Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Joe Drago - CK talebi

Başlatan jahjohTheFirst, 04 Temmuz 2020, 13:42:05
Okunma sayısı 1144 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 30 Ekim 2020, 13:23
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Joe Drago - CK talebi
« : 04 Temmuz 2020, 13:42:05 »
KARAKTER ÖLÜMÜ (CK) TALEBİ

CK TALEP EDEN OYUNCUNUN
* Kendi karakter bilgilerinizi bu bölüme doldurun.

Karakter Adı/Soyadı:  Henry Hinterland
Seviye: 26

ÖLDÜRMEK İSTEDİĞİNİZ OYUNCUNUN
* Öldürmek istediğiniz oyuncunun karakter bilgilerini bu bölüme doldurun.

Karakter Adı/Soyadı: Joe Drago
Seviyesi:  16

OLAY BİLGİLERİ
* Olay ile alakalı bilgileri detaylı olarak aşağıya doldurun.

Olay Tarihi: 03/07/2020
Olay Saati: 23:24
Yaşadığınız olayı anlatınız: Kişi HOOD bölgemizi basarak herkesi düşürüyor, daha sonrasında aracından inerek kışkırtıcı sözler sarf ediyor. Kişi "Sikerim seni burada, kimse sesini çıkaramaz" tarzında ifadeler kullanıyor. Olay ilk değil, devamlılığı var.
Neden CK etmek istiyorsunuz?: Ultra Fear-RP ihlali + Sebepsiz yere savaş başlatmak + HOOD baskını

DEĞERLENDİRME SORULARI
* Aşağıdaki soruları dikkatlice okuyun ve sadece Evet veya Hayır şeklinde cevaplayın. Okuduğunuz sorularda olayınızla alakası olmayan sorulara Hayır cevabını verin.

Öldürmek istediğiniz kişi korku rolünü aşırı derecede ihlal mi etti?: Evet
Olay, sizin ait olduğunuz birliğin onaylı hoodu içerisinde mi gerçekleşti?: Evet
Öldürmek istediğiniz kişi sizin birliğinizden 24 saat dolduktan sonra mı ayrıldı?: Hayır
Öldürmek istediğiniz oyuncunun seviyesi onun üzerinde mi?: Evet
Öldürmek istediğiniz oyuncu yaşadığınız olaydaki rolden herhangi bir ceza aldı mı?: Hayır

KANIT BİLGİSİ

Kanıtlar (Görüntü)

Kanıtlar (Video)

Çevrimdışı clexy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 07 Şubat 2023, 21:13
Toplam oynama: 8 gün, 20 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 31 Ocak 2023, 22:56
Toplam oynama: 151 gün, 20 saat
Ynt: Joe Drago - CK talebi
« Yanıtla #1 : 04 Temmuz 2020, 14:06:53 »
Dimitri Drago adamınız değil, düşmanım. Sizinle düşmanlık başlatmadım. Reji Uno ateş açtığında onu vurdum. 3 araba mekanınızdayız, Reji ise bizden olan bir araca ateş açıyor. Kendisini düşürdüm sonrasında gittim. Tekrar geldiğimde ise Samuel bana git dedi. Gitmedim, Dimitri'yi alacağım dedim. Alabiliyorsan al dedi. Dimitri Drago bu birlikte olmadığı için ve hooda sığınmak ya da hoodu kendi çıkar amaçları için kullanmak gibi bir derdi olmaması gerektiği için Dimitri'yi arkadaşım vurdu, bir el de ben Dimitri'ye patlattım. O ara giderken Reji'yi vurdu arkadaşım. Reji'ye karşı bir şey yapmadım. Dimitri'yi alıp gidecektim. Fakat kurallarda, bir hooddan adam kaçırmak gibi şeylerin yasak olduğunu ve Samuel bıraktırtmaya çalıştığı için bırakmam gerektiğini öğrendim. Bıraktım ve gittim. Aşırı ihlal vesayre yok, reddini talep ediyorum.

Çevrimdışı clexy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 04 Temmuz 2020, 14:08:47 »
https://www.rina-roleplay.com/forum/sikayet/123936
https://www.rina-roleplay.com/forum/sikayet/123940
https://www.rina-roleplay.com/forum/sikayet/123975
https://www.rina-roleplay.com/forum/sikayet/124017

Bu olay için açılan 4 şikayet. İncelerseniz göreceksiniz. Hem olay için şikayet açıp hem de CK talebi açmaktalar. Birliğin ek olarak hood onayının gözden geçirilmesini talep ediyorum. @Hydraizm, @Ganjaman savunmam bu kadar.

