Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Rascalova Organizatsya - Baba Katili mi Eroin Karteli mi?

Başlatan Elif, 09 Temmuz 2020, 13:07:00
Okunma sayısı 258655 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA
abla bosver sen kimseyi aldırma herseyin en iyisini sen yapiyorsun seni cok seviyom abla <3

Sağ ol canım her şeyin en iyisini yaptığımı söyleyemem tabi ama bir şeyi yapıyorsak o iyi olmalı diye düşünürüm. Desteğin için teşekkürler.

o kadar yazı okuyacak olsam kitap okurum biraz daha göze hitap edecek şekilde yapabilirsiniz.

Sadece göze hitap edecek şeyler görmek isterseniz Google görsellerde çok hoş her anlamda bulabileceğiniz fotoğraflar var. Kitap zaten hepimiz okumalıyız önemli bir gereklilik. Bu hazırladıklarımızın yanında lafı bile geçmez sayfalar dolusu eserler var. Eğer chatleri soruyorsanız Samp Role Play chat ve emote tabanlı kurulan bir oyun. Haliyle onları göreceksiniz. Yani oyunda yapılan şeyler yazıyor, yapılmayan şeyler değil. Uzunluk konusu da hikayenin derinliği ile alakalı. Yüzeysel işlemek tercihim değil derinlemesine işlemesini seviyorum. Tabii daha yüzeysel işleyen birlikler de var onların tanıtımına girip okuyabilirsiniz. 3 sene geçmiş aynı karakterde yapılan binlerce rol var haliyle bunları bir araya getirmek daha kaliteli ve güzel bir bağlantı çıkartıyor. Ayrıca hikaye derin olunca rolleri de idare ettirme motivasyonu buluyoruz. Rol yapma hevesimizi arttıran bir şey bu derinlik üslubu. Herkes kendi göz zevkine ve istediğine yönelmeli. Benim birliğim hikayesine ve senaryosuna önem verdiğim bir birlik. Psikolog iken mesela sadece terapileri atardım ama bu çok karmaşık bir düzlemi olan birlik. O yüzden her yönüne değinmem gerekiyor. Bir mob değil organizasyon okuduğunuz şey. Her yönü derin verilirse ancak kaliteli ürün çıkabilir diye düşünüyorum. Bazıları görüntü sever bazıları derinlik sever bazıları silahlı çatışma sever. Çok çeşitli birlikler var hangisini isterseniz onu okuyabilirsiniz. Okuma isteğinizi şevklendirecek şey öğrenme isteğinizle alakalı bir şey. Ona ben bir şey diyemem merak eden zaten okur nasıl isterse.

Ama ortalama her iki sayfada bin görüntülenmeye yakın görüntülenme alıyor. Bu kadar giriş çıkışta birilerinin elbet okuduğunu düşünüyorum. İşte o birileri de bana yeter. Eleştirin için teşekkürler.  :hugging-face_1f917:

Çevrimdışı trecos

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 10 Nisan 2024, 21:06
Toplam oynama: 173 gün, 20 saat
Birlik: ****** 13
Köken: İspanyol
Son giriş: 10 Nisan 2024, 20:43
Toplam oynama: 2 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Amerikan
Son giriş: 10 Nisan 2024, 20:40
Toplam oynama: 4 gün, 10 saat
Son giriş: 16 Nisan 2024, 02:53
Toplam oynama: 3 gün, 11 saat
ıyı ıyı ıyı ıyı ıyı ıyı ıyı ıyı ıyı ıyı

Çevrimdışı Hakwohvn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Mayıs 2023, 19:08
Toplam oynama: 156 gün, 12 saat
Köken: Polonyalı
Son giriş: 05 Aralık 2022, 00:51
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 01 Ekim 2022, 19:05
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
abla bosver sen kimseyi aldırma herseyin en iyisini sen yapiyorsun seni cok seviyom abla <3

Sağ ol canım her şeyin en iyisini yaptığımı söyleyemem tabi ama bir şeyi yapıyorsak o iyi olmalı diye düşünürüm. Desteğin için teşekkürler.

o kadar yazı okuyacak olsam kitap okurum biraz daha göze hitap edecek şekilde yapabilirsiniz.

