Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Alice Reddington | AR-GE | SAĞ ALT HUD HK. ÖNEMLİ ARGE!

Başlatan Luanvice, 17 Haziran 2020, 21:14:36
Okunma sayısı 1927 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Shamalin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 12 Ocak 2024, 22:27
Toplam oynama: 73 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 12 Ocak 2024, 22:28
Toplam oynama: 1 gün, 15 saat
Ynt: Natasha Kreslina | AR-GE | SAĞ ALT HUD HK. ÖNEMLİ ARGE!
« Yanıtla #30 : 19 Haziran 2020, 20:16:47 »
Bence Hud her çözünürlüğe uygun olucak şekilde tasarlanmalı.
1024*68 oynuyorum, Hud'dan eser yok. Hiç bir yazısı okunmuyor.

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
« Yanıtla #31 : 19 Haziran 2020, 20:52:14 »
Bence Hud her çözünürlüğe uygun olucak şekilde tasarlanmalı.
1024*68 oynuyorum, Hud'dan eser yok. Hiç bir yazısı okunmuyor.
Aynen.1024 / 768 Çözünürlük oynuyorum hiçbirşey okunmuyor birde hud bozuk olunca dürbünle zor okuyorsun.

Çevrimdışı altkhaN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 25 Şubat 2024, 12:42
Toplam oynama: 88 gün, 9 saat
Köken: İskandinav
Son giriş: 25 Şubat 2024, 12:41
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
« Yanıtla #32 : 19 Haziran 2020, 21:11:20 »

Çevrimdışı HeDLoVeR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 21 Ocak 2022, 20:01
Toplam oynama: 192 gün, 14 saat
Birlik: **** **ime
« Yanıtla #33 : 19 Haziran 2020, 21:39:12 »
Destekliyorum , bendede özel skinlerin çoğu bembeyaz gözüküyor ve hud gözükmüyor.

Ha diyorsanız banane benim sistemim iyi o halde bir komut gelebilir "/hud hd - /hud low" gibi.

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #34 : 20 Haziran 2020, 00:59:13 »
Aga bazı skinler bembeyaz, sağ alt hud gözükmüyor onu geç sağlık raporu bile göstermiyor.Birçok farklı sunucuya girdim, MTA Sunucularına felan girdim hiçbir sıkıntı yok ne özel skinlerde ne texdrawlarda vs. sadece bu sunucuda bu tarz buglar oluyor.Alttaki fotoğraftaki sağ alt huda bakın, 800x600 çözünürlük var ve asla okunmuyor.Yakınlaştırmama rağmen.Ek olarak ekrana bakın ekranda normalde sağlık raporu açık fakat buglu olduğu için ekranımda çıkmıyor.Ekranda yazılar felan var onların kalıntısı kalmış diğer hiçbirşey gözükmüyor.Sağ alttaki hud'da tarihin okunabilme limiti 1280x768 çözünürlük.1280X768 altında asla tarih ve saat okunmuyor.Yüksek çözünürlükte ayarlarda 10FPS oynuyorum sürekli kasma derdi çıkıyor ve Rol yapmamı çok büyük bir şekilde etkiliyor.Böyle büyük, Türkiye'nin en iyi RolePlay serverinde bu tür sıkıntıların çıkması çok saçma.Birçok oyuncu benim gibi aynı sıkıntıyı çekiyor ne bileyim karşıma adam geliyor bembeyaz rol zevkimi etkilemiyor değil açıkçası.Acilen bunların düzeltilmesi gerek sadece bu sunucuda oluyor biraz anlayış gösterin aga ya da farklı bir çözüm bulunsun.

Ekran kartım: Radeon x1550, Ekran kartının ve bilgisayar donanımlarının tüm güncel sürücleri yükü.

