Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Kız rollerini yapanların dikkatine!

Başlatan aykurt, 28 Haziran 2020, 22:12:50
Okunma sayısı 1278 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı excaliboorg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 10 Temmuz 2024, 14:32
Toplam oynama: 134 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Amerikan
Son giriş: 10 Temmuz 2024, 15:32
Toplam oynama: 1 gün, 13 saat
Birlik: ********ELD
Ynt: Kız rollerini yapanların dikkatine!
« Yanıtla #10 : 28 Haziran 2020, 22:50:57 »
Karşı taraftan gelen bir selam üzerine oyuncular cevap vermek yerine zıplayarak uzaklaşıyor ya da sohbete girdiği gibi "Sen kimsin bana selam veriyorsun?" olarak cevap geliyor. Yani bana kalsa sunucuda kız rolünü yaptığını zannedenler tüm rol hevesini kaçırıyor.

önünüze çıkan her erkeğin size prenses gibi davranmasını bekliyorsunuz komiğime gidiyor .d

Ozaman dediğin gibiyse  her kız size  sen kimsin bize selam demesi gayet normal değilmi?
Pizza Stack'e gitmek IC sosyalleşmek için var sen gidip seninle sosyalleşmek isteyen adama önüne bak rezil ederim dersen 3 yıldır bu konu açılır.

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
Son giriş: 27 Nisan 2025, 15:45
Toplam oynama: 116 gün, 21 saat
Birlik: ******* *lub
Son giriş: 23 Temmuz 2024, 16:41
Toplam oynama: 3 gün, 0 saat
« Yanıtla #11 : 28 Haziran 2020, 22:54:26 »
Karşı taraftan gelen bir selam üzerine oyuncular cevap vermek yerine zıplayarak uzaklaşıyor ya da sohbete girdiği gibi "Sen kimsin bana selam veriyorsun?" olarak cevap geliyor. Yani bana kalsa sunucuda kız rolünü yaptığını zannedenler tüm rol hevesini kaçırıyor.

önünüze çıkan her erkeğin size prenses gibi davranmasını bekliyorsunuz komiğime gidiyor .d

Ozaman dediğin gibiyse  her kız size  sen kimsin bize selam demesi gayet normal değilmi?
Pizza Stack'e gitmek IC sosyalleşmek için var sen gidip seninle sosyalleşmek isteyen adama önüne bak rezil ederim dersen 3 yıldır bu konu açılır.

Bak bu dediğin başka birşey  attığım ss te bakarsan adam beni resmen taciz ediyor pizzacı sosyelleşmenin dışına çıkmış troll şarkılar açıp /dance 8 yazıyolar dinelci rolü yapanlar abya paya vey diyip rahatsız ediyolar ambulansla o bölgeden geçince en az 2 kişi ambulansa yumruk atıyor

Çevrimdışı aykurt

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 31 Mart 2024, 21:08
Toplam oynama: 171 gün, 2 saat
Köken: Japon
Son giriş: 20 Şubat 2024, 18:31
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #12 : 28 Haziran 2020, 22:54:42 »
Benim sunucuda genel rollerim LSPD ya da LSFD'de geçmiştir. Erotik rol yapmak için can atan birisi değilim fakat tüm kız rolü yapanlar ya da benim denk geldiklerim direk konuyu e-rp'ye vuruyor. Bugün bir oyuncuya "Hey, selam gecen güzel geçiyordur umarım?" diyorum karşıdan gelen cevap "Sende diğerleri gibisindir, shift bunny shift bunny". Yani ne beklersin bu tür kız rolü yapandan. Kast ettiğim şey kız rolü yapılırken ya da erkek rolü yapılırken karşı tarafa ön yargısız yaklaşmanız.

Çevrimdışı excaliboorg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 10 Temmuz 2024, 14:32
Toplam oynama: 134 gün, 7 saat
Son giriş: 10 Temmuz 2024, 15:32
Toplam oynama: 1 gün, 13 saat
Birlik: ********ELD
« Yanıtla #13 : 28 Haziran 2020, 22:57:57 »

Bak bu dediğin başka birşey  attığım ss te bakarsan adam beni resmen taciz ediyor pizzacı sosyelleşmenin dışına çıkmış troll şarkılar açıp /dance 8 yazıyolar dinelci rolü yapanlar abya paya vey diyip rahatsız ediyolar
Sunucu her kitleye hitap ediyor bu tür tiplemeler görmen çok normal.

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
« Yanıtla #14 : 28 Haziran 2020, 23:05:47 »
unucudaki nerdeyse tüm birlikler ve karakter tanıtımlarını deli gibi takip ediyorum. Oyunda ıdlewood'a gidiyorum belki düzelmiştir diyorum. Normalde rolünü beğendiğim ve çocuğun cidden hard rp yapıp mükemmel sslerini çıkarttığını biliyorum. Fakat çocuk oyuncuya karşı gayet güzel yaklaştı ama kız rolü yapan kişi "Zencilerle işim olmaz diyor?" bunlara gıcık oluyorum.