Sadece göze hitap edecek şeyler görmek isterseniz Google görsellerde çok hoş her anlamda bulabileceğiniz fotoğraflar var. Kitap zaten hepimiz okumalıyız önemli bir gereklilik. Bu hazırladıklarımızın yanında lafı bile geçmez sayfalar dolusu eserler var. Eğer chatleri soruyorsanız Samp Role Play chat ve emote tabanlı kurulan bir oyun. Haliyle onları göreceksiniz. Yani oyunda yapılan şeyler yazıyor, yapılmayan şeyler değil. Uzunluk konusu da hikayenin derinliği ile alakalı. Yüzeysel işlemek tercihim değil derinlemesine işlemesini seviyorum. Tabii daha yüzeysel işleyen birlikler de var onların tanıtımına girip okuyabilirsiniz. 3 sene geçmiş aynı karakterde yapılan binlerce rol var haliyle bunları bir araya getirmek daha kaliteli ve güzel bir bağlantı çıkartıyor. Ayrıca hikaye derin olunca rolleri de idare ettirme motivasyonu buluyoruz. Rol yapma hevesimizi arttıran bir şey bu derinlik üslubu. Herkes kendi göz zevkine ve istediğine yönelmeli. Benim birliğim hikayesine ve senaryosuna önem verdiğim bir birlik. Psikolog iken mesela sadece terapileri atardım ama bu çok karmaşık bir düzlemi olan birlik. O yüzden her yönüne değinmem gerekiyor. Bir mob değil organizasyon okuduğunuz şey. Her yönü derin verilirse ancak kaliteli ürün çıkabilir diye düşünüyorum. Bazıları görüntü sever bazıları derinlik sever bazıları silahlı çatışma sever. Çok çeşitli birlikler var hangisini isterseniz onu okuyabilirsiniz. Okuma isteğinizi şevklendirecek şey öğrenme isteğinizle alakalı bir şey. Ona ben bir şey diyemem merak eden zaten okur nasıl isterse.

Ama ortalama her iki sayfada bin görüntülenmeye yakın görüntülenme alıyor. Bu kadar giriş çıkışta birilerinin elbet okuduğunu düşünüyorum. İşte o birileri de bana yeter. Eleştirin için teşekkürler.  :hugging-face_1f917:

Birileri bizden bahsetmiş, burdayız. :hugging-face_1f917:

Çevrimdışı N O X U U

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 02 Mart 2022, 16:21
Toplam oynama: 109 gün, 8 saat
hmmm   :exactly:
1

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 16 Temmuz 2024, 14:44
Toplam oynama: 302 gün, 9 saat
Son giriş: 05 Temmuz 2023, 01:36
Toplam oynama: 0 gün, 22 saat
Son giriş: 09 Haziran 2023, 21:11
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Birlik: ****** *ANG
mesela yani

Çevrimdışı ertuxll

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tim Koeppen Lv.25
Son giriş: 10 Aralık 2023, 20:36
Toplam oynama: 13 gün, 12 saat
Kai May Lv.25
Son giriş: 10 Aralık 2023, 20:36
Toplam oynama: 123 gün, 6 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 10 Aralık 2023, 20:37
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
 :hihi:
Spoiler:

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 21 Aralık 2024, 12:54
Toplam oynama: 161 gün, 0 saat
Son giriş: 11 Mart 2024, 21:05
Toplam oynama: 3 gün, 15 saat
Son giriş: 11 Haziran 2024, 21:24
Toplam oynama: 6 gün, 0 saat
Clem Mexico Lv.24
Son giriş: 12 Mart 2024, 20:13
Toplam oynama: 15 gün, 1 saat
Son giriş: 15 Mayıs 2024, 01:49
Toplam oynama: 1 gün, 14 saat
Bir insan hiç mi uyumaz yemek yemez dışarı çıkıp nefes almaz okula işe güce gitmez? bağımlı ya

