Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Kız rollerini yapanların dikkatine!

Başlatan aykurt, 28 Haziran 2020, 22:12:50
Okunma sayısı 1265 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı aykurt

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 31 Mart 2024, 21:08
Toplam oynama: 171 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Japon
Son giriş: 20 Şubat 2024, 18:31
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
Kız rollerini yapanların dikkatine!
« : 28 Haziran 2020, 22:12:50 »

Sunucudaki kız rolleri düzelmeli!

Öncelikle selamun aleyküm arkadaşlar. 12 hazirandan beri, arada bıraktığım filan olsa da 2 senedir Rina'da rol yapmaktayım. İki senelik görüşlerimi sizlere sunmak istedim ve belkide benle aynı düşünen ya da karşı çıkacak birileri olduğunu varsayarak sizlerinde cevaplarınızı almak istiyorum.

Sunucu da yapılan kız rollerine dikkat ettiğimde bazı oyuncular %5 oranında cidden rollerini güzel yapıyor. %85lik kısmına baktığımda geneli sabahtan akşama kadar afk bırakıp ya da para kasarak lüks model araç alıyor ve egoist rol biçimine giriyor. %10luk kısmı ise çatışma için ya da birliklerinde kız rolü yapan olmadığı için hesap açıyor ve arkadaşlarıyla savaşa gidiyor.

Örneğin;
Karşı taraftan gelen bir selam üzerine oyuncular cevap vermek yerine zıplayarak uzaklaşıyor ya da sohbete girdiği gibi "Sen kimsin bana selam veriyorsun?" olarak cevap geliyor. Yani bana kalsa sunucuda kız rolünü yaptığını zannedenler tüm rol hevesini kaçırıyor.

Ben mesela karakter tanıtımında gördüğüm güzel rol yapan kişileri ıcde bulmaya çalışıyorum çünkü oyundan yakın olduğum arkadaşlarım yerine farklı türde rol planı düşünen kişilerlede rol yapmak istiyorum. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Çevrimdışı excaliboorg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 10 Temmuz 2024, 14:32
Toplam oynama: 134 gün, 7 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 10 Temmuz 2024, 15:32
Toplam oynama: 1 gün, 13 saat
Birlik: ********ELD
Ynt: Kız rollerini yapanların dikkatine!
« Yanıtla #1 : 28 Haziran 2020, 22:16:02 »
Kız rolleri gittikçe iyileşiyor 3 yıl önce iyice rezaletti %5 değil %0,78 kısım ile konuşabiliyorduk.

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
Son giriş: 27 Nisan 2025, 15:45
Toplam oynama: 116 gün, 21 saat
Birlik: ******* *lub
Son giriş: 23 Temmuz 2024, 16:41
Toplam oynama: 3 gün, 0 saat
« Yanıtla #2 : 28 Haziran 2020, 22:18:50 »
Genellikle yolda yürürken biri gelip bana selam güzellik tanışalımmı gibi söylemlerde bulundukları için diye düşünüyorum

yola yürürken biri gelip öff kadına bak be diyor bu adamlarlamı rol olucak?

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA
« Yanıtla #3 : 28 Haziran 2020, 22:23:28 »
Genellikle yolda yürürken biri gelip bana selam güzellik tanışalımmı gibi söylemlerde bulundukları için diye düşünüyorum

Kız rollerinden rahatsızlık duyan erkeklerin genel tepkisi eşittir bu yorumdur. Gayet yerinde bir cevap.

Diğerleri zaten kadınlarla rol yapabiliyor merak etmeyin. :) AFK konusu da bizi bağlayan bir şey. Onu erkek de yapıyor. Kıyaslanacak bir durum değil, hızlı araçla hava yapıyor falan diyorsunuz. İnfernus araca erkekler de biniyor. Ben hep eski model araçlara biniyorum. Hızlıda binebilirim bu bir sorun değil. Karakter tanıtımından görüp rol yapmak istediğiniz kişileri de IC olarak bulabilirsiniz. Gayet doğal yani. Ama bu sunucuda adam gibi adam rolü yapan kaç erkek gösterirsiniz ki doğru dürüst kız rollerinden şikayetçisiniz? Emin olun erkek rolü yapanlarda düzgün rol yapmıyorlar. İşin ironik tarafı bunların sayısı kızlardan da daha fazla.

