Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

The Elder Scrolls V: Skyrim

Başlatan tunarowsy, 22 Haziran 2020, 02:11:59
Okunma sayısı 4119 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Vile

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Nixie Moore Lv.29
Köken: Kanadalı
Son giriş: 03 Mayıs 2025, 01:16
Toplam oynama: 202 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
Nicola Moore Lv.29
Köken: Amerikan
Son giriş: 30 Nisan 2025, 19:50
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
Ynt: The Elder Scrolls V: Skyrim
« Yanıtla #20 : 06 Aralık 2020, 15:11:54 »
Spoiler:
Miraak ı alt ettikten sonra gelen itemler insanı büyücü olmaya iteliyor, ayrıca büyücü tılsımıda çok fazla bulunuyor Elf classlarından herhangi birini oynamak çok avantaj sağlıyor, fakat soğuk nefes (FO) kullanan ejderhalar için ve yüksek konumda nida saklanan ejderha mezarlarının yanında kuzeylilerde avantajlı oluyor, aksi taktirde önce fullenmesi gereken skill simya. Eh buda bazı şeylerde gerilenmeye sebep oluyor, sonuç olarak ya elf oynanır yada Kuzeyli, eğer Thief oynamayı ve hazine avlamayı planlıyorsanız hırsız taşı ile Khajit oynayabilirsiniz.

Spoiler:
Karanlık kardeşliğe yada hırsızlar tarzı bir loncaya katılacaksanız ama ağır zırh üstüne geliştiyseniz küheylan muhafız taşını etkinleştirebilirsiniz; Eğer kırılgan bir büyücü iseniz ve tekli hedeflere karşı güçlü iseniz Ayin taşını kullanıp ölüleri kendi tarafınızdan olacak şekilde diriltebilirsiniz (özellikle Miraak ı durdurmak için yapılan görevlerde çok işinize yarayacaktır)

Spoiler:
Kırılgan bir büyücü iseniz ana görevleri yapmadan önce yan görevleri yaparak simyanızı geliştirebilirsiniz, böylelikle kırılganlığınız azalacaktır.

Spoiler:
Kuzeyli iseniz perklerinizi ağır silahtan vermeniz taraftarıyım, kritikler arttıkça herkese tek atıyorsunuz, özellikle isyan vakti çok işinize yarayacaktır.

Spoiler:
Tılsımlama konusunda ilerlemek istiyorsanız, ruh cevheri tılsımı olan bir kılıç/yay bulun ardından alabildiğiniz kadar mini ruh cevheri alın. Her cevher eşit exp veriyor neredeyse, böylelikle adeta bug yapar gibi hızlı tılsım kasabilirsiniz, böylelikle herhangi bir itemden tılsım aldığınızda çok büyük bir fark olmayacaktır muhtemelen, ve yüksek seviyede iken eğitim alırsanız çok daha kârda olucaksınız.

Spoiler:
Thief oynuyorsanız ve gereğinden fazla maymuncuğunuz varsa kırın, ortalama 40 tane maymuncuk kalsın envanterinizde, geri kalanı exp kazanmak için kullanın böylelikle eğitim aldığınızda çok kârda olucaksınız.

Spoiler:
Her levelde sadece bir perkten eğitim alabilirsiniz, bu yüzden seçimlerinizi dikkatli yapın.

Çevrimdışı Vile

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Nixie Moore Lv.29
Nicola Moore Lv.29
« Yanıtla #21 : 06 Aralık 2020, 15:22:04 »
Spoiler:
Miraak ı alt ettikten sonra gelen itemler insanı büyücü olmaya iteliyor, ayrıca büyücü tılsımıda çok fazla bulunuyor Elf classlarından herhangi birini oynamak çok avantaj sağlıyor, fakat soğuk nefes (FO) kullanan ejderhalar için ve yüksek konumda nida saklanan ejderha mezarlarının yanında kuzeylilerde avantajlı oluyor, aksi taktirde önce fullenmesi gereken skill simya. Eh buda bazı şeylerde gerilenmeye sebep oluyor, sonuç olarak ya elf oynanır yada Kuzeyli, eğer Thief oynamayı ve hazine avlamayı planlıyorsanız hırsız taşı ile Khajit oynayabilirsiniz.

