Öncelikle inceleyecek kişilere selamlar. Daha önceden adı Warlocks olan bu birliğin, yeni ismiyle HERETICS MOTORCYCLE GANG birliğinin hood onayının incelenmesini talep ediyorum. Kişiler hoodlarına güvenerek süreklilik göstererek, karşı taraf kaç kişi olursa olsun. Gerek baskın izinli, gerek baskın izinsiz. Hoodun verdiği özelliği sürekli ellerinde tutmaya çalışıp bir kişi 10 kişiye kafa tutuyor, ya da bir kişi 10 kişiye küfrediyor, agresif rol yapıyor.
Hood onayının mantığını açıkladığın için teşekkürler. Boşuna o bölgeye "korkulan, bir çetenin elinde tuttuğu" bölge denilmiyor. Sizi uyarmamıza rağmen üst üste hala hooda gelip Dimitriyi ararsanız, bu şekilde agresif rollerle karşılaşırsınız.
Ayrıca, orada sayı olarak yedi sekiz kişiye yakınız. Öyle olmasa, bir kişi olsa dahi korku rolü yapmak zorundasınız. Bunu ben değil, kurallar söylüyor.
Hood onayı kazanılmışsa bunu kullanmak bu birliğin her üyesinin hakkı.
Bu videoda görüldüğü gibi, bu birliğin kurucusu olan Samuel Breckenridge ile görüşüyorum. Düşmanım olan Dimitri'yi vermelerini, onu o hoodda korumamalarını söylüyorum. Sonuçta Dimitri düşmanım. Diğerleri değil, ama ben sadece Dimitri'yi istedim ya, görüyorlaaar. Her neyse. Dimitri HERETICS MOTORCYCLE GANG'in bir üyesi olmadığı için ekip arkadaşlarıma Dimitri'yi vurmalarını söylüyorum. Bu sırada bir kaç dakika öncesinde arkadaşlarıma sıkmış olan Reji Uno, tam olarak hoodun içerisinden 3 araçtan birisine ateş açarak düşürüldü, düşürüldükten sonra RK edildi. RK edilince hoodda ateş açmaktan şikayet açtı, arkadaşımız uyuyor uyandığında videomuzu atacağız.
Reji Uno'yu gören ekibim onu vuruyor. Zaten tek kişi drive kalkıyor. Ben o sırada Dimitri'ye tabancamla bir el sıkıyorum zaten tek tük canı kalmış ki tek mermide ölüyor. Dimitri'yi alacakken hoodun sahipleri bıraktırtıyor, feari ihlal etmeden bırakıp gidiyorum.
Burası onaylı hood bölgesi. Ticket izniniz ve gerekli şartları sağlamadığınız sürece kimseye ateş edemezsiniz. Kendi ağzınla Reiji'yi vurduğunuzu söylüyorsunuz.
Fear-RP yapmayıp Dimitri'yi götürüyordun. OG izlediği için bıraktığını ikimiz de biliyoruz.
https://i.hizliresim.com/gIUoEO.pngReiji'nin elinde silah yokken Reiji'ye ateş ediyorsunuz. Arkadaşların gerekli jailleri aldı. Karakter adı Lamar olan kişi sunucudan yasaklandı, sobeit.(ateş eden)
https://i.hizliresim.com/L2jC0h.pngReiji yerde. Elinde silah falan yok.
https://i.hizliresim.com/zgemjZ.pngHa bu arada. Diğerlerini geçtim SENİN birliğin yok. Sen diğerleriyle nasıl ekip kuruyorsun? Zaten yaptığın şey kafadan Nemesis ihlali. Boşuna "biz" diyip durma. Hepiniz farklı birliklerde ya da birliksizsiniz.
Fakat kişiler her türlü olayı fırsat bilip, birliklerinin hoodunu bahane göstererek işler yapmaya çalışıyor. Yaptıkları her çatışmada birilerini CK etmeye çalışıyorlar, yaptıkları her işte.
Bunlardan bir kaçı:
Sürekli yakaladıkları kişileri, düşmanlarını CK rolünü daha izin almadan yapıp kafalarına göre talepte bulunmaktalar. Kişilerin hood onayının gözden geçirilmesini ve CK talebimin reddini rica ederim.
Attığın linklerden biri 15 Nisan(blake oliver). Henüz hood onayı dahi yok, o olayla alakalı en ufak bilgin dahi yok. Blake'in birlik liderinin ck izni elimizde. Toplu CK talebindeki herkes NC attı, onlarla savaştaydık. Polis karakterin olayı ile ilgili kanıtlarımızı detaylıca sunduk. Adı üstünde TALEP. Bir rol hakkında talepte bulunmak en doğal hakkımız.
Üç aylık(90 gün) birlikte, birlik lideri üç(3) kere CK talebi istemiş. Bu gerçekten ÇOK fazla, haklısın.
Mekana bir helikopter 3 araç giriş yapıyoruz
Videonun başına iyi bakın, kişi tek başına küfür savuruyor. Ondan sonra da bize BKİ'den şikayet açıyor. Açılan şikayetleri de bir önceki yorumlarımda belirttim.
Yazımın başında da belirttiğim gibi. Burası ONAYLI HOOD bölgesi. İstersen tüm sunucuyu toplayıp gel. Reiji orada tek başına olsa dahi ona karşı korku rolü yapmak zorundasınız.
Bu videoda görünmüyor fakat bahsettiğin helikopterdeki, arabadaki diğer kişiler seninle aynı birlikte değil. Yaptığınız DM, BKI, FEAR-RP gibi ihlallerin yanında, Nemesis ihlali de yapıyorsunuz.
O haklıyız dediğin videonun sonrasında açılan şikayetin sonucu. (amacım flaming değil, isimler göründüğü için bunu isimleri saklamadan atıyorum)

Tek seferlik olaylar için CK talepleri açmayınız, olayların sürekliliği olsun. (Bu kural olaydan olaya değişiklik gösterebilir.)
Tek sefer gerçekleşen olay, tek kanıtınız var.
Kural ihlalleri için şikayet açabilirsiniz, CK talebinin reddini istiyoruz.
Tek sefer mi?
https://cdn.discordapp.com/attachments/711583815700578305/728941056292552804/sa-mp-695.pnghttps://cdn.discordapp.com/attachments/711583815700578305/728941197648986152/sa-mp-697.pnghttps://cdn.discordapp.com/attachments/711583815700578305/728941241605292112/sa-mp-696.pngkonuşmalardan sonra
https://cdn.discordapp.com/attachments/694645081126207628/728670000822485053/sa-mp-702.pngJoe'nin birlik üyemizi kural ihlali yaparak hoodta rk edişinin başka bir versiyonu.
https://www.upload.ee/image/11963297/sa-mp-451.pnghileci arkadaşlarınla beraber bunları yapmak eğlenceli olsa gerek. (lamar hileden yasaklandı)