Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Ayasofya "Camii"

Başlatan santosbelediyebaskani, 10 Temmuz 2020, 16:46:05
Okunma sayısı 566 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 11 Ağustos 2021, 20:54
Toplam oynama: 151 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Ayasofya "Camii"
« : 10 Temmuz 2020, 16:46:05 »
Elhamdülillah..

.

Çevrimdışı Stadler

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 22 Ocak 2025, 13:49
Toplam oynama: 99 gün, 7 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Haziran 2024, 16:51
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
Ynt: Ayasofya "Camii"
« Yanıtla #1 : 10 Temmuz 2020, 16:47:37 »
Elhamdülillah..

.
Santos seçimleri ne zaman başkanım?

Çevrimdışı Falconn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Şubat 2021, 18:02
Toplam oynama: 57 gün, 18 saat
« Yanıtla #2 : 10 Temmuz 2020, 16:52:57 »
baskanım su vergılerı dusuurun bu nedır ya butun parram vergıyıe gıdıyı

Çevrimdışı 4meizer

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Haziran 2024, 01:55
Toplam oynama: 63 gün, 1 saat
« Yanıtla #3 : 10 Temmuz 2020, 17:27:50 »
konu ciddi mi açıldı bilmiyorum ama hükümetin son zamanlardaki en büyük hatalarından biri oldu, keşke yapmasaydık diyecekleri türden bir karar verdiler

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ji Hun Lv.34
Köken: Koreli
Son giriş: 26 Kasım 2024, 14:59
Toplam oynama: 313 gün, 1 saat
Freya Pearce Lv.34
Köken: Avustralyalı
Son giriş: 08 Mart 2024, 21:40
Toplam oynama: 0 gün, 20 saat
Son giriş: 14 Nisan 2024, 00:06
Toplam oynama: 6 gün, 19 saat
Birlik: ***** **ars
« Yanıtla #4 : 10 Temmuz 2020, 18:00:58 »
Her kim benim bu mâbedimi camilikten çıkarıp başka bir şeye çevirirse; Allah’ın, meleklerin ve bütün insanların lâneti onun üzerine olsun! Onlar, hiç hafiflemeyen bir azâbın içinde kalsınlar! Öyle ki, yüzlerine bakan ve kendilerine şefaat eden hiç kimse bulunmasın!..

-Fatih Sultan Mehmet

Çevrimdışı :DDD:DDD

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 09 Eylül 2022, 20:01
Toplam oynama: 60 gün, 23 saat
« Yanıtla #5 : 10 Temmuz 2020, 19:51:08 »
Ustam bunu 50küsür yıl önceden biliyormuş....

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 31 Aralık 2020, 21:12
Toplam oynama: 44 gün, 4 saat
« Yanıtla #6 : 10 Temmuz 2020, 20:01:44 »
Ciddi siyasi bir yorum yapmayacağım ama şunu söyleyeyim:
Ayasofya eyvallah İstanbul'un bir değeri.  Fatih burayı fethederken kılıç hakkı olarak aldı Ayasofya'yı. Camii yapmak neden birden gündem oldu? Mart 2019'da önce diğer camiileri doldurun, bu tamamen siyasi bir olaydır diyen başkan neden birden camii yapmaya döndü?

Ayasofya birçok milletin değerleridir. Önemli bir konumdadır. Böyle önemli bir konumdaki Ayasofya'yı camii yapmak muhafazakar kesimi mutlu etse de Avrupa dönüşü sert olacaktır. Sadece Avrupa değil, tüm Hristiyanları etkiliyor. Onlarda bizim Avrupa'da herhangi bir değerimize karşılık verebilirler. Bence gerek yoktu. Örneğin Yunanistan'da Başkomutanımız Atatürk'ün evine saldırı yapmak gibi bir planlanan olay varmış. Daha da artacaktır.

Ayrıca ülkenin tek derdi camii mi? Vergiler, cinayetler, yolsuzluklar, patlamalar, işsizlik ve gelecekteki doğal afetler ülkenin gündemi olmalı. Camii açılmasın, kapatın demiyorum. Zaten birçok yerde birçok camii var doldurulamıyor bile, senin benim cebimden ödeniyor, sadece ışıkları, elektriği açık kalıyor. Ülkenin ekonomisi ağır çöküşteyken yeni harcamalara neden başlanıyor bende anlamıyorum.

