Ben Ateistim. Ama gidipte birinin inancına küfür edip sonra "EĞEĞEĞE BANA SAYGI DUY BENİM GÖRÜŞÜRÜM". Diyen insanlar Ateist değil maldır. Hayatta hiç bir başarısı olmamış tek başarısı Ateistim diyerek ego tatmini yapıp diğer dinlere inanları aptal saymaktır. Hiç bir zaman fikirlerini belirtmezler sürekli Allah varsa Afrika niye aç diye geçinirler. Kendilerini özel sanarlar. Böyle insanlarla tartışmayın bile "Siktir git" deyip seslide konuşuyorsanız odadan çıkın veya odadan atın. Pm den konuşuyorsanız engelleyin. Gerçek hayatta konuşuyorsanız "Ben nasıl bunla havayı soluyorum amk" deyip gidip su için. Herkes herkese saygı duymak zorunda değil. Gidipte Adolf Hitler Yahudileri yakmakla yanlış yaptı ama fikrine saygı duyuyorum diyen var mı? Sadece topluma veya sana zararı olmayan fikirlere saygıyla yanaşılmalıdır. Örnek olarak Feminizim(Feminazizim değil), Gay, Lezbiyen, Giyim tarzı, Alköl, Sigara, İnanç vs. Gibi kişiye özel şeylere kimse karışamaz ve saygı yanaşmak zorundadır. Ama toplumu ve sizi doğrudan etkileyen şeylerede saygı duymayın. Adam size küfür edecek sen saygı duyacaksın. Ben Allaha inanmıyorum kardeşim dediğim için adam bana küfür edecek. Ben onun inancına saygı mı duyacağım? Sakince oradan uzaklaşırım gidipte adama da küfür etmem. Bir birinizin inançlarına karışmayın isteyen gitsin yumurtaya inansın isteyen gitsin sebzeye.