Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Dinime küfreden Müslüman olsa

Başlatan DumanCan, 30 Haziran 2020, 19:01:05
Okunma sayısı 2862 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı aykurt

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 31 Mart 2024, 21:08
Toplam oynama: 171 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Japon
Son giriş: 20 Şubat 2024, 18:31
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
Ynt: Dinime küfreden Müslüman olsa
« Yanıtla #50 : 03 Temmuz 2020, 02:15:23 »
Yaşları olgunluğa eriştiğinde anlarlar, takma oyun bu herkesin ağızı laf yapıyor

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
« Yanıtla #51 : 03 Temmuz 2020, 16:30:19 »
awhğasğhğ çok komik olumm, kara mizah kardeşim kaldıramıyosan git!!
ahaha çomar tipe bak eüü   8) 8)8) 8)8) 8)
olum Allah'a sövdüm gülsenize, sdfasdü çok komik turj mizah ahaha mizah anlayısını s*****  :D :D :D
lşan atatürk'e sövme anan****
ahaha engelliye bak lan engelliye bak çok kıomik ellere bak cevbibe yetimşiyo as,dila

zıbab ıvjkkk, olum adama bak mautanta benziyo  ::) ::) ::)  :( :(

Her ne olursa olsun, böyle şeyleri mizah konusu eden çok kişi tanıyorum. Komik veya havalı değilsiniz, birileri bir şey demeye kalkışınca da "duyar kasma oc" yazarak haklı duruma da düşmüyorsunuz. Bunu yapan kişiler olgun insanlar değildir, yaşınızı düşürmeyin.
öğrenmişsiniz bir - iki kelime kara mizah kara mizah

Türk kara mizah sayfalarında ; genel olarak içerik Allah'a, Atatürk'e, engelli insanlara vs. küfür. Başka bir şey yok, kendiniz de gidip bakabilirsiniz buna. Yani, anlayacağınız üzere Türkiye de kara mizah, tam olarak yansıtılmıyor. Her kara mizah seven, yukarıda yazdığın gibi embesil değil yani. Reddit'ten yabancı kara mizah sayfalarına bakarsan, bunu kolaylıkla kavrayabilirsin.

asıl konumuza gelirsek :
madem bu kadar rahatsızsın, burada konu açmak yerine gidip suç duyurusunda bulunabilirsin. Burada konu açman ne küfür edenleri durdurur, ne de sana bi' katkı sağlar.

Burada savunmaya çalıştığım tarafı karıştırmışsın galiba ya da ben yanlış anladım, bana niye laf anlatmaya çalışıyorsun ki ben zaten seninle aynı şeyi savunuyorum? D:
Herkes gergin.

Çevrimdışı Godless

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Anton Valery Lv.18
Son giriş: 03 Şubat 2022, 12:04
Toplam oynama: 101 gün, 20 saat
Birlik: *** ***zzy
« Yanıtla #52 : 03 Temmuz 2020, 17:00:56 »
olum Allah'a sövdüm gülsenize, sdfasdü çok komik turj mizah ahaha mizah anlayısını s*****  :D :D :D
ahaha engelliye bak lan engelliye bak çok kıomik ellere bak cevbibe yetimşiyo as,dila

Her ne olursa olsun, böyle şeyleri mizah konusu eden çok kişi tanıyorum. Komik veya havalı değilsiniz, birileri bir şey demeye kalkışınca da "duyar kasma oc" yazarak haklı duruma da düşmüyorsunuz. Bunu yapan kişiler olgun insanlar değildir, yaşınızı düşürmeyin.

Türk kara mizah sayfalarında ; genel olarak içerik Allah'a, Atatürk'e, engelli insanlara vs. küfür. Başka bir şey yok, kendiniz de gidip bakabilirsiniz buna. Yani, anlayacağınız üzere Türkiye de kara mizah, tam olarak yansıtılmıyor. Her kara mizah seven, yukarıda yazdığın gibi embesil değil yani. Reddit'ten yabancı kara mizah sayfalarına bakarsan, bunu kolaylıkla kavrayabilirsin.

asıl konumuza gelirsek :
madem bu kadar rahatsızsın, burada konu açmak yerine gidip suç duyurusunda bulunabilirsin. Burada konu açman ne küfür edenleri durdurur, ne de sana bi' katkı sağlar.

Burada savunmaya çalıştığım tarafı karıştırmışsın galiba ya da ben yanlış anladım, bana niye laf anlatmaya çalışıyorsun ki ben zaten seninle aynı şeyi savunuyorum? D:
Herkes gergin.
lan bunu kim yazdı ben böyle bir şey yazmadım

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
« Yanıtla #53 : 03 Temmuz 2020, 18:31:38 »

asıl konumuza gelirsek :

Herkes gergin.
lan bunu kim yazdı ben böyle bir şey yazmadım
İyi kontrol et ÖKWEPJQWEJQWPEJQWE

Çevrimdışı Lexter

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Isaac Ball Lv.35
Son giriş: 20 Kasım 2023, 14:35
Toplam oynama: 239 gün, 14 saat
« Yanıtla #54 : 04 Temmuz 2020, 16:51:23 »

Çevrimdışı Shade

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Şubat 2025, 00:40
Toplam oynama: 543 gün, 5 saat
Son giriş: 09 Şubat 2025, 01:18
Toplam oynama: 105 gün, 21 saat
Son giriş: 09 Şubat 2025, 01:19
Toplam oynama: 8 gün, 11 saat
« Yanıtla #55 : 04 Temmuz 2020, 16:52:09 »
Bu tarz insanları gördükçe çevremden uzak tutmaya çalışırım.