Ben her oyunda idare ederek oynuyorum ki okadar çok farklı oyun oynayan biri değilim son 3 ayda sadece 3 farklı oyuna girmişimdir ve sırf Rina içinde bilgisayara para vermek istemiyorum ya da ekran kartına.Zaten bu devirde ne ekran kartı alınır ne bilgisayar alınır.Burası Türkiye'nin en büyük SA:MP Sunucusu bu tür hataların giderilmesi gerekiyor ve özellikle burası bir RolePlay sunucusu.Göz zevki , rol yapma şartları gibi unsurlar çok önemli bana göre, hadi hud ile diğer şeyleri geçtimde karşımdaki bembeyaz bir skin olunca moralim bozuluyor aga.

@Hera

Sağlık Raporu ve Sağ alt hud

Çevrimdışı Metinking

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 06 Temmuz 2022, 16:09
Toplam oynama: 80 gün, 6 saat
« Yanıtla #35 : 20 Haziran 2020, 01:01:27 »
/fontsize /pagesize gibi /hudsize gibi bi komut eklenebilir
Destekliyorum

Çevrimdışı Defrinex

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 10 Temmuz 2024, 12:16
Toplam oynama: 98 gün, 19 saat
« Yanıtla #36 : 20 Haziran 2020, 16:22:31 »
O Hud 1920x1080 de bile rahatsız edici şekilde büyük daha da küçültülmesi lazım. Büyümesi değil. Desteklemiyorum. Dürbünle bakabilirsin dürbünle görüyorsan bir problem yok. Sunucuda senin zevkin yüzünden kocaman tarih saat görmek istemiyorum.

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #37 : 20 Haziran 2020, 16:32:00 »
O Hud 1920x1080 de bile rahatsız edici şekilde büyük daha da küçültülmesi lazım. Büyümesi değil. Desteklemiyorum. Dürbünle bakabilirsin dürbünle görüyorsan bir problem yok. Sunucuda senin zevkin yüzünden kocaman tarih saat görmek istemiyorum.
Göz zevkimi geçtim, açtığım şikayetler red yiyor? Ben sadece büyütülsün demedim.AR-GE'yi düzgünce okursan sunucudaki beyaz skinler, sağ alt hud vs. bugu fixlenebilir ya da tarih saat farklı yere taşınabilir diyorum.Rahatsız oluyorsanız 1920x1080'E değil daha düşük çözünürlükte oynayabilirsiniz.Kusura bakmayında bende sizin zevkiniz yüzünden şikayetlerimin red yemesini istemiyorum? RolePlay serverindeyiz sen kocaman tarih ve saat görmek istemiyorsan bende buglu hud ve skin görmek istemiyorum.Ayrıca sadece ben yaşamıyorum bunu.

Keşke AR-GE'yi düzgün okusanızda ona göre yazıp desteklemedim atsanız.

Çevrimdışı Defrinex

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 10 Temmuz 2024, 12:16
Toplam oynama: 98 gün, 19 saat
« Yanıtla #38 : 20 Haziran 2020, 16:47:29 »
Göz zevkimi geçtim, açtığım şikayetler red yiyor? Ben sadece büyütülsün demedim.AR-GE'yi düzgünce okursan sunucudaki beyaz skinler, sağ alt hud vs. bugu fixlenebilir ya da tarih saat farklı yere taşınabilir diyorum.Rahatsız oluyorsanız 1920x1080'E değil daha düşük çözünürlükte oynayabilirsiniz.Kusura bakmayında bende sizin zevkiniz yüzünden şikayetlerimin red yemesini istemiyorum? RolePlay serverindeyiz sen kocaman tarih ve saat görmek istemiyorsan bende buglu hud ve skin görmek istemiyorum.Ayrıca sadece ben yaşamıyorum bunu.

