Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Görev Yapmayan Helperler

Başlatan Stadler, 07 Temmuz 2020, 21:35:56
Okunma sayısı 2564 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Stadler

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 22 Ocak 2025, 13:49
Toplam oynama: 99 gün, 7 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Haziran 2024, 16:51
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Görev Yapmayan Helperler
« Yanıtla #50 : 07 Temmuz 2020, 23:16:29 »
Kusura bakmayında 30 Tane helper arasından 2 tane aktif olmasına rağmen talebimin sorduğum soruyla alakasız olarak yarım saat sonra cevaplandıktan sonra; Helper'in robot olup olmadığı beni ilgilendirmez.Robot bahanesi adı altına sığınıp sırf talep limitine erişebilmek ve yetki kazanabilmek için herkesin sorularını saçma sapan cevaplıyorlar.Bakamayacaksa helper olmasın.7/24 Aktif olsun demiyoruz zaten gerekliği aktifliği göstermesini ve sorulara düzgün cevap vermelerini istiyoruz.Fakat öyle birşey helperlerin pek umrunda olmadığı için benimde robot olup olmamaları umrumda değil.

Bak, adamlar robot değil bunu anlaman gerekiyor. Adam isterse bakar isterse bakmaz. Bende zamanında köpek gibi talep baktım, talep bakmanın ne kadar sıkıcı bir şey olduğunu biliyorum. Eğer 30 dakika beklediysen (ki bunun kanıtını lütfen iletiden at hangi helper onu tebrik etmek istiyorum) saçma cevap veren helpere gidip şikayet açacaksın. Kimse senin 30 dakikanı çalamaz doğru değil mi? Sen 30 dakika bekleyip hiç ummadığın bir cevap alıyorsan bu o helperin sorunu. Bunu diğer helperlere bağlama. Tüm helperler oyunda, çünkü adı üstünde adamlar bu oyuna rol yapmaya giriyorlar. Dutylerin açık olması adamların illa senin talepine bakacakları anlamına gelmiyor. 2 saat duran taleplerimi hatırlıyorum, işler böyle mecbur bekleyeceksin kardeşim. Sonsuza kadar sürse de bekleyeceksin, buna hiç bir itirazda bulunamazsın. Bu böyle işliyor, helper varsa talebine en geç 1 dakikada cevap verilir.
Ciddi olamazsın? Helper nedir tam olarak biliyor musunuz arkadaşlar? Bu senin dediğin direk yükselme çabaları felan? Böyle bir saçmalık olamaz, böyle bir dünya olamaz.Şuna bak hem gönüllü helper oluyorsun, hem talep bakmak sıkıcı diyip geçiştiriyorsun, hem duty açık geziniyorsun + talep bakmıyorsun, hem robot değilim diyip diğer insanların övgülerini toplayarak yüceliyorsun, hem kafana göre talep bakıyorsun ve bunun davasını yapıyorsun.Bu ne saçma bir iş ne saçma bir sistem böyle bir sistem olamaz, böyle bir kafa böyle bir dünya olamaz.Gönüllü olarak helper oluyorsan kuralına göre olacaksın kardeşim.GÖNÜLLÜ diyoruz bak.Hem gönüllü helper olup hemde şart koşuyorsun neymiş efendim ben robot değilim neymiş efendim rol yapıyorum.Yahu kardeşim sen aktif olarak talep bakmayacaksan girmeyeceksin helpere? Rol yapmak isteyen adam gider rolünü yapar hem helper olup hem ne boşluyor? Helper; İnsanların taleplerine bakan kişiler, insanların sorularını cevaplar, insanlara yardımcı olur.Şuanki sistemde herkes arkasına yaslanmış kafasına göre ilerliyor.Sunucuda doğru düzgün helper yok birde bunu normalleştirmeniz aşşşşşşırı trajikomik bir durum.
İstersen helper ol ve insanlara aşşşşşşırı düzgün helper nasıl olunur öğret.
Amacımız kimseye işini öğretmek değil, sadece yaşadığımız problemleri, nasıl çözülebileceğini anlatıyoruz. Ayrıca üslübuna da dikkat et.

Çevrimdışı Zosgne

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 08 Nisan 2021, 23:43
Toplam oynama: 105 gün, 6 saat
« Yanıtla #51 : 07 Temmuz 2020, 23:18:15 »
onlarda insan ama yeni helper alimi olduğu halde   en az  15 dk içerisinde cevapliyorlar o zamandada bulmuş oluyoruz zaten
O zaman bulunabilecek şeylere talep atmayın, helperlerin özel işi oluyor, AFK bırakıyor. Gayette hakkımız olan bir şey.

Çevrimdışı Stadler

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #52 : 07 Temmuz 2020, 23:23:57 »
onlarda insan ama yeni helper alimi olduğu halde   en az  15 dk içerisinde cevapliyorlar o zamandada bulmuş oluyoruz zaten
O zaman bulunabilecek şeylere talep atmayın, helperlerin özel işi oluyor, AFK bırakıyor. Gayette hakkımız olan bir şey.
Bulunabilecek mi? Birisi güvenli bölgede beni bayılttı ve gemiye atarak haritanın 20 kilometre uzağına atarak kaçtı.
Ben buradan kendi imkanlarım ile nasıl kurtulayım?