Çevrimdışı Prince

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Temmuz 2023, 22:31
Toplam oynama: 2 gün, 15 saat
« Yanıtla #7 : 10 Temmuz 2020, 20:06:02 »
Yapılması gereken buydu, doğru karar aldılar.

Her kim benim bu mâbedimi camilikten çıkarıp başka bir şeye çevirirse; Allah’ın, meleklerin ve bütün insanların lâneti onun üzerine olsun! Onlar, hiç hafiflemeyen bir azâbın içinde kalsınlar! Öyle ki, yüzlerine bakan ve kendilerine şefaat eden hiç kimse bulunmasın!..

-Fatih Sultan Mehmet

Gülersem çarpılırım gülersem çarpılırım gülersem çarpılırım gülersem çarpılırım gülersem çarpılırım gülersem çarpılırım gülersem çarpılırım gülersem çarpılırım gülersem çarpılırım.  ;D ;D ;D ;D ;D

Dostum senin vücut fonksiyonların sanırım çok iyi çalışmıyor. Beynine kan çok iyi gitmiyor galiba. Din nerede sağlık nerede hiç bunları tartıp ölçtün mü? Sorsan öğle namazı kaç rekat diye, internetten bakıp yazacak insanlar var ki bence sende bunlardan birisisin.

Dünya'da kaç bin insan hayatını kaybetti bu hastalık yüzünden. İnsanlar boşuna mı maske takıyor, boşuna mı sosyal mesafe kuralına uymaya çalışıyor. Yok Fatih Sultan Mehmet lanet okumuş, yok şöyle yapmış. Fatih Sultan Mehmet mi gelip sana ilacı bulacak. Biraz mantıklı olun gözünüzü seveyim.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ji Hun Lv.34
Köken: Koreli
Son giriş: 26 Kasım 2024, 14:59
Toplam oynama: 313 gün, 1 saat
Freya Pearce Lv.34
Köken: Avustralyalı
Son giriş: 08 Mart 2024, 21:40
Toplam oynama: 0 gün, 20 saat
Son giriş: 14 Nisan 2024, 00:06
Toplam oynama: 6 gün, 19 saat
Birlik: ***** **ars
« Yanıtla #8 : 10 Temmuz 2020, 20:24:22 »

-Fatih Sultan Mehmet

Gülersem çarpılırım gülersem çarpılırım gülersem çarpılırım gülersem çarpılırım gülersem çarpılırım gülersem çarpılırım gülersem çarpılırım gülersem çarpılırım gülersem çarpılırım.  ;D ;D ;D ;D ;D

Dostum senin vücut fonksiyonların sanırım çok iyi çalışmıyor. Beynine kan çok iyi gitmiyor galiba. Din nerede sağlık nerede hiç bunları tartıp ölçtün mü? Sorsan öğle namazı kaç rekat diye, internetten bakıp yazacak insanlar var ki bence sende bunlardan birisisin.

Dünya'da kaç bin insan hayatını kaybetti bu hastalık yüzünden. İnsanlar boşuna mı maske takıyor, boşuna mı sosyal mesafe kuralına uymaya çalışıyor. Yok Fatih Sultan Mehmet lanet okumuş, yok şöyle yapmış. Fatih Sultan Mehmet mi gelip sana ilacı bulacak. Biraz mantıklı olun gözünüzü seveyim.
Sana yorum yapmayacağım. Bana karşı söylemlerinden sonra da ciddiye almıyorum seni.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 11 Ağustos 2021, 20:54
Toplam oynama: 151 gün, 4 saat
« Yanıtla #9 : 10 Temmuz 2020, 20:42:34 »

-Fatih Sultan Mehmet

Din nerede sağlık nerede diyorsun da başına herhangi bir musibet geldiğinde Allah'a yalvarmasını dua etmesini biliyorsun. O zaman diyor musun, din nerede sağlık nerede diye?
Okuduğunla yazdığını tartıp ölçtün mü ki yukarıda saçma sapan boş beleş yorum atıyorsun?

Ayrıca Ayasofya, Fatih'in vakfiyesidir.
Adam bunu camilikten çıkarana beddua ediyor, vakfiye Kur'an dan ayet gibidir.