Spoiler:
Karanlık kardeşliğe yada hırsızlar tarzı bir loncaya katılacaksanız ama ağır zırh üstüne geliştiyseniz küheylan muhafız taşını etkinleştirebilirsiniz; Eğer kırılgan bir büyücü iseniz ve tekli hedeflere karşı güçlü iseniz Ayin taşını kullanıp ölüleri kendi tarafınızdan olacak şekilde diriltebilirsiniz (özellikle Miraak ı durdurmak için yapılan görevlerde çok işinize yarayacaktır)

Spoiler:
Kırılgan bir büyücü iseniz ana görevleri yapmadan önce yan görevleri yaparak simyanızı geliştirebilirsiniz, böylelikle kırılganlığınız azalacaktır.

Spoiler:
Kuzeyli iseniz perklerinizi ağır silahtan vermeniz taraftarıyım, kritikler arttıkça herkese tek atıyorsunuz, özellikle isyan vakti çok işinize yarayacaktır.

Spoiler:
Tılsımlama konusunda ilerlemek istiyorsanız, ruh cevheri tılsımı olan bir kılıç/yay bulun ardından alabildiğiniz kadar mini ruh cevheri alın. Her cevher eşit exp veriyor neredeyse, böylelikle adeta bug yapar gibi hızlı tılsım kasabilirsiniz, böylelikle herhangi bir itemden tılsım aldığınızda çok büyük bir fark olmayacaktır muhtemelen, ve yüksek seviyede iken eğitim alırsanız çok daha kârda olucaksınız.

Spoiler:
Thief oynuyorsanız ve gereğinden fazla maymuncuğunuz varsa kırın, ortalama 40 tane maymuncuk kalsın envanterinizde, geri kalanı exp kazanmak için kullanın böylelikle eğitim aldığınızda çok kârda olucaksınız.

Spoiler:
Her levelde sadece bir perkten eğitim alabilirsiniz, bu yüzden seçimlerinizi dikkatli yapın.
Spoiler:
Unutmadan, gece vaki yolculuk yapmayın, ve sabah olması için T ye basıp dinlenmek yerine uyuyun. Çünkü bazı görev veren npc ler ölebiliyor ve geri doğmuyorlar, akşamları ise vampir saldırıları olduğundan dolayı hızlı seyehat harici dediğim etkinlikleri yapmayın.

Spoiler:
1k gold a sahip olduğunuz an at alın ve etrafı gezin, yada hanlardan duyum alın. İleride görev yaparken size çok zaman kazandıracaktır.

Spoiler:
İlk ejderha görevini yapmadan önce ara görevleri yapın, aksi taktirde şehirlere ejderhalar saldırmaya başlayacak ve tek seferlik npc ler yine ölecektir.

Spoiler:
Kara ruh cevherlerini satmayın, onlarla vampirliğe tedavi sağlayacaksınız. (kurt adam içinde muhtemelen aynısı geçerli)

Çevrimdışı Vile

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Nixie Moore Lv.29
Nicola Moore Lv.29
« Yanıtla #22 : 06 Aralık 2020, 15:23:23 »
oyunu binlerce saat oynayabilirsin modlayarak öyle bi oyun bu konuya bakıp nasıl oyunmuş diye düşünen arkadaşlar
Skyblivion Skyrowind tarzı modlar ile eski oyunları daha kaliteli şekilde oynayabilirsiniz. Official modlardan oblivion haritasını Skyrim a ekleyen bir mod bile bulunuyor. Kim bilir oynanış kaç saat artıyordur. Moda yatkın bir oyun.