Çevrimdışı excaliboorg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 28 Haziran 2020, 22:26:11 »

Bulunduğumuz yer L.A olduğu için gayet normal.

Çevrimdışı aykurt

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 28 Haziran 2020, 22:31:53 »

Kız rollerinden rahatsızlık duyan erkeklerin genel tepkisi eşittir bu yorumdur. Gayet yerinde bir cevap.

Diğerleri zaten kadınlarla rol yapabiliyor merak etmeyin. :) AFK konusu da bizi bağlayan bir şey. Onu erkek de yapıyor. Kıyaslanacak bir durum değil, hızlı araçla hava yapıyor falan diyorsunuz. İnfernus araca erkekler de biniyor. Ben hep eski model araçlara biniyorum. Hızlıda binebilirim bu bir sorun değil. Karakter tanıtımından görüp rol yapmak istediğiniz kişileri de IC olarak bulabilirsiniz. Gayet doğal yani. Ama bu sunucuda adam gibi adam rolü yapan kaç erkek gösterirsiniz ki doğru dürüst kız rollerinden şikayetçisiniz? Emin olun erkek rolü yapanlarda düzgün rol yapmıyorlar. İşin ironik harafı bunların sayısı kızlardan da daha fazla.

Sunucudaki nerdeyse tüm birlikler ve karakter tanıtımlarını deli gibi takip ediyorum. Oyunda ıdlewood'a gidiyorum belki düzelmiştir diyorum. Normalde rolünü beğendiğim ve çocuğun cidden hard rp yapıp mükemmel sslerini çıkarttığını biliyorum. Fakat çocuk oyuncuya karşı gayet güzel yaklaştı ama kız rolü yapan kişi "Zencilerle işim olmaz diyor?" bunlara gıcık oluyorum. Yoksa dediğin gibi yoldan geçerken üf kalçalara bak tarzı ya da hiç görmemiş gibi saldıran oyuncularla rol yapmak istememen doğrudur ona bir şey diyemem.

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
« Yanıtla #6 : 28 Haziran 2020, 22:32:56 »
Kanıtlarla destekliyim

Çevrimdışı excaliboorg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 28 Haziran 2020, 22:34:26 »
Kanıtlarla destekliyim

Diğerleri zaten kadınlarla rol yapabiliyor merak etmeyin. :) AFK konusu da bizi bağlayan bir şey. Onu erkek de yapıyor. Kıyaslanacak bir durum değil, hızlı araçla hava yapıyor falan diyorsunuz. İnfernus araca erkekler de biniyor. Ben hep eski model araçlara biniyorum. Hızlıda binebilirim bu bir sorun değil. Karakter tanıtımından görüp rol yapmak istediğiniz kişileri de IC olarak bulabilirsiniz. Gayet doğal yani. Ama bu sunucuda adam gibi adam rolü yapan kaç erkek gösterirsiniz ki doğru dürüst kız rollerinden şikayetçisiniz? Emin olun erkek rolü yapanlarda düzgün rol yapmıyorlar. İşin ironik harafı bunların sayısı kızlardan da daha fazla.
L.A çeteleşmenin yaygın olduğu bir şehir. GTA S:A L.A örnek olunarak yapılmış bir yapım burada gidip önünüze çıkan her erkeğin size prenses gibi davranmasını bekliyorsunuz komiğime gidiyor .d

Çevrimdışı aykurt

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 28 Haziran 2020, 22:40:51 »
bodykilla arkadaşa katılıyorum. Sunucuda herkes kızlara prenses gibi davranması ya da bir afro siyahi, normal siyahi rolü yapan bir kızında çeteci mahallesinde boy gösterip sokaktan geçen bir erkeğe kralmış gibi hissiyat verip erkek rolü yapan kişini kıçını kaldıramaz.

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
« Yanıtla #9 : 28 Haziran 2020, 22:46:43 »
Karşı taraftan gelen bir selam üzerine oyuncular cevap vermek yerine zıplayarak uzaklaşıyor ya da sohbete girdiği gibi "Sen kimsin bana selam veriyorsun?" olarak cevap geliyor. Yani bana kalsa sunucuda kız rolünü yaptığını zannedenler tüm rol hevesini kaçırıyor.

önünüze çıkan her erkeğin size prenses gibi davranmasını bekliyorsunuz komiğime gidiyor .d

dediğin gibiyse  ozaman önüneze çıkan her kız size  sen kimsin bize selam demesi gayet normal değilmi?