapılmasını da yanlış görüyorum ben. Amacım sizi kötülemek değil, biraz olsun bir şeyler katmak. Dalga geçen insanları umursamanıza gerek yok.
Birliğin ismi bile afez yani, şunlar örnek olabilir; "...... Crime Family" "...... Crime Organization" ".......'s Crew." "........'nın Organize Suç Örgütü" herkesin yaptığı şeylere uymanıza gerek yok. Başvurunuzu sade bir hale getirerek kabul ettirebilirsiniz. IC rütbeler, OOC kurallar, skinler, hood falan aşırı gereksiz şeyler. Bu kafadan kurtularak düz bir çizgide ilerlerseniz kaybetmezsiniz aksine kazanırsınız.
Size özelden başka bir sunucuya ait rehber atacağım, buradan atamıyorum kurallar dolayısıyla. Bol şans dilerim.