Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Aktif mahkeme rolleri

Başlatan Beryroxwell, 13 Temmuz 2020, 23:34:25
Okunma sayısı 706 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Beryroxwell

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tony Butcher Lv.26
Köken: Amerikan
Son giriş: 04 Kasım 2023, 14:15
Toplam oynama: 170 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)
Montay La Lv.26
Son giriş: 04 Kasım 2023, 11:45
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
Montay Whebs Lv.26
Köken: {FFFFFF}Amerikan
Son giriş: 04 Kasım 2023, 11:44
Toplam oynama: 33 gün, 2 saat
Ynt: Aktif mahkeme rolleri
« Yanıtla #10 : 14 Temmuz 2020, 15:53:40 »
Ya kafam almıyor her forum konusunda gerçekçilik gerçekçilik diye ağlayan adamlar, mahkeme , avukat rolleri ile alakalı bölümlere gerek yok , sorgu yapılıyor zaten yazıyor. Kafanız mı iyi. Gerçekliğe bu kadar önem veriyorsunuz madem sırf kendi çıkarlarınız doğrultusunda yönlendirmeyin şu sunucuyu ya. Sorgu rolleriyle mahkeme rollerinin ne alakası var ?
Dostum olayı yanlış anlamışsın sürekli bir çıkar konusua değiniyorsun fakat şöyle bir düşündüğüm zaman neden gelsin dersen sonuçta herkes bu oyuna eğlenmek amaçlı giriyor ve mahkeme rolleri geldiği zaman bir çok dm atan heriflerin kozu ortaya dökülücek ve oyuna sadece silah sıkmak için giren oyuncuların bütün açıkları ortaya çıkıcak buda sunucuda dm atan kişilerin azalmasına yol açıcak, ayriyetten güzel ve zevkli roller çıkıcak sonuç olarak jail de olmak bile roldür. Ayriyetten elimizdekinin iyisini yapabiliyorken neden sorgu rolleri ile yetinelim ki? Kaldı ki sorgu rolleri herkese yapılmıyor ve orada söylediğin şeyler jail sürene fayda etmiyor yani aktif mahkeme ile bir alakası yok. Role Play sunucusunda gerçekcilik değil de ne desinler burası kaliteli bir sunucu eğer gerçekcilik olmasın f1 tuşuyla bugatti alıp yanlayım diyorsan bunun için farklı platformlar var bir de oraları dene istersen.

Çevrimdışı timeformurder

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Nisan 2023, 15:39
Toplam oynama: 139 gün, 15 saat
« Yanıtla #11 : 14 Temmuz 2020, 15:56:53 »
Desteklemiyorum, çok zor olur.  Sunucuyu aktif 800-900 kişi oynuyor. Bunun önemli bir kısmını il-legal oyuncular karşılıyor. Böyle bir ortam olursa iki taraf içinde eziyet olur. İçinde rol olan bir şeye her zaman destek veririm ama bu olmaz reis.
dünyada 7.5 milyar insan var rinada 800 bu neden olmasın ? demek istediğim bazı kişilerin mahkeme süreli takvime göre değişip ertelenebilir geçiktirilebilir., sonuç olarak kimse rol yapmadığı için artık rinada hep para için savaştıkları için bunun gelmesi rollerin çoğalacağına işaret eder,. Destekliyorum.
fikrine saygı duyarım, lakin burası gerçek hayat değil. O gün diyelim mahkemeyi yapacak kişinin elektriği gitti? bir şey oldu? atıyorum yani örnek vereyim taşınması gerekiyor o hafta. Tüm suçluların mahkemesi bir hafta ertelenecek mi? yerine başkası gelecek diyelim gene bir, iki gün kayması lazım en kötü. Üsttede dediğim gibi rol getirebilecek argeleri desteklerim ama bu arge bu sunucuda yapılamaz. Genelleme olmasın ama hapise girenlerin bir çoğunun dm ci olup role önem vermeyen kişilerden oluştuğunuda biliyoruz.

Çevrimdışı Gorkem.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ryan Ronald Lv.18
Köken: İtalyan
Son giriş: 16 Mart 2021, 20:04
Toplam oynama: 66 gün, 14 saat
« Yanıtla #12 : 14 Temmuz 2020, 15:58:40 »
Ya kafam almıyor her forum konusunda gerçekçilik gerçekçilik diye ağlayan adamlar, mahkeme , avukat rolleri ile alakalı bölümlere gerek yok , sorgu yapılıyor zaten yazıyor. Kafanız mı iyi. Gerçekliğe bu kadar önem veriyorsunuz madem sırf kendi çıkarlarınız doğrultusunda yönlendirmeyin şu sunucuyu ya. Sorgu rolleriyle mahkeme rollerinin ne alakası var ?
Dostum olayı yanlış anlamışsın sürekli bir çıkar konusua değiniyorsun fakat şöyle bir düşündüğüm zaman neden gelsin dersen sonuçta herkes bu oyuna eğlenmek amaçlı giriyor ve mahkeme rolleri geldiği zaman bir çok dm atan heriflerin kozu ortaya dökülücek ve oyuna sadece silah sıkmak için giren oyuncuların bütün açıkları ortaya çıkıcak buda sunucuda dm atan kişilerin azalmasına yol açıcak, ayriyetten güzel ve zevkli roller çıkıcak sonuç olarak jail de olmak bile roldür. Ayriyetten elimizdekinin iyisini yapabiliyorken neden sorgu rolleri ile yetinelim ki? Kaldı ki sorgu rolleri herkese yapılmıyor ve orada söylediğin şeyler jail sürene fayda etmiyor yani aktif mahkeme ile bir alakası yok.