Çevrimdışı Vile

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Nixie Moore Lv.29
Nicola Moore Lv.29
« Yanıtla #23 : 08 Aralık 2020, 22:56:07 »
Dünyanın en iyi oyunu olamaz ama dünyadaki en iyi yaşayan evreni yarattıkları doğrudur, ama oyun çok bug içeriyor.
Nvdia denetim masasından ötürü oluyor o

Çevrimdışı tunarowsy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Temmuz 2024, 01:47
Toplam oynama: 146 gün, 9 saat
Son giriş: 27 Haziran 2023, 01:53
Toplam oynama: 0 gün, 10 saat
Son giriş: 24 Haziran 2023, 23:48
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #24 : 09 Aralık 2020, 16:36:43 »
Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:
Off, çok güzel yazmışsın, eline sağlık. Tekrar başlayasım geldi, 51 level khajitim vardı. Şimdi sıfırdan save açayım.

Çevrimdışı mertel

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Darcy Monroe Lv.26
Son giriş: 15 Aralık 2023, 01:29
Toplam oynama: 0 gün, 13 saat
Son giriş: 17 Aralık 2023, 22:01
Toplam oynama: 139 gün, 5 saat
Son giriş: 15 Aralık 2023, 01:53
Toplam oynama: 8 gün, 4 saat
« Yanıtla #25 : 23 Aralık 2020, 02:55:21 »
Uzun zamandır oynadığım, en sevdiğim oyun. Sürekli baştan başlayıp farklı bir sınıfta oynuyorum. Büyücü, savaşçı, okçu, hırsız, vampir, kurt adam... Daha mod indirecek kadar sıkılmadım ama yakında modda indiririm.
1

Çevrimdışı Vile

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Nixie Moore Lv.29
Nicola Moore Lv.29
« Yanıtla #26 : 08 Şubat 2021, 13:27:54 »
Sadece simya odaklı oynayarak ejderhaya gitmeden önce 40K gold gibi bir gold yapabilirsiniz,

Spoiler:
Oyunda bir bug bulunuyor, sonda bulunan bir kitap/mapin kuzey kısmında bulunuyor. (adını vermeyeceğim) kitabı alıp bir rafa yerleştirirseniz skillerinizi fulleyene kadar tekrar tekrar okuyabilirsiniz. Kitabın olayı ise şu: üç genellemeden birini seçerek onlarca level atlatıyorsunuz, yani oyunun kaderini değiştirecek derecede iyi, bana kalırsa yakın dövüşü fulleyin, ama classınıza göre değişebilir, yahut simya kısmına odaklanın ve tılsımla birlikte yakın dövüş eksiğinizi kapatın (yakın dövüşü arttıran kolye vb)

Spoiler:
Barbas'ı öldürmeyin

Spoiler:
Önemli tılsımları asla levelinizi yükseltmeden çıkartmayın

Spoiler:
Vampir olarak oynayacaksanız büyücü olmayı tercih edin, Nahkrin yada Miraak tarzı setler size yardımcı olur,

Spoiler:
WW olarak oynamanızı öneririm, Vampirden üstünler

Spoiler:
Miraak için Argonyalıların  (Black Marsh) tarafına gittiğinizde Irade Kırma nidasından sonra görevler için Ayin Taşı'nı kullanın, son derece etkili olacaktır, ayrıca kırdığınız her bir tapınak size bir güç verir ve kırıldığı an alınabilir, bu bilgi çok işinize yarayacak

Spoiler:
Her bir tapınağın büyüsünü bozduktan sonra öncelikle çıkan yaratığı (isim vermeyeceğim) ok ile sinsi bir halde vurmanızı öneririm, çok dayanıklı ve hasarı yüksek, hızlı iyileşme büyüsünü öğrenmeden giderseniz zorlanabilirsiniz.

Spoiler:
Bahsi geçen slotlar her taşta çoğalır, bu sırada öldürdüğünüz slotlara ayin taşını basın, size son derece yardımcı olacak ve hasar tanklayacaklardır

Spoiler:
Son taştaki ejderhayı öldrümek için Ayı Adam skillini kullanın, bu sayede hasarı o tanklayacak ve siz zorlanmadan ejderhayı öldürebileceksiniz.

