Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

LA PADRE CRIME FAMILY

Başlatan Alfredo La Essantial, 13 Haziran 2018, 18:57:56
Okunma sayısı 3935 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 23 Şubat 2020, 01:47
Toplam oynama: 6 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: LA PADRE İTALİANO
« Yanıtla #20 : 13 Haziran 2018, 23:41:37 »
Hadi gidip parti veren kulübü bir ak47 ile basmaya çalışalım.Polis görünce bırakıp kaçalım.

Her neyse başarılar.
BİR DAKİKA BUNU NEYE DAYANARAK SÖYLÜYORSUN ?
IronShade Pub Dün akşam saat 18.00 suları.2 çakma Essantial yeni açılan mekana geliyor.Bizimle çalışın diyorlar.Kovuyorum.Kapıda araçtan bir ak47 alıyorlar.Aşağıdan polis gelince kaçıyorlar.Tanıştırıyım kendimi "Lupertazzi" ben.Bir ak47'den fazlası gerekicek size.Düşman olmak size kalmış tabii.Yol hala yakın.Görüşmek dileğiyle..
Çakma Essantial bir kere Essantial soy isimdir bunu unutma. ikinci olarak çalışmayı reddettin bizde gittik sana  silah gösteren olmadı elime alıp yanına gelmedim bagajdan aldım ve arabama bindim.

Çevrimdışı Anıl

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Ağustos 2022, 19:44
Toplam oynama: 189 gün, 6 saat
« Yanıtla #21 : 13 Haziran 2018, 23:44:00 »
Hadi gidip parti veren kulübü bir ak47 ile basmaya çalışalım.Polis görünce bırakıp kaçalım.

Her neyse başarılar.
IronShade Pub Dün akşam saat 18.00 suları.2 çakma Essantial yeni açılan mekana geliyor.Bizimle çalışın diyorlar.Kovuyorum.Kapıda araçtan bir ak47 alıyorlar.Aşağıdan polis gelince kaçıyorlar.Tanıştırıyım kendimi "Lupertazzi" ben.Bir ak47'den fazlası gerekicek size.Düşman olmak size kalmış tabii.Yol hala yakın.Görüşmek dileğiyle..
Çakma Essantial bir kere Essantial soy isimdir bunu unutma. ikinci olarak çalışmayı reddettin bizde gittik sana  silah gösteren olmadı elime alıp yanına gelmedim bagajdan aldım ve arabama bindim.

Bende genelde aracıma binerken silahımı yanıma alırım zaten sırtımda olunca rahat ediyorum.Tabi bunun gösterişle bir alakası yok.Sadece rahat etmek için alıyorum.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #22 : 13 Haziran 2018, 23:45:09 »

Her neyse başarılar.

Bende genelde aracıma binerken silahımı yanıma alırım zaten sırtımda olunca rahat ediyorum.Tabi bunun gösterişle bir alakası yok.Sadece rahat etmek için alıyorum.
YANİ BENDE ALIYORSAM BÖYLE DEMEK Mİ ZORUNDAYDIN AYRICA ÇAKMA ESSANTİAL FALAN SOY İSMİM ESSANTİAL OLAMAZ MI ? TEKRAR EDİYORUM O Bİ SOYİSİM

Çevrimdışı Anıl

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Ağustos 2022, 19:44
Toplam oynama: 189 gün, 6 saat
« Yanıtla #23 : 13 Haziran 2018, 23:48:53 »

Her neyse başarılar.

YANİ BENDE ALIYORSAM BÖYLE DEMEK Mİ ZORUNDAYDIN AYRICA ÇAKMA ESSANTİAL FALAN SOY İSMİM ESSANTİAL OLAMAZ MI ? TEKRAR EDİYORUM O Bİ SOYİSİM

Caps Lock açmak falan hiç seviyeli bir tartışma değil bu.O yüzden fazla uzatmak istemiyorum.Kısaca daha kaliteli rollerde görüşmek üzere.
Dur size imzamı da bırakayım.Hatıra olsun.<3

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #24 : 14 Haziran 2018, 00:10:27 »
İtalyan Dostlarımızı ziyaret.

Çevrimdışı Expandar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 27 Mayıs 2021, 13:21
Toplam oynama: 62 gün, 13 saat
« Yanıtla #25 : 14 Haziran 2018, 00:13:21 »
:'D

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 31 Ağustos 2019, 21:14
Toplam oynama: 83 gün, 20 saat
Birlik: ***** *rew
« Yanıtla #26 : 14 Haziran 2018, 00:53:53 »
Tanıtım saat 16.00'a kadar düzenlenmez ise K/A.

Çevrimdışı BERKE..YORUK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Mart 2020, 21:56
Toplam oynama: 74 gün, 0 saat
« Yanıtla #27 : 14 Haziran 2018, 01:17:01 »

Her neyse başarılar.
IronShade Pub Dün akşam saat 18.00 suları.2 çakma Essantial yeni açılan mekana geliyor.Bize çalışın diyorlar.Kovuyorum.Kapıda araçtan bir ak47 alıyorlar.Aşağıdan polis gelince kaçıyorlar.Tanıştırıyım kendimi "Lupertazzi" ben.Bir ak47'den fazlası gerekicek size.Düşman olmak size kalmış tabii.Yol hala yakın.Görüşmek dileğiyle..
olum bu konu da sana hak veriom da, nie noktadan sonra boşluk bırakmıon

Çevrimdışı Martinos

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Ocak 2020, 01:32
Toplam oynama: 30 gün, 14 saat
« Yanıtla #28 : 14 Haziran 2018, 01:24:57 »
Yasal açıklama geldi sorun yok disslemeyin adamı.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #29 : 14 Haziran 2018, 02:05:25 »
Bu seferki hatamız nedir ?