Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Alice Reddington | AR-GE | SAĞ ALT HUD HK. ÖNEMLİ ARGE!

Başlatan Luanvice, 17 Haziran 2020, 21:14:36
Okunma sayısı 1924 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Natasha Kreslina | AR-GE | SAĞ ALT HUD HK. ÖNEMLİ ARGE!
« Yanıtla #10 : 18 Haziran 2020, 01:10:45 »
:D :D :P :P

Çevrimdışı EmirSamar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 07 Mayıs 2024, 13:12
Toplam oynama: 37 gün, 6 saat
Birlik: **** **** 13
Köken: Rus
Son giriş: 07 Mayıs 2024, 13:13
Toplam oynama: 76 gün, 7 saat
Son giriş: 13 Ağustos 2023, 20:04
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #11 : 18 Haziran 2020, 01:16:46 »
bence yeni bilgisayar alabilirsin, grafiklerin değiştirilmesi/düşürülmesi iyi bilgisayarı olanların göz zevkini bozar. Ekran kartını güncellesen bir şeyler değişir belki denemeye değer.
Ne hud yazısı için ekipman mı yenilesin insanlar? ;D Yani daha düşük uğraşlarla hud ikonuna bazı güncellemeler getirilmesi daha mantıklı bir real arge olur bence...

Biliyorsundur büyük ihtimal ama ben bilmeyen arkadaşlar için düşük çözünürlükte oynuyorsan şayet biraz problem olabilir chattin solunda saati olması yinede, komutu /timestamp bunu kullanarak chattin yanında saati görebilirsiniz tabi yazılan son mesajın saati gözükecektir. Argeyi destekliyorum herkesin kendine göre bir sistemi ve bütçesi mevcut. Olan imkanları ile her şeyi yapmakta özgür...

Destekliyorum

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #12 : 18 Haziran 2020, 01:22:49 »
bence yeni bilgisayar alabilirsin, grafiklerin değiştirilmesi/düşürülmesi iyi bilgisayarı olanların göz zevkini bozar. Ekran kartını güncellesen bir şeyler değişir belki denemeye değer.
Ne hud yazısı için ekipman nı yenilesin insanlar? ;D Yani daha düşük uğraşlarla hud ikonuna bazı güncellemeler getirilmesi daha mantıklı bir real arge olur bence...

Biliyorsundur büyük ihtimal ama ben bilmeyen arkadaşlar için düşük çözünürlükte oynuyorsan şayet biraz problem olabilir chattin solunda saati olması yinede, komutu /timestamp bunu kullanarak chattin yanında saati görebilriniz tabi yazılan son mesajın saati gözükecektir. Argeyi destekliyorum herkesin kendine göre bir sistemi ve bütçesi mevcut. Olan imkanları ile her şeyi yapmakta özgür...

Destekliyorum
Dost timestamp'ı biliyorum.Amaç saat ve tarihi görmek değil yönetim sağ alttaki hud yani tarih ve saati gözükmeyen SS'leri direkt reddediyor.Timestamp açsamda pek bir işlemez.Hud kalabilir bazı arkadaşların göz zevki bozuluyormuş sorun yok hud kalabilir fakat tarih ve saatin yeri felan değiştirilmeli.Dürbünle zor görüyorum.

Ek olarak ben şikayet açamıyorum, açtığım şikayetler tarih ve saat okunmadığı için red yiyebiliyor.Çözünürlük yükseltsem oyunu oynayamıyorum.Kusura bakmayında ben insanların göz zevki bozulmasın diye şikayet açamayacak mıyım veya oyunu oynamayacak mıyım? Benimde sağ alttaki hud bozuk benimde göz zevkim bozuluyor değiştirilsin ya da bug fixlensin.

Ayrıca şunuda söyliyim buglu olmayan bazı hudlarda bile bazen çözünürlük nedeniyle tarih ve saat okunmuyor.Millet işkence çekebiliyor.Lütfen @Hera gözünü seviyim düzelt şunu.Aylar aylar önce sunucuya başlayacaktım sağ alttaki hud bugluydu hiçbirşey gözükmüyordu doğru düzgün oynanmıyordu o yüzden başlamamıştım.Cidden düzeltilmesi lazım ya da farklı bir çözüm bulun sadece tarihi ve saati felan düzeltin yeter.Dürbünle tarih ve saati okumaya çalışmaktan bıktım.

Çevrimdışı Rippier

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 23 Nisan 2021, 23:27
Toplam oynama: 226 gün, 3 saat
« Yanıtla #13 : 18 Haziran 2020, 01:26:37 »
Bence Hud her çözünürlüğe uygun olucak şekilde tasarlanmalı.

Çevrimdışı xredeyg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Aralık 2020, 09:27
Toplam oynama: 60 gün, 20 saat
« Yanıtla #14 : 18 Haziran 2020, 01:28:37 »
sizin bilgisayariniz kotuyse benim sorunum degil daha kötü bir hudda oynamam 3 5 kisinin bugu lagi yuzunden. Bencil bir insanim sadece kendi isteklerim ve zevkim dogrultusunds hareket ederim bu yuzden yeni bilgisayar almalarini soyledim, rinada zor oynayan adam baska oyunu nasil oynayacak? Adam yillarca rina roleplaaaaaaay diye salyalisi olmayacal ya oyunun...

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #15 : 18 Haziran 2020, 01:32:28 »
sizin bilgisayariniz kotuyse benim sorunum degil daha kötü bir hudda oynamam 3 5 kisinin bugu lagi yuzunden. Bencil bir insanim sadece kendi isteklerim ve zevkim dogrultusunds hareket ederim bu yuzden yeni bilgisayar almalarini soyledim, rinada zor oynayan adam baska oyunu nasil oynayacak? Adam yillarca rina roleplaaaaaaay diye salyalisi olmayacal ya oyunun...
seniınde goz zebkvin bnmei umrımda degil, senn bnceilsni die snei dinleyceklerini sanıosun ama bencl olmna kmsenin urmunda degil

Çevrimdışı xredeyg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #16 : 18 Haziran 2020, 01:34:03 »
telefondan yaziyorum kiskirtici hareketler edip hakaret etme ticket olusturdum.

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #17 : 18 Haziran 2020, 01:42:27 »
tmm nbidahja kiskiritic hareketlerm etmnem bnde ftlenfondan yazioyurm

Çevrimdışı xredeyg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #18 : 18 Haziran 2020, 01:45:11 »
evet şu an sinirden delirip sana küfrettim ve sen de bunu ss alıp ticketine attın kanka %100 yaşandı.

Çevrimdışı EmirSamar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 07 Mayıs 2024, 13:12
Toplam oynama: 37 gün, 6 saat
Birlik: **** **** 13
Köken: Rus
Son giriş: 07 Mayıs 2024, 13:13
Toplam oynama: 76 gün, 7 saat
Son giriş: 13 Ağustos 2023, 20:04
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #19 : 18 Haziran 2020, 01:45:43 »
Gusevin dostum arkadaş hud la ilgili bir arge açmış ve bir probleminin çözümü için yetkili olan kişilere sesini duyurmaya çalışıyor, sen yok onu alın, salya sümük ne biliyim, ben bencilim falan diyorsun. Arge ne sen ne anlatıyorsun? Yani insanların illa iyi bir sisteme sahip olmaları gerkmiyor ki, her sistemle her oyunu oynama hakkı var herkesin. Bence arge dışı şeyler yazıyorsun...