ARGE'n bencilce olduğu için kaynaklıyor. Şikayetlerin red yemesi benim problemim değil, /zaman kullanabilirsin. Beyaz skin problemi bende yok, oda senin problemin, cacheleri baştan indir, Google yazsan çıkıyor yapabileceğin çözümler. İstersem 4K bile oynarım seni ilgilendirmez. Hudtan rahatsızsan kapatabilirsin. Dediklerinin hepsi çözümü mevcut. Ayrıca dediklerin ARGE olan şeyler değil, Ticket üstünden yardım almaya çabalaman gerekiyor. ARGE'lik bir şey yok ortada ama amacın başka insanların göz zevkini bozmaya çalışmaksa ayrı. Yönetimden çıkar yol alabilirsin, yardımcı olacaktır daha önceki problemlerim de yardımcı oldular. Açtığın konu senin mağduriyetinden kaynaklanan sunucuya katkısı olmayacak, buglar. Bug bildirimi kanalı boşa yok Ticket üstünden.

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #39 : 20 Haziran 2020, 16:55:34 »

ARGE'n bencilce olduğu için kaynaklıyor. Şikayetlerin red yemesi benim problemim değil, /zaman kullanabilirsin. Beyaz skin problemi bende yok, oda senin problemin, cacheleri baştan indir, Google yazsan çıkıyor yapabileceğin çözümler. İstersem 4K bile oynarım seni ilgilendirmez. Hudtan rahatsızsan kapatabilirsin. Dediklerinin hepsi çözümü mevcut. Ayrıca dediklerin ARGE olan şeyler değil, Ticket üstünden yardım almaya çabalaman gerekiyor. ARGE'lik bir şey yok ortada ama amacın başka insanların göz zevkini bozmaya çalışmaksa ayrı. Yönetimden çıkar yol alabilirsin, yardımcı olacaktır daha önceki problemlerim de yardımcı oldular. Açtığın konu senin mağduriyetinden kaynaklanan sunucuya katkısı olmayacak, buglar. Bug bildirimi kanalı boşa yok Ticket üstünden.
AR-GE Bencilece mi? Sizin yok RTX yok 8GB Ram'iniz var diye diğer insanları takmamanızda bencillik.Senin göz zevkinde benim problemim değil.Sadece bende mi oluyor sanıyorsun bu sıkıntı? Biraz araştırma yap, forumu araştır.Teknik Destek arşivine bak bakalım bunun için birsürü teknik destek açılmış.Araştırma yapmamışsın burada akıl veriyorsun.Sorun cache yok mod felan alakası yok.Sorun eski ekran kartlarında oluşan bir problem.AR-GE'Yi okumamışsın onu geç atılan iletileri bile okumamışsın amacın AR-GE baltalamaksa ayrı mesele.Daha önce teknik destekte açtım hiçbir yardımı dokunmadı? Neyin ticketini açayım yönetimin bundan haberi yok mu? Aylardır olan bir bug demek ki çözümü yok yönetim fixleyemiyor.Bende diyorum ki her insana uyacak şekilde tarih saat yeri değişebilir, farklı çözüm bulunabilir, tarih saat büyütülebilir diyorum sen tek birşey üzerinden ileti atıyorsun.Sizin 4k oynayıp oynamamanız umrumda değil zaten.Kendiniz rahat rahat hud'u görebiliyorsunuz, şikayet açabiliyorsunuz, göz zevkinize uygun oynayabiliyorsunuz diğer insanlardan banane felan diyorsunuz.Sizin yaptığınız bencillik.Zaten yüksek derece bilgisayarınız vs. var veya düşük bilgisayarınız var ekran kartınız bu tür buglar yaratmıyor siz normal , düzgün bir şekilde oynarken biz doğru düzgün oynayamıyoruz.Neymiş efendim göz zevkim bozulucakmış neyi bozuluyor kardeşim hiçbir bug olmadan oynuyorsun neymiş kocaman gözüküyormuş dahada küçültülsünmüş derde bak.Kendi işinize geldiği gibi AR-GE'lere saçma sapan iletiler atmayı bırakın artık.Birde bencillik diyor, bak sen şu işe.