Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

LA PADRE CRIME FAMILY

Başlatan Alfredo La Essantial, 13 Haziran 2018, 18:57:56
Okunma sayısı 3945 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı GAKSICI

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 03 Aralık 2019, 13:18
Toplam oynama: 33 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: LA PADRE İTALİANO
« Yanıtla #10 : 13 Haziran 2018, 22:45:51 »
hood resminde de hispaniklerin olması iyiymiş

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 23 Şubat 2020, 01:47
Toplam oynama: 6 gün, 20 saat
« Yanıtla #11 : 13 Haziran 2018, 22:57:15 »
Birlik açmak yerine başka birliğin içerisinde kalmayı deneyin.O şekilde daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

@BerkanCaliskan
Yani diyorsun ki birlik açmaya çalışmayın başka birliklere gidin bu tanıtımı yapmak için o kadar uğraştık yorumun için teşekkürler

Çevrimdışı un buen negro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Ekim 2018, 13:47
Toplam oynama: 38 gün, 12 saat
« Yanıtla #12 : 13 Haziran 2018, 22:58:01 »
Birlik açmak yerine başka birliğin içerisinde kalmayı deneyin.O şekilde daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

@BerkanCaliskan
Yani diyorsun ki birlik açmaya çalışmayın başka birliklere gidin bu tanıtımı yapmak için o kadar uğraştık yorumun için teşekkürler
BBcode denilen kodlamadan bahsediyoruz, bunu 10 dakikaya daha güzel bir hale getirecek insan çok.

Çevrimdışı dararidarari

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #13 : 13 Haziran 2018, 23:06:00 »
Beyler saldırmayın tanıtıma adam yılın birliğini açm-.. ÖHÖ ÖHÖHÖÖ devamını getiremiyorum kusura bakmayın

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #14 : 13 Haziran 2018, 23:19:51 »

@BerkanCaliskan
BBcode denilen kodlamadan bahsediyoruz, bunu 10 dakikaya daha güzel bir hale getirecek insan çok.
PSHOTOSHOPE CS6 KULLANDIM ELİMDEN GELEN BU BENİM ÇOK UĞRATIM BUNU YAPARKEN. ADMİNLER TARAFINDA ONAYLANACAĞINA ŞÜPHELİYİM BELLİ SEBEBLERDEN DOLAYI.

Çevrimdışı un buen negro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Ekim 2018, 13:47
Toplam oynama: 38 gün, 12 saat
« Yanıtla #15 : 13 Haziran 2018, 23:23:18 »

@BerkanCaliskan
PSHOTOSHOPE CS6 KULLANDIM ELİMDEN GELEN BU BENİM ÇOK UĞRATIM BUNU YAPARKEN. ADMİNLER TARAFINDA ONAYLANACAĞINA ŞÜPHELİYİM BELLİ SEBEBLERDEN DOLAYI.
Onları da kodlar ile yapabilirdiniz.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #16 : 13 Haziran 2018, 23:26:48 »

@BerkanCaliskan
Onları da kodlar ile yapabilirdiniz.
BİLDİĞİM KADAR KODLADIM ZATEN BAŞLIKLAR FALAN KODLAMA İLE SADECE ŞUNA ÜZÜLÜYORUM O KADAR ÇABALIYORUM TAMAM BİLGİM AZ OLABİLİR KODLAMA İLE İLGİLİ ELİMDEN GELEN BU YANİ KABUL EDİLMESEDE CANLARI SAĞOLSUN BEN UĞRAŞTIM SADECE.

Çevrimdışı Anıl

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Ağustos 2022, 19:44
Toplam oynama: 189 gün, 6 saat
« Yanıtla #17 : 13 Haziran 2018, 23:31:46 »
Hadi gidip parti veren kulübü bir ak47 ile basmaya çalışalım.Polis görünce bırakıp kaçalım.

Her neyse başarılar.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #18 : 13 Haziran 2018, 23:32:23 »
Hadi gidip parti veren kulübü bir ak47 ile basmaya çalışalım.Polis görünce bırakıp kaçalım.

Her neyse başarılar.
BİR DAKİKA BUNU NEYE DAYANARAK SÖYLÜYORSUN ?

Çevrimdışı Anıl

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Ağustos 2022, 19:44
Toplam oynama: 189 gün, 6 saat
« Yanıtla #19 : 13 Haziran 2018, 23:38:06 »

Her neyse başarılar.
BİR DAKİKA BUNU NEYE DAYANARAK SÖYLÜYORSUN ?
IronShade Pub Dün akşam saat 18.00 suları.2 çakma Essantial yeni açılan mekana geliyor.Bize çalışın diyorlar.Kovuyorum.Kapıda araçtan bir ak47 alıyorlar.Aşağıdan polis gelince kaçıyorlar.Tanıştırıyım kendimi "Lupertazzi" ben.Bir ak47'den fazlası gerekicek size.Düşman olmak size kalmış tabii.Yol hala yakın.Görüşmek dileğiyle..