Spoiler:
Büyüyü bozduktan sonra hemen slota saldırmayın, kalabalığın korkması lâzım, aksi taktirde size saldırırlar.

Çevrimdışı Vile

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Nixie Moore Lv.29
Nicola Moore Lv.29
« Yanıtla #27 : 08 Şubat 2021, 13:28:41 »
kaç defa bitirdim hatırlamıyorum fakat diğer ırkları büyücüleri falan hiç oynayamadım ya oyunun keyfini çıkaramadım :C
DLC falan yoksa ateşe karşı direnci ve ayaza karşı direnci yüksek classlar yeteri kadar iyidir, büyücüler cüce mahzenleri tarafında güçsüz kalır.

Çevrimdışı Vile

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Nixie Moore Lv.29
Nicola Moore Lv.29
« Yanıtla #28 : 08 Şubat 2021, 13:41:18 »
Spoiler:
Asla Astrid'i öldürmeyin, sonda kazanacağınız para gerçekten yüksek olacak, ve güzel/sürükleyici bir hikayesi var.

Spoiler:
Asla ilk önce isyanı gerçekleştirmeyin

Oyunun oynanışı ortalama 10000 saat kadar sürüyor, oyunda kaderinizi belirleyen yüzlerce seçenek var, özellikle
Spoiler:
karanlık kardeşlik
bir kaç seçime yol açıyor, sadece öldürülen 3 kişinin her kombinasyonunda bir diyalog var, yani başlangıçta 7 diyalog görüyor olucaksınız.

Bazı npcler tek seferlik doğuyor, yani öldükten sonra tekrar canlanmıyorlar, bu yüzden ya hızlı seyehat yapın, yada gece vakti çok zaman kaybetmeyin, çok fazla şey kaybedebilirsiniz.

Orblar vs size görev veren npcler olabilir, bune böyle diyip bir şeyi sakın bırakmayın, metfun karşıtı güzel bir kılıç kazanırsınız.

Büyücüler kolejine kesinlikle katılın.

Bu arada Skyrim kuzeylilerin bölgesi, Tamriel'e bakınca da görebilirsiniz. Bu yüzden benim kararım Kuzeylilere katılmaktan yana.

Eğer oynamadıysanız Morrowind ve Oblivion'u oynayın, her şeyi tamamen kavramış olursunuz. Eski oldukları için Skyrim ile düzenlenen oyunlarını oynamanızı öneririm.

2. oyunu oynamayı denemeyin bile, tüm Tamriel haritasını içeriyor ve haritanın sol altından sağ üstüne gitmek gerçek hayatta 24 saatten fazla sürüyor, oyun sadece hile ile oynanabilir. Bunun yerine Elder Scrolls Online'ı oynayın ve CO-OP görevlerin tadını çıkarın, ayrıca Tüm Tamriel'i tanıyın.

Spoiler:
Karanlık kardeşliğe katılacaksanız boşuna at satın almayın.

Oyun hakkında bilmediğim bir kaç şey var, ama önerim asla ejderdoğanların başındaki
Spoiler:
Ejderha
yı öldürmeyin, aksi taktirde bir sürü nimeti kaçırırsınız. Ama öldürmeniz sizin yararınıza olur, çünkü zaten sona gelmiş durumda olacaksınız.
Spoiler:
Paarthurnax
size bir kaç şey öğretecek ve işe yaramaz hale gelecek.

Spoiler:
Paarthurnax'ı
öldürürseniz ejderdoğanlarla bir diyaloğa giremeyeceksiniz, devamını ne yalan söyleyeyim bilemiyorum. Daha denemedim ^-^

Spoiler:
Yakın dövüşçü oynarsanız balta kullanın ve perklerinizi balta için kullanın, sakın tek el kullanmayın. Tek el pişmanlıktır.

1

Çevrimdışı Vile

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Nixie Moore Lv.29