Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Burley Rucker ve Requan Pierce CK Talebi

Başlatan STAKKEND, 02 Temmuz 2020, 11:51:33
Okunma sayısı 1205 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı STAKKEND

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Owen Larkins Lv.26
Köken: Amerikan
Son giriş: 04 Aralık 2023, 18:26
Toplam oynama: 167 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
Burley Rucker ve Requan Pierce CK Talebi
« : 02 Temmuz 2020, 11:51:33 »
KARAKTER ÖLÜMÜ (CK) TALEBİ

CK TALEP EDEN OYUNCUNUN
* Kendi karakter bilgilerinizi bu bölüme doldurun.

Karakter Adı/Soyadı:  *Paulie Cojewski*
Seviye: *20*

ÖLDÜRMEK İSTEDİĞİNİZ OYUNCUNUN
* Öldürmek istediğiniz oyuncunun karakter bilgilerini bu bölüme doldurun.

Karakter Adı/Soyadı: *Burley Rucker ve Requan Pierce*
Seviyesi:  *17 ve 22 *

OLAY BİLGİLERİ
* Olay ile alakalı bilgileri detaylı olarak aşağıya doldurun.

Olay Tarihi: 2/07/2020
Olay Saati: 00:30
Yaşadığınız olayı anlatınız: *Mevcut bir birlik baskını içindeydik, sayımız bile onlardan daha fazlaydı. Araçlardan inip vurmamız gereken oluşum üyelerini vurduk ve yaraladık. Yaralı konumundayken üstün olmamıza rağmen hiçbir korku belirtisi göstermeden rollerini sürdürdüler.*
Neden CK etmek istiyorsunuz?: *Karakterlerinin korkması gereken bir durumda korkmadığı ve mevcut bir sokak savaşının içinde bulunduğumuz için CK etmek istiyorum.*

DEĞERLENDİRME SORULARI
* Aşağıdaki soruları dikkatlice okuyun ve sadece Evet veya Hayır şeklinde cevaplayın. Okuduğunuz sorularda olayınızla alakası olmayan sorulara Hayır cevabını verin.

Öldürmek istediğiniz kişi korku rolünü aşırı derecede ihlal mi etti?: Evet
Olay, sizin ait olduğunuz birliğin onaylı hoodu içerisinde mi gerçekleşti?: Hayır
Öldürmek istediğiniz kişi sizin birliğinizden 24 saat dolduktan sonra mı ayrıldı?: Hayır
Öldürmek istediğiniz oyuncunun seviyesi onun üzerinde mi?: Evet
Öldürmek istediğiniz oyuncu yaşadığınız olaydaki rolden herhangi bir ceza aldı mı?: Hayır

KANIT BİLGİSİ

Kanıtlar (Görüntü)

Kanıtlar (Video)
*Varsa youtube videonuzun linkini buraya yapıştırın, yoksa bu yazıyı silerek boş bırakın*

Çevrimdışı Redamancy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Ağustos 2022, 00:58
Toplam oynama: 235 gün, 8 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 22 Temmuz 2022, 12:26
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
Son giriş: 23 Temmuz 2022, 20:12
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Ynt: Burley Rucker ve Requan Pierce CK Talebi
« Yanıtla #1 : 02 Temmuz 2020, 13:27:54 »
Kural ihlallerine karşı, CK Talebi açamazsınız şikayet oluşturmanız gerekiyor.

Çevrimdışı STAKKEND

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Owen Larkins Lv.26
« Yanıtla #2 : 02 Temmuz 2020, 13:30:16 »
Bir şeylerin başlayabilmesi için bazı kuralları (seviyesiyle) gözardı etmek gerekir. Korku rolünün ihlâli olmasaydı karakter ölümü ya da karakter ölüm talebi ne işe yarayacaktı? Kural ihlali var, evet ama ben bunu role dökerek; rol üzerinde cezalandırma peşindeyim. Size karşı bir OOC düşmanlık ya da yakın bir şey beslemiyorum, sadece yapmam gereken rolü yapar ve geçerim.

Çevrimdışı Redamancy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 02 Temmuz 2020, 14:01:10 »
Bir şeylerin başlayabilmesi için bazı kuralları (seviyesiyle) gözardı etmek gerekir. Korku rolünün ihlâli olmasaydı karakter ölümü ya da karakter ölüm talebi ne işe yarayacaktı? Kural ihlali var, evet ama ben bunu role dökerek; rol üzerinde cezalandırma peşindeyim. Size karşı bir OOC düşmanlık ya da yakın bir şey beslemiyorum, sadece yapmam gereken rolü yapar ve geçerim.
Bak şimdi diyorsun ya seviyesiyle gözardı etmek gerekir. Her insanın hatası vardır. Hatasız kul olmaz merak etme. Burada, rinanın en yüksek levelli kişisi bile olsa, Kural ihlali yapmıyacağını mı düşünüyorsun? Garip.
Bazı şeyler level ile alakalı değildir. En düşük levelli bir oyuncu, bu platformda bizden daha iyi rol yapabilir?
Yani burada levelin bir önemi yok canım kardeşim.
Senin buradaki CK Talebin, kural ihlaline aykırı birşey olduğunu düşünüyorum.
Kşiler bu olayda CK için değil, Kural ihlali için açılması gerektiğini düşünüyorum.