Çevrimdışı Killer Tron

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 06 Ekim 2024, 01:09
Toplam oynama: 201 gün, 21 saat
Son giriş: 08 Eylül 2024, 22:20
Toplam oynama: 185 gün, 2 saat
« Yanıtla #53 : 07 Temmuz 2020, 23:42:39 »
Onlarda insan ve onlarda rol yapıyor her talebe bakıcaklar gibi kuralları yok.!

Çevrimdışı Jokerxd

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Aralık 2020, 22:21
Toplam oynama: 37 gün, 21 saat
« Yanıtla #54 : 08 Temmuz 2020, 04:05:44 »
Bence boş konu, işini yapmayan helperlar atılıyor zaten. Herkes her zaman senin talebine bakacak diye bir şey yok, hangi helperın ne kadar talep baktığı takip ediliyor.

Çevrimdışı RTE

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 21 Nisan 2024, 14:49
Toplam oynama: 213 gün, 22 saat
Birlik: ***** ***ncy
Joe Tiger Lv.29
Son giriş: 30 Ekim 2023, 12:55
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #55 : 08 Temmuz 2020, 08:58:32 »
/helpers Yazıyorum hiç birinin duty Açık değil  mağdur oluyoruz  bütün desteklere adminler bakıyor artık güzelmiş yeni sistem.

Çevrimdışı Shamalin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 12 Ocak 2024, 22:27
Toplam oynama: 73 gün, 15 saat
Son giriş: 12 Ocak 2024, 22:28
Toplam oynama: 1 gün, 15 saat
« Yanıtla #56 : 08 Temmuz 2020, 14:26:28 »
Helper alımlar her ayda bir açılmalı, böylece bir sürü helper olur ve bu süre azalır.

Çevrimdışı xredeyg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Aralık 2020, 09:27
Toplam oynama: 60 gün, 20 saat
« Yanıtla #57 : 08 Temmuz 2020, 14:34:19 »
yeteri kadar talep bakmayanlar atılıyor, insanlar rol yapıyor bir ihlal varsa rolünde şikayet aç ve taksi çağır. Bu kadar yoğun bir şekilde kuralları biliyor, uyguluyor, öğretiyorsan helper ol senin marifetini görelim. İnsanları eleştirmeyin, talep attığında bile yazan şeyi okumuyorsunuz galiba. İnsanlar rol yapıyor,  rolün ortasında bırakıp "/destek abi gbide düşürdüler ortaya attılar." diyen adama mı baksınlar? Ayrıca o dediğin şeyin helperlarla da alakası yok OG+ bakabiliyor gbi'de düşürdüler ortaya attılar gibi taleplere, bug taleplerine bakabiliyorlar h2 falan.

Çevrimdışı Stadler

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #58 : 08 Temmuz 2020, 14:44:18 »
yeteri kadar talep bakmayanlar atılıyor, insanlar rol yapıyor bir ihlal varsa rolünde şikayet aç ve taksi çağır. Bu kadar yoğun bir şekilde kuralları biliyor, uyguluyor, öğretiyorsan helper ol senin marifetini görelim. İnsanları eleştirmeyin, talep attığında bile yazan şeyi okumuyorsunuz galiba. İnsanlar rol yapıyor,  rolün ortasında bırakıp "/destek abi gbide düşürdüler ortaya attılar." diyen adama mı baksınlar? Ayrıca o dediğin şeyin helperlarla da alakası yok OG+ bakabiliyor gbi'de düşürdüler ortaya attılar gibi taleplere, bug taleplerine bakabiliyorlar h2 falan.
Öncelikle merhaba kardeşim, konuyu en başından itibaren, atlamadan okuduktan sonra yorum atar mısın?
1- Beni kaçıranlar beni haritanın dışında attı, 4 dakika boyunca gidebildikleri en uç yere... Şimdi ben suya taksi mi çağırayım? Ne yapayım yani, ne yapabilirim bu durumda?
2- Biz her şeyi okuyarak yorum atıyoruz fakat senin attığın bu yoruma göre yazan şeyleri okumayanın kim olduğu gayet bariz bir şekilde ortada.

Çevrimdışı excaliboorg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 10 Temmuz 2024, 14:32
Toplam oynama: 134 gün, 7 saat
Son giriş: 10 Temmuz 2024, 15:32
Toplam oynama: 1 gün, 13 saat
Birlik: ********ELD
« Yanıtla #59 : 08 Temmuz 2020, 15:24:25 »
Bulunabilecek mi? Birisi güvenli bölgede beni bayılttı ve gemiye atarak haritanın 20 kilometre uzağına atarak kaçtı.
Ben buradan kendi imkanlarım ile nasıl kurtulayım?
Admin talebi atıp helperların ilgilenmesini bekliyor bruhhh.