Oyunun oynanışı ortalama 10000 saat kadar sürüyor, oyunda kaderinizi belirleyen yüzlerce seçenek var, özellikle
bir kaç seçime yol açıyor, sadece öldürülen 3 kişinin her kombinasyonunda bir diyalog var, yani başlangıçta 7 diyalog görüyor olucaksınız.
Bazı npcler tek seferlik doğuyor, yani öldükten sonra tekrar canlanmıyorlar, bu yüzden ya hızlı seyehat yapın, yada gece vakti çok zaman kaybetmeyin, çok fazla şey kaybedebilirsiniz.
Orblar vs size görev veren npcler olabilir, bune böyle diyip bir şeyi sakın bırakmayın, metfun karşıtı güzel bir kılıç kazanırsınız.
Büyücüler kolejine kesinlikle katılın.
Bu arada Skyrim kuzeylilerin bölgesi, Tamriel'e bakınca da görebilirsiniz. Bu yüzden benim kararım Kuzeylilere katılmaktan yana.
Eğer oynamadıysanız Morrowind ve Oblivion'u oynayın, her şeyi tamamen kavramış olursunuz. Eski oldukları için Skyrim ile düzenlenen oyunlarını oynamanızı öneririm.
2. oyunu oynamayı denemeyin bile, tüm Tamriel haritasını içeriyor ve haritanın sol altından sağ üstüne gitmek gerçek hayatta 24 saatten fazla sürüyor, oyun sadece hile ile oynanabilir. Bunun yerine Elder Scrolls Online'ı oynayın ve CO-OP görevlerin tadını çıkarın, ayrıca Tüm Tamriel'i tanıyın.
Oyun hakkında bilmediğim bir kaç şey var, ama önerim asla ejderdoğanların başındaki
yı öldürmeyin, aksi taktirde bir sürü nimeti kaçırırsınız. Ama öldürmeniz sizin yararınıza olur, çünkü zaten sona gelmiş durumda olacaksınız.
size bir kaç şey öğretecek ve işe yaramaz hale gelecek.
öldürürseniz ejderdoğanlarla bir diyaloğa giremeyeceksiniz, devamını ne yalan söyleyeyim bilemiyorum. Daha denemedim ^-^