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Bir insan hiç mi uyumaz yemek yemez dışarı çıkıp nefes almaz okula işe güce gitmez? bağımlı ya

2 gündür oyunda değilim, merak etme harika bir sosyal hayatım var aslında. Şu anda soba ateşini yaktım bağdaki hurmalarımızı topladım. Çok güzel bir ailem, arkadaş ortamım, verdiğim yabancı dilde özel derslerim, hobilerim, düzenli spor programım, kitaplarım(Aidin Salih- şifalı bitkiler bu ara bunu okuyorum), özel hayatım, bağlantıda olduğum işlerim var. Okul dediğin sürecini çoktan bitirdim. Lisans mezunuyum zaten. Yüksek lisansım var fakat şu an onun üzerinden de devam etmiyorum. Bir süredir donuk. Tarih alanındaydım fakat master programında değişikliğe gideceğim o yüzden bu süre okulum yok ki olsa bile haftada iki gündü zaten. Zaten inan böyle bir hayatım olmasa rolü de sürdüremem bir insan aynı şeyi her gün her gün sıkılmadan yapması için motivasyonu olmalı. Sosyal olmasam her yaptığım rol böyle keyifli ve farklı şekilde ilerleyemez. Sonra asosyal insanların verdiği kıskançlık haset bencillik gereksiz ego gibi duygulara girmem gerekir ki hiçbirine girmiyorum. Yani bir oyundan insan ne başarısı elde edebilir ki? Keyif aldığı için oynar sadece. Aksine gülüyorum geçiyorum çoğu şeye.

Sanıyor musunuz birileri aşağıladığında ben kendimi ezik hissediyorum falan, hayır. Duruşu olmayan insanlar böyle bir tavra girer. Hayatta başarısı amacı olmayan insanlar başkalarını ezerek kendilerinde farkındalık yaratmaya çalışır, farkındalığı olan insanlarsa bunu zaten gösterirler yaptıklarıyla. Kendimi yönetime falan kanıtlama derdim de yok ki. Rina'dan keyif alıyorum güzel bir sunucu. Sunucunun sahibi sunucuyla alakadar oluyor düzenli ve benim de oynama hevesimi arttıran sistematik şeyleri sürekli güncelliyor. Neden burada oynamayayım ki yani?  Ben sadece mutlu olduğumda ve keyifliyken role giriyorum. Uzun zamandır Samp ortamındayım hemen hemen 14 sene olacak belki oynadığım tek oyun bu. O da yazarlıkla ve hikayeyle ilişkilendirildiği için. İyi bir bilgisayarım var ama başka oyun oynamıyorum. Denedim bir ara gta 5 falan yükledim başka yeni oyunlar yükledim ama tat vermedi zaten bana oyun da çok normal gelen bir şey değil. Sampın bende yeri ayrı olduğu için oynuyorum yani muhtemelen Rina kapansa gta5 e geçse oynamayacağım. O yüzden bu nitelikteki yorumlar beni gram sinirlendirmiyor. Oyun benim için bir kaçamak sadece ve sevdiğim için sürdürüyorum, yazı yazmayı okumayı seviyorum. Rol benim için yazdığım ve çizdiğim şeyleri sunabileceğim sanal bir alan gibi nasıl gördüğünüzle alakalı, önem verdiğim için size hep buradaymışım gibi gelebilir. Rol yapmaktan keyif alıyorum yani. Yaptıkça başka kitaplar okuma hevesi veriyor bana. Ama insan sevdiği şeyleri zaten önem vererek yapmalı baştan savma değil, sorarsan sadece akşamları role giriyorum uzun süredir. Gün içim baştan aşağı yoğun geçiyor zaten. Oyuna girdiğimde de yüzde doksan beş neredeyse rolle geçer afk bile atmadan çok fazla q çeker çıkarım. 3 senedir rinadayım 24 lvim buradan anlaşılabilir en azından ne düzeyde oynadığım. Meşgalelerimi ve programımı burada paylaşma gereği duymuyorum. Şöyle iyiyim böyle iyiyim demek zaten anlamsız ve boş şeyler. Sizi de ilgilendirmiyor. Herkes mutlu olacağı ve sevdiği şeyi yaparsa zaten böyle olumsuz duygulara da girmez. Söyleyecek hiçbir laf bulamayınca nereden konuşurum acaba diye düşünüp yorum atmanıza gerek yok birlikle alakalı bir eleştiriniz varsa yapın yoksa bu yorumları atmak da sizi dünyanın en sosyal insanı ve önemli insanı yapmayacaktır bilginize. Merak ettiğiniz bir şey varsa sorun cevaplayalım birlikle ilgili, fakat bizi yargılayacak kişiler sizler değilsiniz.

