O Hud 1920x1080 de bile rahatsız edici şekilde büyük daha da küçültülmesi lazım. Büyümesi değil. Desteklemiyorum. Dürbünle bakabilirsin dürbünle görüyorsan bir problem yok. Sunucuda senin zevkin yüzünden kocaman tarih saat görmek istemiyorum.
Göz zevkimi geçtim, açtığım şikayetler red yiyor? Ben sadece büyütülsün demedim.AR-GE'yi düzgünce okursan sunucudaki beyaz skinler, sağ alt hud vs. bugu fixlenebilir ya da tarih saat farklı yere taşınabilir diyorum.Rahatsız oluyorsanız 1920x1080'E değil daha düşük çözünürlükte oynayabilirsiniz.Kusura bakmayında bende sizin zevkiniz yüzünden şikayetlerimin red yemesini istemiyorum? RolePlay serverindeyiz sen kocaman tarih ve saat görmek istemiyorsan bende buglu hud ve skin görmek istemiyorum.Ayrıca sadece ben yaşamıyorum bunu.
Keşke AR-GE'yi düzgün okusanızda ona göre yazıp desteklemedim atsanız.
ARGE'n bencilce olduğu için kaynaklıyor. Şikayetlerin red yemesi benim problemim değil, /zaman kullanabilirsin. Beyaz skin problemi bende yok, oda senin problemin, cacheleri baştan indir, Google yazsan çıkıyor yapabileceğin çözümler. İstersem 4K bile oynarım seni ilgilendirmez. Hudtan rahatsızsan kapatabilirsin. Dediklerinin hepsi çözümü mevcut. Ayrıca dediklerin ARGE olan şeyler değil, Ticket üstünden yardım almaya çabalaman gerekiyor. ARGE'lik bir şey yok ortada ama amacın başka insanların göz zevkini bozmaya çalışmaksa ayrı. Yönetimden çıkar yol alabilirsin, yardımcı olacaktır daha önceki problemlerim de yardımcı oldular. Açtığın konu senin mağduriyetinden kaynaklanan sunucuya katkısı olmayacak, buglar. Bug bildirimi kanalı boşa yok Ticket üstünden.