Bu kızın kendi sorunudur zencilerden nefret ediyordur bu yüzden genelleme yapmanı biraz garip buluyorum.

"Hey, selam gecen güzel geçiyordur umarım?" diyorum karşıdan gelen cevap "Sende diğerleri gibisindir, shift bunny shift bunny". Yani ne beklersin bu tür kız rolü yapandan. Kast ettiğim şey kız rolü yapılırken ya da erkek rolü yapılırken karşı tarafa ön yargısız yaklaşmanız.

Yine aynı cevap kızın kendi karakterine bağlı bir durum bu ve  yine genelleme yapmanı saçma buluyorum

Çevrimdışı aykurt

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 31 Mart 2024, 21:08
Toplam oynama: 171 gün, 2 saat
Köken: Japon
Son giriş: 20 Şubat 2024, 18:31
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #15 : 28 Haziran 2020, 23:22:42 »
unucudaki nerdeyse tüm birlikler ve karakter tanıtımlarını deli gibi takip ediyorum. Oyunda ıdlewood'a gidiyorum belki düzelmiştir diyorum. Normalde rolünü beğendiğim ve çocuğun cidden hard rp yapıp mükemmel sslerini çıkarttığını biliyorum. Fakat çocuk oyuncuya karşı gayet güzel yaklaştı ama kız rolü yapan kişi "Zencilerle işim olmaz diyor?" bunlara gıcık oluyorum.

Bu kızın kendi sorunudur zencilerden nefret ediyordur bu yüzden genelleme yapmanı biraz garip buluyorum.

"Hey, selam gecen güzel geçiyordur umarım?" diyorum karşıdan gelen cevap "Sende diğerleri gibisindir, shift bunny shift bunny". Yani ne beklersin bu tür kız rolü yapandan. Kast ettiğim şey kız rolü yapılırken ya da erkek rolü yapılırken karşı tarafa ön yargısız yaklaşmanız.

Yine aynı cevap kızın kendi karakterine bağlı bir durum bu ve  yine genelleme yapmanı saçma buluyorum
Bu sadece benim rolde gördüğüm durumlardan birisi. Normalde ıdlewoodda çok zor rol yapıldığıma rastlanır fakat şu kız rolleri ve erkekler arasında geçen diyolaglara gülmek için orda durduğum oluyor. Sunucunun %80i siyahi rolleri yapan erkekleri sevmiyor. Bir arkadaşımla test ettik. İki adet siyahi karakterle önce ben gittim premier ile sonra sohbet ettikten sonra kız bana siyahilerle işim olmaz dedi, diğer arkadaşım infernusla geldi onun aracına bindi gitti.

Hadi onu geçtim akşam saatlerinde yine bir kız rolü yapan birisine denk geldim. Normal klasik 15klık araca bindim, çünkü karaktern hayat hikayesini canlandırıyorum. Dedi senle takılmam filan, iyi dedim okey. 5 dakika sonra pm attı, kanka sende 2.5m para varmış yerini söylede role tekrar girelim diye. Peki buna ne dersin?

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
« Yanıtla #16 : 28 Haziran 2020, 23:54:14 »

Bu sadece benim rolde gördüğüm durumlardan birisi. Normalde ıdlewoodda çok zor rol yapıldığıma rastlanır fakat şu kız rolleri ve erkekler arasında geçen diyolaglara gülmek için orda durduğum oluyor. Sunucunun %80i siyahi rolleri yapan erkekleri sevmiyor. Bir arkadaşımla test ettik. İki adet siyahi karakterle önce ben gittim premier ile sonra sohbet ettikten sonra kız bana siyahilerle işim olmaz dedi, diğer arkadaşım infernusla geldi onun aracına bindi gitti.

Hadi onu geçtim akşam saatlerinde yine bir kız rolü yapan birisine denk geldim. Normal klasik 15klık araca bindim, çünkü karaktern hayat hikayesini canlandırıyorum. Dedi senle takılmam filan, iyi dedim okey. 5 dakika sonra pm attı, kanka sende 2.5m para varmış yerini söylede role tekrar girelim diye. Peki buna ne dersin?

Bunu sanki bir yerden hatırlıyo gibiyim a buldum
=

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 11 Ağustos 2021, 20:54
Toplam oynama: 151 gün, 4 saat
« Yanıtla #17 : 28 Haziran 2020, 23:54:21 »
2 fotoğraf çekiyoz hemen kuduruolar yaw

Spoiler:

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
« Yanıtla #18 : 28 Haziran 2020, 23:56:15 »
peki

santosbelediyebaskanibaskani

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 11 Ağustos 2021, 20:54
Toplam oynama: 151 gün, 4 saat
« Yanıtla #19 : 28 Haziran 2020, 23:59:13 »
peki

santosbelediyebaskanibaskani

pki