Dostum asıl sen benim yorumumu yanlış anlamışsın ben senin açtığın konunun sonuna kadar arkasındayım mahkeme rollerinin sunucuya gelmesini istiyorum. LSPD mahkeme rollerinin olmaması yüzünden keyfine buyruk hareket ediyor.

Çevrimdışı Beryroxwell

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tony Butcher Lv.26
Montay La Lv.26
Montay Whebs Lv.26
« Yanıtla #13 : 14 Temmuz 2020, 15:59:56 »
Desteklemiyorum, çok zor olur.  Sunucuyu aktif 800-900 kişi oynuyor. Bunun önemli bir kısmını il-legal oyuncular karşılıyor. Böyle bir ortam olursa iki taraf içinde eziyet olur. İçinde rol olan bir şeye her zaman destek veririm ama bu olmaz reis.
dünyada 7.5 milyar insan var rinada 800 bu neden olmasın ? demek istediğim bazı kişilerin mahkeme süreli takvime göre değişip ertelenebilir geçiktirilebilir., sonuç olarak kimse rol yapmadığı için artık rinada hep para için savaştıkları için bunun gelmesi rollerin çoğalacağına işaret eder,. Destekliyorum.
fikrine saygı duyarım, lakin burası gerçek hayat değil. O gün diyelim mahkemeyi yapacak kişinin elektriği gitti? bir şey oldu? atıyorum yani örnek vereyim taşınması gerekiyor o hafta. Tüm suçluların mahkemesi bir hafta ertelenecek mi? yerine başkası gelecek diyelim gene bir, iki gün kayması lazım en kötü. Üsttede dediğim gibi rol getirebilecek argeleri desteklerim ama bu arge bu sunucuda yapılamaz. Genelleme olmasın ama hapise girenlerin bir çoğunun dm ci olup role önem vermeyen kişilerden oluştuğunuda biliyoruz.
Bu konuya bir de şöyle bakalım;
PD seni aldı ellerin kelepçeli araçtasın ve senin elektiriğin gitti...

Bir de gerçek hayatta olduğu gibi PD suç üstü yakalar ise mahkeme olana kadar seni hiç bir şekilde bırakmıyor. Bir oyuncu nasıl pd rolünde q atınca ban yiyorsa mahkeme rollerinde de aynısı olucak.

Çevrimdışı timeformurder

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Nisan 2023, 15:39
Toplam oynama: 139 gün, 15 saat
« Yanıtla #14 : 14 Temmuz 2020, 16:08:34 »
Bu konuya bir de şöyle bakalım;
PD seni aldı ellerin kelepçeli araçtasın ve senin elektiriğin gitti...

Bir de gerçek hayatta olduğu gibi PD suç üstü yakalar ise mahkeme olana kadar seni hiç bir şekilde bırakmıyor. Bir oyuncu nasıl pd rolünde q atınca ban yiyorsa mahkeme rollerinde de aynısı olucak.
Benimde bir argem var, ne kadar savunsamda Hera'nın gelip argeyi okuyacağını bile düşünmüyorum. Bundada hislerim o yönde, bakalım göreceğiz. Dediğim gibi fikrine saygım var, eklense benim için bir şey değişmez.

Çevrimdışı zipert

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Ağustos 2023, 17:52
Toplam oynama: 0 gün, 13 saat
Son giriş: 05 Nisan 2021, 14:41
Toplam oynama: 117 gün, 20 saat
« Yanıtla #15 : 14 Temmuz 2020, 16:12:53 »
gerekli yerlerde sorgu rolü yapılıyor gerek yok desteklenmedin

Çevrimdışı Beryroxwell

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tony Butcher Lv.26
Montay La Lv.26
Montay Whebs Lv.26
« Yanıtla #16 : 14 Temmuz 2020, 16:26:26 »
Pek Arge dışına çıkmak istemem ama desteklemeyenlerin bir siciline bakın derim.

Çevrimdışı Worbix

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 17 Kasım 2020, 09:03
Toplam oynama: 86 gün, 9 saat
« Yanıtla #17 : 14 Temmuz 2020, 16:52:48 »

Çevrimdışı Fluppy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 24 Ağustos 2024, 15:38