Çevrimdışı Chapo35

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 04 Şubat 2022, 13:04
Toplam oynama: 86 gün, 10 saat
« Yanıtla #56 : 04 Temmuz 2020, 21:52:01 »
Genelde o bilgisayar başındaki sandalyeden kalkmayan, tüm dünyasını bu tür oyunlara adapte eden kişiler. Allah'ın tokadını yeseler başıyla götü yer değişecek ibnelerin.

Çevrimdışı eplusli

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Ekim 2023, 20:39
Toplam oynama: 60 gün, 3 saat
« Yanıtla #57 : 04 Temmuz 2020, 22:17:46 »
Ben Ateistim. Ama gidipte birinin inancına küfür edip sonra "EĞEĞEĞE BANA SAYGI DUY BENİM GÖRÜŞÜRÜM". Diyen insanlar Ateist değil maldır. Hayatta hiç bir başarısı olmamış tek başarısı Ateistim diyerek ego tatmini yapıp diğer dinlere inanları aptal saymaktır. Hiç bir zaman fikirlerini belirtmezler sürekli Allah varsa Afrika niye aç diye geçinirler. Kendilerini özel sanarlar. Böyle insanlarla tartışmayın bile "Siktir git" deyip seslide konuşuyorsanız odadan çıkın veya odadan atın. Pm den konuşuyorsanız engelleyin. Gerçek hayatta konuşuyorsanız "Ben nasıl bunla havayı soluyorum amk" deyip gidip su için. Herkes herkese saygı duymak zorunda değil. Gidipte Adolf Hitler Yahudileri yakmakla yanlış yaptı ama fikrine saygı duyuyorum diyen var mı? Sadece topluma veya sana zararı olmayan fikirlere saygıyla yanaşılmalıdır. Örnek olarak Feminizim(Feminazizim değil), Gay, Lezbiyen, Giyim tarzı, Alköl, Sigara, İnanç vs. Gibi kişiye özel şeylere kimse karışamaz ve saygı yanaşmak zorundadır. Ama toplumu ve sizi doğrudan etkileyen şeylerede saygı duymayın. Adam size küfür edecek sen saygı duyacaksın. Ben Allaha inanmıyorum kardeşim dediğim için adam bana küfür edecek. Ben onun inancına saygı mı duyacağım? Sakince oradan uzaklaşırım gidipte adama da küfür etmem. Bir birinizin inançlarına karışmayın isteyen gitsin yumurtaya inansın isteyen gitsin sebzeye.

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2024, 00:31
Toplam oynama: 47 gün, 22 saat
Son giriş: 08 Temmuz 2023, 06:22
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
« Yanıtla #58 : 04 Temmuz 2020, 23:47:44 »
Ben Ateistim. Ama gidipte birinin inancına küfür edip sonra "EĞEĞEĞE BANA SAYGI DUY BENİM GÖRÜŞÜRÜM". Diyen insanlar Ateist değil maldır. Hayatta hiç bir başarısı olmamış tek başarısı Ateistim diyerek ego tatmini yapıp diğer dinlere inanları aptal saymaktır. Hiç bir zaman fikirlerini belirtmezler sürekli Allah varsa Afrika niye aç diye geçinirler. Kendilerini özel sanarlar. Böyle insanlarla tartışmayın bile "Siktir git" deyip seslide konuşuyorsanız odadan çıkın veya odadan atın. Pm den konuşuyorsanız engelleyin. Gerçek hayatta konuşuyorsanız "Ben nasıl bunla havayı soluyorum amk" deyip gidip su için. Herkes herkese saygı duymak zorunda değil. Gidipte Adolf Hitler Yahudileri yakmakla yanlış yaptı ama fikrine saygı duyuyorum diyen var mı? Sadece topluma veya sana zararı olmayan fikirlere saygıyla yanaşılmalıdır. Örnek olarak Feminizim(Feminazizim değil), Gay, Lezbiyen, Giyim tarzı, Alköl, Sigara, İnanç vs. Gibi kişiye özel şeylere kimse karışamaz ve saygı yanaşmak zorundadır. Ama toplumu ve sizi doğrudan etkileyen şeylerede saygı duymayın. Adam size küfür edecek sen saygı duyacaksın. Ben Allaha inanmıyorum kardeşim dediğim için adam bana küfür edecek. Ben onun inancına saygı mı duyacağım? Sakince oradan uzaklaşırım gidipte adama da küfür etmem. Bir birinizin inançlarına karışmayın isteyen gitsin yumurtaya inansın isteyen gitsin sebzeye.
Çok mantıklı konuşmuşsun tebrik ediyorum.

Çevrimdışı arminus

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Eylül 2023, 22:34
Toplam oynama: 79 gün, 10 saat
« Yanıtla #59 : 05 Temmuz 2020, 00:09:04 »
2 senedir oynuyorum bu sunucuda şu kadar diyorum; allaha sovuyorum havaliyim suanda dmciyim rina dmcileri allaha sover