Kural ihlallerine karşı, CK Talebi açamazsınız şikayet oluşturmanız gerekiyor.
Bir şeylerin başlayabilmesi için bazı kuralları (seviyesiyle) gözardı etmek gerekir. Korku rolünün ihlâli olmasaydı karakter ölümü ya da karakter ölüm talebi ne işe yarayacaktı? Kural ihlali var, evet ama ben bunu role dökerek; rol üzerinde cezalandırma peşindeyim. Size karşı bir OOC düşmanlık ya da yakın bir şey beslemiyorum, sadece yapmam gereken rolü yapar ve geçerim.
Bak şimdi diyorsun ya seviyesiyle gözardı etmek gerekir. Her insanın hatası vardır. Hatasız kul olmaz merak etme. Burada, rinanın en yüksek levelli kişisi bile olsa, Kural ihlali yapmıyacağını mı düşünüyorsun? Garip.
Bazı şeyler level ile alakalı değildir. En düşük levelli bir oyuncu, bu platformda bizden daha iyi rol yapabilir?
Yani burada levelin bir önemi yok canım kardeşim.
Senin buradaki CK Talebin, kural ihlaline aykırı birşey olduğunu düşünüyorum.
Kşiler bu olayda CK için değil, Kural ihlali için açılması gerektiğini düşünüyorum.
"Bak şimdi diyorsun ya seviyesiyle gözardı etmek gerekir. Her insanın hatası vardır. Hatasız kul olmaz merak etme. Burada, rinanın en yüksek levelli kişisi bile olsa, Kural ihlali yapmıyacağını mı düşünüyorsun? Garip."
Benim dediklerimle bunun ne alakası var?
"Bazı şeyler level ile alakalı değildir. En düşük levelli bir oyuncu, bu platformda bizden daha iyi rol yapabilir? Yani burada levelin bir önemi yok canım kardeşim."
Bunu zaten görebiliyoruz.
"Senin buradaki CK Talebin, kural ihlaline aykırı birşey olduğunu düşünüyorum. Kişiler bu olayda CK için değil, Kural ihlali için açılması gerektiğini düşünüyorum."
Dediğim gibi, kural ihlali olarak ceza alması yerine kendi rolümü şekillendirmek istedim. Şimdi rica etsem artık buraya yanıt atmayı bırakabilir misin? CK olacak karakterleri yöneten oyuncular yanıt yollayabilir.