Desteklemiyorum, çok zor olur. Sunucuyu aktif 800-900 kişi oynuyor. Bunun önemli bir kısmını il-legal oyuncular karşılıyor. Böyle bir ortam olursa iki taraf içinde eziyet olur. İçinde rol olan bir şeye her zaman destek veririm ama bu olmaz reis.
dünyada 7.5 milyar insan var rinada 800 bu neden olmasın ? demek istediğim bazı kişilerin mahkeme süreli takvime göre değişip ertelenebilir geçiktirilebilir., sonuç olarak kimse rol yapmadığı için artık rinada hep para için savaştıkları için bunun gelmesi rollerin çoğalacağına işaret eder,. Destekliyorum.
fikrine saygı duyarım, lakin burası gerçek hayat değil. O gün diyelim mahkemeyi yapacak kişinin elektriği gitti? bir şey oldu? atıyorum yani örnek vereyim taşınması gerekiyor o hafta. Tüm suçluların mahkemesi bir hafta ertelenecek mi? yerine başkası gelecek diyelim gene bir, iki gün kayması lazım en kötü. Üsttede dediğim gibi rol getirebilecek argeleri desteklerim ama bu arge bu sunucuda yapılamaz. Genelleme olmasın ama hapise girenlerin bir çoğunun dm ci olup role önem vermeyen kişilerden oluştuğunuda biliyoruz.
Bu konuya bir de şöyle bakalım;
PD seni aldı ellerin kelepçeli araçtasın ve senin elektiriğin gitti...
Bir de gerçek hayatta olduğu gibi PD suç üstü yakalar ise mahkeme olana kadar seni hiç bir şekilde bırakmıyor. Bir oyuncu nasıl pd rolünde q atınca ban yiyorsa mahkeme rollerinde de aynısı olucak.