Çevrimdışı STAKKEND

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Owen Larkins Lv.26
« Yanıtla #4 : 02 Temmuz 2020, 14:11:29 »
Bak şimdi diyorsun ya seviyesiyle gözardı etmek gerekir. Her insanın hatası vardır. Hatasız kul olmaz merak etme. Burada, rinanın en yüksek levelli kişisi bile olsa, Kural ihlali yapmıyacağını mı düşünüyorsun? Garip.
Bazı şeyler level ile alakalı değildir. En düşük levelli bir oyuncu, bu platformda bizden daha iyi rol yapabilir?
Yani burada levelin bir önemi yok canım kardeşim.
Senin buradaki CK Talebin, kural ihlaline aykırı birşey olduğunu düşünüyorum.
Kşiler bu olayda CK için değil, Kural ihlali için açılması gerektiğini düşünüyorum.
"Bak şimdi diyorsun ya seviyesiyle gözardı etmek gerekir. Her insanın hatası vardır. Hatasız kul olmaz merak etme. Burada, rinanın en yüksek levelli kişisi bile olsa, Kural ihlali yapmıyacağını mı düşünüyorsun? Garip."
Benim dediklerimle bunun ne alakası var?

"Bazı şeyler level ile alakalı değildir. En düşük levelli bir oyuncu, bu platformda bizden daha iyi rol yapabilir? Yani burada levelin bir önemi yok canım kardeşim."
Bunu zaten görebiliyoruz.

"Senin buradaki CK Talebin, kural ihlaline aykırı birşey olduğunu düşünüyorum. Kişiler bu olayda CK için değil, Kural ihlali için açılması gerektiğini düşünüyorum."
Dediğim gibi, kural ihlali olarak ceza alması yerine kendi rolümü şekillendirmek istedim. Şimdi rica etsem artık buraya yanıt atmayı bırakabilir misin? CK olacak karakterleri yöneten oyuncular yanıt yollayabilir.

Çevrimdışı Redamancy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 02 Temmuz 2020, 14:40:12 »
( Bu ileti Burley_Rucker adına yazılmıştır. Kişinin ileti yasağı bulunmaktadır. )
Arabalara binip gidiyorsunuz bizde küfür ediyoruz. Ayrıca bu olay hakkında şikayet oluşturmuşsun ve benim bildiğim ck talebi açmadan ck rolünü yaparsan otomatik olarak red oluyor. Tek bir olay için ck olacak değilim, bu olay için SKI den şikayet oluşturdum.

Çevrimdışı STAKKEND

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Owen Larkins Lv.26
« Yanıtla #6 : 02 Temmuz 2020, 15:21:45 »
( Bu ileti Burley_Rucker adına yazılmıştır. Kişinin ileti yasağı bulunmaktadır. )
Arabalara binip gidiyorsunuz bizde küfür ediyoruz. Ayrıca bu olay hakkında şikayet oluşturmuşsun ve benim bildiğim ck talebi açmadan ck rolünü yaparsan otomatik olarak red oluyor. Tek bir olay için ck olacak değilim, bu olay için SKI den şikayet oluşturdum.
Bir kural ihlâli yapmış olsak bile bu korku rolü yapmayacağın anlamına gelmez. Ekran görüntüleri size ait ve hepsinde önünüzdeyiz.

Çevrimdışı Ganjaman

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Otto Northey Lv.23
Köken: Meksikan
Son giriş: 14 Ekim 2022, 01:13
Toplam oynama: 142 gün, 21 saat
« Yanıtla #7 : 03 Temmuz 2020, 08:25:00 »
@Hydraizm veya @Turkz inceleyecek.

Çevrimdışı Redamancy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 03 Temmuz 2020, 11:46:01 »
Olayın sürekliliği yok ortada.
Sadece tek seferlik bir yaşanmış olay için CK Talep ekmeniz biraz gereksiz olmuş.

Çevrimdışı STAKKEND

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Owen Larkins Lv.26
« Yanıtla #9 : 03 Temmuz 2020, 13:20:41 »
ck talepleri süreklilik taşıyan olaylar içindir, tek seferlik bir ihlal varsa fear-rp'den şikayet oluşturun karakter ölüm talepleri düşündüğünüz kadar basit değil. "sokak savaşı" içinde olan herkesi öldürebilirsin o zaman etrafta bulunuyorlar senin gibi reis-i cumhura bu kadar benzeyen bir adamın yakınında durmak bile yasak olmalı
Bu zaten süreklilik taşıyor. Olayları derinine bilmemekle beraber iki tarafı yakından uzaktan tanımıyorsun. En önemli kısmı da olaya dair hiçbir bilgin ve kaydın yok, bu yüzden yanıt atman doğru değil. Bir sokak savaşında olan herkesi öldürebileceğimi destekleyip korku rolü yapmayan birini öldürmemin saçma olduğunu söyleyip kendinle çelişiyorsun. Konuyla alakasız kişiler yanıt atmazsa sevinirim.

Olayın sürekliliği yok ortada.
Sadece tek seferlik bir yaşanmış olay için CK Talep ekmeniz biraz gereksiz olmuş.
Burley Rucker'ın avukata ihtiyacı olduğunun farkındayım fakat Requan Pierce değil. İkisinin savunmasını da kendileri yapabilir.

Süreklilik taşıdığına dair rol görüntülerini spoiler içerisine bırakıyorum. Mevcut bulunan sokak savaşında yenme şansınız yok ve bunu zaten savaşta olduğunuz çete oluşumu da rol içerisinde gösterdi.
Spoiler:

Bu attıklarım sadece bir kısmı. Olay sürekli ve bu süreç içerisinde her zaman yenilen taraf olmanıza rağmen korku rolü yapmayıp olayın süreklilik taşımadığını ifade ediyorsunuz.