Birlik konusuna gelecek olursak, yaklaşık iki hafta sonra sizin ile oluşum tanıtımı üzerinden konuşabiliriz. Ekran görüntüleri için, bir discord sunucusu oluşturup "ss-onay" adı altında bir kanal oluşturup, rolleri buradan denetleyebilirsiniz. Mafya yöneten, bir çok kadının olduğunu da söylemek isterim. 99larda, Cosa Nostra'nın sonlarına doğru bahsediyorum. Kadınlar işleri devr almıştı.
Şu an hali hazırda, kendi oluşumumda (Crenshaw) tüm oyuncuların, ekran görüntüleri ayrı, ayrı değerlendirilmek ile beraberinde yardımcı oluyoruz. Ekstra bir yorum yapmayacağım, yaptığım tek bir rolden yargılamanız da çok ayrı bir ironi olmuş. :P
Hala Cosa Nostra diyorsunuz, 13 sene oldu rol yapalı gına geldi artık Cosa Nostradan

Mafya demek eşittir bu demek değil. New Jersey'de yaşıyorlar artık. İta-Amerika tamam. Japon Yakuzası açın, Çin Triadı açın. Bu rolleri kapsamlı yapın. Yahudi İsrail Açın, Arnavut Açın, Bulgar Açın. Sırp açın. İrlanda açın. Afro Amerikalı Amerikaya kaçan bir göçmen mafyası açın. Hatta gidin Kızılderililerden zengin olan bir mafya grubunu canlandırın. Ben bunu açtım sizde onları açın. Hatta onları kendi kurgunuzla açın. Ama ben artık cidden sıkılıyorum artık hep aynı roller. Allahım sana geliyorum

Laşatami kantare, Bella Ciao, Soldier Asso, caporegime, Boss underboss, crew, tören yemin, lazanya, pizza. Sopranos, Pablo Emilio Escobar Gaviria, McMafia, Boardwalk Empire, Narcos, Kurtlar Vadisi.

Cidden ben bunaldım. Bakın açana bir şey demiyorum da cidden farklı bir şeyler denemek istiyorum. Emin olun en az 20 tane Cosa Nostra rolü yapanla karşılaştım şu role play sürecimde diyebilirim. Beni boğuyor artık. Havalıda gelmiyor. Ayrıca sizi tek bir rolden yargıladım evet çünkü sizde bizim birliğimizin bütüncül hikayesine vakıf olmadan yorum yaptınız. Herkes nereyi eleştiriyorsa oradan yanıt vermek gerekli.

Açarsanız farklı bir şeyler yapmanızı beklerim. Ama bana göre aynı konsept üzerinden artık bu olmuyor. İnsanlar o kadar yabancı ki et fabrikası rolü yapıyoruz. Kurban mı kesiyorsunuz diyorlar, mafya rollerini bu kadar oyuncuların gözünde klişeleştirmek istemiyorum. İllegal böyle de yapılır işte yapıyoz ya sizde yapın

Bence role play için yaratıcılık bütün konseptleri yansıtma becerisinden daha önemli. Neticede karakterin içine siz giriyorsanız, James Gandolfini olmasaydı Sopranos sopranos olmazdı. Ama ondan daha önemlisi bir diziyi filmi konsepti yapan senaristi yönetmenidir. Siz o karaktere girdiğiniz siz o rolü verdiğiniz için o öyledir. Yansıttığınız için öyle değildir. Yansıttığınızda da iyi olması yine size bağlı. Yaratıcılığa göre her türlü rol yapılabilir. Görüntüler konusunda dediğim gibi OOC vaktimi de hesaba katarak belli bir değerlendirme yapmaya çalışıyorum. Güzel düşünceniz için çok teşekkür ederim. Ama 54 sayfayız ve Cosa Nostra rolü yapmayacağım gerçekten. Bu birlik böyle gider ben kapatma kararı alana kadar. Teşekkürler