Çevrimdışı clexy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 04 Temmuz 2020, 14:22:41 »

Öncelikle inceleyecek kişilere selamlar. Daha önceden adı Warlocks olan bu birliğin, yeni ismiyle HERETICS MOTORCYCLE GANG birliğinin hood onayının incelenmesini talep ediyorum. Kişiler hoodlarına güvenerek süreklilik göstererek, karşı taraf kaç kişi olursa olsun. Gerek baskın izinli, gerek baskın izinsiz. Hoodun verdiği özelliği sürekli ellerinde tutmaya çalışıp bir kişi 10 kişiye kafa tutuyor, ya da bir kişi 10 kişiye küfrediyor, agresif rol yapıyor.
Bu videoda görüldüğü gibi, bu birliğin kurucusu olan Samuel Breckenridge ile görüşüyorum. Düşmanım olan Dimitri'yi vermelerini, onu o hoodda korumamalarını söylüyorum. Sonuçta Dimitri düşmanım. Diğerleri değil, ama ben sadece Dimitri'yi istedim ya, görüyorlaaar. Her neyse. Dimitri HERETICS MOTORCYCLE GANG'in bir üyesi olmadığı için ekip arkadaşlarıma Dimitri'yi vurmalarını söylüyorum. Bu sırada bir kaç dakika öncesinde arkadaşlarıma sıkmış olan Reji Uno, tam olarak hoodun içerisinden 3 araçtan birisine ateş açarak düşürüldü, düşürüldükten sonra RK edildi. RK edilince hoodda ateş açmaktan şikayet açtı, arkadaşımız uyuyor uyandığında videomuzu atacağız.
Reji Uno'yu gören ekibim onu vuruyor. Zaten tek kişi drive kalkıyor. Ben o sırada Dimitri'ye tabancamla bir el sıkıyorum zaten tek tük canı kalmış ki tek mermide ölüyor. Dimitri'yi alacakken hoodun sahipleri bıraktırtıyor, feari ihlal etmeden bırakıp gidiyorum.

Fakat kişiler her türlü olayı fırsat bilip, birliklerinin hoodunu bahane göstererek işler yapmaya çalışıyor. Yaptıkları her çatışmada birilerini CK etmeye çalışıyorlar, yaptıkları her işte.
Bunlardan bir kaçı:
Sürekli yakaladıkları kişileri, düşmanlarını CK rolünü daha izin almadan yapıp kafalarına göre talepte bulunmaktalar. Kişilerin hood onayının gözden geçirilmesini ve CK talebimin reddini rica ederim.

Çevrimdışı clexy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 04 Temmuz 2020, 14:24:14 »
Mekana bir helikopter 3 araç giriş yapıyoruz

Videonun başına iyi bakın, kişi tek başına küfür savuruyor. Ondan sonra da bize BKİ'den şikayet açıyor. Açılan şikayetleri de bir önceki yorumlarımda belirttim.

Çevrimdışı clexy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 04 Temmuz 2020, 14:46:12 »
Tek seferlik olaylar için CK talepleri açmayınız, olayların sürekliliği olsun. (Bu kural olaydan olaya değişiklik gösterebilir.)

Tek sefer gerçekleşen olay, tek kanıtınız var.
Kural ihlalleri için şikayet açabilirsiniz, CK talebinin reddini istiyoruz.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 30 Ekim 2020, 13:23
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
« Yanıtla #6 : 04 Temmuz 2020, 14:58:01 »
kanka birliğin kurucusunu da hatırlatalım da bi yanlışlık olmasın ilerde

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Ağustos 2023, 15:36
Toplam oynama: 200 gün, 1 saat
« Yanıtla #7 : 04 Temmuz 2020, 15:06:04 »
Alıntı

Öncelikle inceleyecek kişilere selamlar. Daha önceden adı Warlocks olan bu birliğin, yeni ismiyle HERETICS MOTORCYCLE GANG birliğinin hood onayının incelenmesini talep ediyorum. Kişiler hoodlarına güvenerek süreklilik göstererek, karşı taraf kaç kişi olursa olsun. Gerek baskın izinli, gerek baskın izinsiz. Hoodun verdiği özelliği sürekli ellerinde tutmaya çalışıp bir kişi 10 kişiye kafa tutuyor, ya da bir kişi 10 kişiye küfrediyor, agresif rol yapıyor.

Hood onayının mantığını açıkladığın için teşekkürler. Boşuna o bölgeye "korkulan, bir çetenin elinde tuttuğu" bölge denilmiyor. Sizi uyarmamıza rağmen üst üste hala hooda gelip Dimitriyi ararsanız, bu şekilde agresif rollerle karşılaşırsınız.

Ayrıca, orada sayı olarak yedi sekiz kişiye yakınız. Öyle olmasa, bir kişi olsa dahi korku rolü yapmak zorundasınız. Bunu ben değil, kurallar söylüyor.

Hood onayı kazanılmışsa bunu kullanmak bu birliğin her üyesinin hakkı.

Alıntı
Bu videoda görüldüğü gibi, bu birliğin kurucusu olan Samuel Breckenridge ile görüşüyorum. Düşmanım olan Dimitri'yi vermelerini, onu o hoodda korumamalarını söylüyorum. Sonuçta Dimitri düşmanım. Diğerleri değil, ama ben sadece Dimitri'yi istedim ya, görüyorlaaar. Her neyse. Dimitri HERETICS MOTORCYCLE GANG'in bir üyesi olmadığı için ekip arkadaşlarıma Dimitri'yi vurmalarını söylüyorum. Bu sırada bir kaç dakika öncesinde arkadaşlarıma sıkmış olan Reji Uno, tam olarak hoodun içerisinden 3 araçtan birisine ateş açarak düşürüldü, düşürüldükten sonra RK edildi. RK edilince hoodda ateş açmaktan şikayet açtı, arkadaşımız uyuyor uyandığında videomuzu atacağız.