Seviyeli olacak her türlü eleştiriye güzel yoruma kötü yoruma dahi ehemmiyetle cevap verip yaşı kaç olursa olsun alakadar olmaya çalışacağımın sözünü de veriyorum.
1

Çevrimdışı Sylvar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Nisan 2022, 03:19
Toplam oynama: 9 gün, 9 saat
Sen yanlış anladın, türkçe de var ya hani giriş gelişme sonuç. Chatin hepsini koyunca anlam kalmıyor. Kendi tercihin tabi başkasının ne düşündüğünü fazla takmıyorum diyorsan bilemem. Ama göze hitap etmediğini söyleyebilirim.

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Sen yanlış anladın, türkçe de var ya hani giriş gelişme sonuç. Chatin hepsini koyunca anlam kalmıyor. Kendi tercihin tabi başkasının ne düşündüğünü fazla takmıyorum diyorsan bilemem. Ama göze hitap etmediğini söyleyebilirim.

Yanlış anlamadım eleştiri yaptınız cevap verdim. Chatin hepsi değil zaten o normalde rol çok çok daha uzun. Anlam da kalıyor siz sadece okumaya üşeniyor olabilirsiniz. Bunu da anlayışla karşılarım okumak zorunda değilsiniz. Ama okuyan insanların olduğunu dile getirdim. Hatta bana şimdi hikayede neler olacak diye soran birkaç kişi de var. Biz bir rol yaparken genelde o rolün uzun sürdüğünü herkes bilir. Ana temasını veriyoruz. Hikaye de derin olunca haliyle vermediğinde bir sonrakiyle birleşmiyor. Her kullanılan cümle bir sonraki rolü bağlayabilir mi diye de sonrasında düşündüğümüz için alakalı vermeye çalışıyoruz mümkün mertebe diyorum ya göze hitap ettiğini düşündüğünüz bir tanıtımı tercih edebilirsiniz. Bizim birliğin rol şeması bu şekilde başladı bu şekilde ilerleyecek. 2020 sürecinden beri durum rolcülüğü yani detay ve derinliğe önem veriyoruz. İlk baştan bu yana sslerde değişim çok oldu ve gitgide daha derinlemesine bir noktaya evrildi. Şu süreçte de bu çizelge bir sonraki chaptera kadar devam edecek. Gözünüze daha kısa gelen tanıtımlara yönelmeniz sizin için daha iyi olacak, burası derinlik sevenlerin daha keyif alacağı bir tanıtım. Fotoğraf ağırlıklı sevenler içinse o tarz birlikler de vardır baktığınızda görürsünüz zaten hangisi iyiyse ona yönelirsiniz. Ki çok değişik fotoğraflarla dolu roller bile koyduğumu bilirim. Sunucuda görülmeyen rollerin de var olduğu roller tanıtımda mevcut. İlginizi çekerse uygun bir zamanınızda baştan sona inceleyebilirsiniz. İstemezseniz de siz bilirsiniz.

Bazıları beğenir bazıları beğenmez, herkesin beğenmesini amaçlamıyorum zaten. Herkesin beğenmesi amaçlanması için hiç kimsenin olumsuz bir durum yaşamayacağı bir birlik idare etmek gerekir fakat konusu itibariyle zaten belirli bir kesme hitap ediyor.
3