Reji Uno'yu gören ekibim onu vuruyor. Zaten tek kişi drive kalkıyor. Ben o sırada Dimitri'ye tabancamla bir el sıkıyorum zaten tek tük canı kalmış ki tek mermide ölüyor. Dimitri'yi alacakken hoodun sahipleri bıraktırtıyor, feari ihlal etmeden bırakıp gidiyorum.

Burası onaylı hood bölgesi. Ticket izniniz ve gerekli şartları sağlamadığınız sürece kimseye ateş edemezsiniz. Kendi ağzınla Reiji'yi vurduğunuzu söylüyorsunuz.

Fear-RP yapmayıp Dimitri'yi götürüyordun. OG izlediği için bıraktığını ikimiz de biliyoruz.

https://i.hizliresim.com/gIUoEO.png

Reiji'nin elinde silah yokken Reiji'ye ateş ediyorsunuz. Arkadaşların gerekli jailleri aldı. Karakter adı Lamar olan kişi sunucudan yasaklandı, sobeit.(ateş eden)

https://i.hizliresim.com/L2jC0h.png

Reiji yerde. Elinde silah falan yok.
https://i.hizliresim.com/zgemjZ.png

Ha bu arada. Diğerlerini geçtim SENİN birliğin yok. Sen diğerleriyle nasıl ekip kuruyorsun? Zaten yaptığın şey kafadan Nemesis ihlali. Boşuna "biz" diyip durma. Hepiniz farklı birliklerde ya da birliksizsiniz.

Alıntı
Fakat kişiler her türlü olayı fırsat bilip, birliklerinin hoodunu bahane göstererek işler yapmaya çalışıyor. Yaptıkları her çatışmada birilerini CK etmeye çalışıyorlar, yaptıkları her işte.
Bunlardan bir kaçı:
Sürekli yakaladıkları kişileri, düşmanlarını CK rolünü daha izin almadan yapıp kafalarına göre talepte bulunmaktalar. Kişilerin hood onayının gözden geçirilmesini ve CK talebimin reddini rica ederim.

Attığın linklerden biri 15 Nisan(blake oliver). Henüz hood onayı dahi yok, o olayla alakalı en ufak bilgin dahi yok. Blake'in birlik liderinin ck izni elimizde. Toplu CK talebindeki herkes NC attı, onlarla savaştaydık. Polis karakterin olayı ile ilgili kanıtlarımızı detaylıca sunduk. Adı üstünde TALEP. Bir rol hakkında talepte bulunmak en doğal hakkımız.

Üç aylık(90 gün) birlikte, birlik lideri üç(3) kere CK talebi istemiş. Bu gerçekten ÇOK fazla, haklısın.

Mekana bir helikopter 3 araç giriş yapıyoruz

Videonun başına iyi bakın, kişi tek başına küfür savuruyor. Ondan sonra da bize BKİ'den şikayet açıyor. Açılan şikayetleri de bir önceki yorumlarımda belirttim.

Yazımın başında da belirttiğim gibi. Burası ONAYLI HOOD bölgesi. İstersen tüm sunucuyu toplayıp gel. Reiji orada tek başına olsa dahi ona karşı korku rolü yapmak zorundasınız.

Bu videoda görünmüyor fakat bahsettiğin helikopterdeki, arabadaki diğer kişiler seninle aynı birlikte değil. Yaptığınız DM, BKI, FEAR-RP gibi ihlallerin yanında, Nemesis ihlali de yapıyorsunuz.

O haklıyız dediğin videonun sonrasında açılan şikayetin sonucu. (amacım flaming değil, isimler göründüğü için bunu isimleri saklamadan atıyorum)

Tek seferlik olaylar için CK talepleri açmayınız, olayların sürekliliği olsun. (Bu kural olaydan olaya değişiklik gösterebilir.)

Tek sefer gerçekleşen olay, tek kanıtınız var.
Kural ihlalleri için şikayet açabilirsiniz, CK talebinin reddini istiyoruz.

Tek sefer mi?  :D

https://cdn.discordapp.com/attachments/711583815700578305/728941056292552804/sa-mp-695.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/711583815700578305/728941197648986152/sa-mp-697.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/711583815700578305/728941241605292112/sa-mp-696.png
konuşmalardan sonra
https://cdn.discordapp.com/attachments/694645081126207628/728670000822485053/sa-mp-702.png

Joe'nin birlik üyemizi kural ihlali yaparak hoodta rk edişinin başka bir versiyonu.
https://www.upload.ee/image/11963297/sa-mp-451.png

hileci arkadaşlarınla beraber bunları yapmak eğlenceli olsa gerek. (lamar hileden yasaklandı)

Çevrimdışı clexy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 04 Temmuz 2020, 16:13:59 »
Birlikten bu sabah çıktım, kayıtlara bakılabilir.

Çevrimdışı clexy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: