Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Drei Farben Industries

Başlatan Selçuk, 16 Haziran 2020, 19:29:32
Okunma sayısı 78439 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Triggerfinger

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Koreli
Son giriş: 05 Mart 2025, 20:25
Toplam oynama: 24 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İrlandalı
Son giriş: 15 Nisan 2024, 18:52
Toplam oynama: 418 gün, 22 saat
Köken: İtalyan
Son giriş: 24 Şubat 2025, 08:55
Toplam oynama: 72 gün, 9 saat
Sante Fellin Lv.45
Köken: Amerikan
Son giriş: 10 Nisan 2024, 05:15
Toplam oynama: 0 gün, 15 saat
Yang Lingxin Lv.45
Köken: Çinli
Son giriş: 24 Şubat 2025, 21:01
Toplam oynama: 75 gün, 6 saat
Ynt: Drei Farben Industries
« Yanıtla #390 : 31 Temmuz 2020, 10:08:41 »
selçuk aktif ol az
Bak kardeşim sorumluluk edinecek bir yaşta değilsin ama olana saygı göster. Bu tanıtımın altında gereksiz kaçıncı yorumlarınız bilinmez. Yazma gereksimi duymadım şimdiye kadar ama yeter. Nasıl bir hayranlıkla bakıyorsan aktif olamadığımı bile takip ediyorsun. Nankörlük yapmanın bir anlamı yok. Ciddi anlamda konuşmak istiyorsanız söyleyin konuşalım. Bu tanıtımı daha fazla kirletmeyin.

Abi dediğimiz adam gelip böyle yorum yapıyor, sana saygımızdan sesimizi çıkarmıyoruz, ses etmiyoruz. Her lafına eyvallah diyoruz
Ama ortada yokken bir anda çıkıp birliğe giriyoruz, hadi ona da eyvallah. Kaç senelik abimizsin ama karşı taraftan abilik yoksa her geldiğinde aynısını yapınca biz de abiye abi gibi davranmayız, böyle durumlara saygımız bir yere kadar. Birlik içince gruplara ayrılmak hakkında bir şeyler de yazarsın umarım. Ben buraya sadece bundan önce bir yorum attım ve o yorumda sizin aranızda bulunan anca laf atıp tartışma çıkaran bir eleman, ismini vermek istemiyorum her şey yorumlarda gözüküyor. Kişiye seninle ilgili olmayan konulara karışma diyoruz ve gelip bizimle senle işimiz yok, siz gittiniz daha iğneleyici konuşup burada kavga arama diyoruz ama kişi siz onay alır almaz bize laf sokuyor ve direkt oklarını bize doğru çeviriyor, yorumlarını ok gibi bise atıyor. Ben bu kişiyi bir kere uyardım bak, karşı taraf ne kadar laf söz etse de boş yorum atma veya daha garip şeyler yazmayın dedim, bunu uyarma amaçlı söyledim ama kişi hala kavga arama peşinde yaptığı yorumlar hep bize doğru. Kişi ile bir kan davamız var gibi davranıyor. Ama sen aktif olup birliğine bakmadığın için yanındakilerinin ne yazdığını görmüyorsun, hala şöyle böyle. İlk önce kendi yanındakilerin ne yaptığına bak ondan sonra sana gelen yorumları değerlendir. Ben buraya kavga aramaya gelsem sizin her hatanızı söylerim ve yüzünüze vururum. Ama burada arkadaşlar Burak'ın rollerini görüyorsan takip ediyorsun falan diyorlar. Dostum ondan başka rol atan olmayınca o zamanlarda siz laf önplana çıkmıyorsunuz, hep o gözüküyor. Hala biz tartışma istemiyoruz diyorsunuz ama bundan önceki uyarımda o LilPeep adlı arkadaşınız gelip bize salladı onay alınca, sizle hiçbir bağımız kalmadı, aramızda husumette yok ama kişi gelip bize sallayıp aramızı açıp kavga çıkarmak istiyor. He bunu istiyorsanız söyleyin ama yorumlarda istemediğinizi belirtmiştiniz ilk laf atma da, doğru. Biz de başarılarımızı diledik ve daha konunuza bakmadık, dediğim gibi ilk önce yanınıza bakın sonra karşı nasıl diye bakarsınız, çünkü yanınızdakiler sizi bu duruma sürükler. Ben burada son tehdit savurmuyorum, son kez uyarmamın sebebi şikayet açacağım kişi ile aramızda hiçbir şey yok bizimle ilgili konuşup kendi konusunu kirletiyor diye.

Eskiden olan şeyler yara bırakıyor falan demişsiniz ama birlik kapandıktan 1 gün sonra aramızdan ve discorddan çıkıp her bağlantısını kesip yeni birlik açanlar sizlersiniz, unutmayalım. Biz muhabbet için kalın dedik, birlik için ne yaparsanız yapın dedik ama discorddan falan çıkıp direkt kan davası varmış gibi davranan arkadaşınız oldu. O beni öyle görüyorsa ben de direkt öyle görürüm, gidipte iyilik yapacak halim yok. O yüzden arkadaşınızı uyarın, bizle birlikte rol yaparken de herkesle tartışma peşinde koşup yorum atmaya çalışıyordu ama biz uyarıp yaptırmaya çalıştık ama nafile anlaşılan.

Bayramınız mübarek olsun, umarım böyle bir durumda tekrar düşmeyiz.

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
« Yanıtla #391 : 31 Temmuz 2020, 10:33:16 »

Spoiler:

Çevrimdışı Selçuk

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsveç
Son giriş: 24 Ocak 2022, 22:47
Toplam oynama: 128 gün, 9 saat
« Yanıtla #392 : 31 Temmuz 2020, 14:23:15 »
selçuk aktif ol az
Bak kardeşim sorumluluk edinecek bir yaşta değilsin ama olana saygı göster. Bu tanıtımın altında gereksiz kaçıncı yorumlarınız bilinmez. Yazma gereksimi duymadım şimdiye kadar ama yeter. Nasıl bir hayranlıkla bakıyorsan aktif olamadığımı bile takip ediyorsun. Nankörlük yapmanın bir anlamı yok. Ciddi anlamda konuşmak istiyorsanız söyleyin konuşalım. Bu tanıtımı daha fazla kirletmeyin.

Abi dediğimiz adam gelip böyle yorum yapıyor, sana saygımızdan sesimizi çıkarmıyoruz, ses etmiyoruz. Her lafına eyvallah diyoruz
Ama ortada yokken bir anda çıkıp birliğe giriyoruz, hadi ona da eyvallah. Kaç senelik abimizsin ama karşı taraftan abilik yoksa her geldiğinde aynısını yapınca biz de abiye abi gibi davranmayız, böyle durumlara saygımız bir yere kadar. Birlik içince gruplara ayrılmak hakkında bir şeyler de yazarsın umarım. Ben buraya sadece bundan önce bir yorum attım ve o yorumda sizin aranızda bulunan anca laf atıp tartışma çıkaran bir eleman, ismini vermek istemiyorum her şey yorumlarda gözüküyor. Kişiye seninle ilgili olmayan konulara karışma diyoruz ve gelip bizimle senle işimiz yok, siz gittiniz daha iğneleyici konuşup burada kavga arama diyoruz ama kişi siz onay alır almaz bize laf sokuyor ve direkt oklarını bize doğru çeviriyor, yorumlarını ok gibi bise atıyor. Ben bu kişiyi bir kere uyardım bak, karşı taraf ne kadar laf söz etse de boş yorum atma veya daha garip şeyler yazmayın dedim, bunu uyarma amaçlı söyledim ama kişi hala kavga arama peşinde yaptığı yorumlar hep bize doğru. Kişi ile bir kan davamız var gibi davranıyor. Ama sen aktif olup birliğine bakmadığın için yanındakilerinin ne yazdığını görmüyorsun, hala şöyle böyle. İlk önce kendi yanındakilerin ne yaptığına bak ondan sonra sana gelen yorumları değerlendir. Ben buraya kavga aramaya gelsem sizin her hatanızı söylerim ve yüzünüze vururum. Ama burada arkadaşlar Burak'ın rollerini görüyorsan takip ediyorsun falan diyorlar. Dostum ondan başka rol atan olmayınca o zamanlarda siz laf önplana çıkmıyorsunuz, hep o gözüküyor. Hala biz tartışma istemiyoruz diyorsunuz ama bundan önceki uyarımda o LilPeep adlı arkadaşınız gelip bize salladı onay alınca, sizle hiçbir bağımız kalmadı, aramızda husumette yok ama kişi gelip bize sallayıp aramızı açıp kavga çıkarmak istiyor. He bunu istiyorsanız söyleyin ama yorumlarda istemediğinizi belirtmiştiniz ilk laf atma da, doğru. Biz de başarılarımızı diledik ve daha konunuza bakmadık, dediğim gibi ilk önce yanınıza bakın sonra karşı nasıl diye bakarsınız, çünkü yanınızdakiler sizi bu duruma sürükler. Ben burada son tehdit savurmuyorum, son kez uyarmamın sebebi şikayet açacağım kişi ile aramızda hiçbir şey yok bizimle ilgili konuşup kendi konusunu kirletiyor diye.

Eskiden olan şeyler yara bırakıyor falan demişsiniz ama birlik kapandıktan 1 gün sonra aramızdan ve discorddan çıkıp her bağlantısını kesip yeni birlik açanlar sizlersiniz, unutmayalım. Biz muhabbet için kalın dedik, birlik için ne yaparsanız yapın dedik ama discorddan falan çıkıp direkt kan davası varmış gibi davranan arkadaşınız oldu. O beni öyle görüyorsa ben de direkt öyle görürüm, gidipte iyilik yapacak halim yok. O yüzden arkadaşınızı uyarın, bizle birlikte rol yaparken de herkesle tartışma peşinde koşup yorum atmaya çalışıyordu ama biz uyarıp yaptırmaya çalıştık ama nafile anlaşılan.

Bayramınız mübarek olsun, umarım böyle bir durumda tekrar düşmeyiz.
Nem birlik içinde kesinlikle gruplara ayırmazdım. Geceleri aktif olduğumdan gece onlar aktiftir onlar ile rollerim ilerledi ister istemez. Saygı herkes birbirine duymak zorunda. Sevgi değişkenlik gösterir. Benim yaptığım şeyin adına ister abilik ister nankörlük dersiniz. Size kalmış bir durum.
Onay alındığı gibi oklarını sizi göstermesi tesadüfü bir durum değil. In Game ve forum üzerinden menfaat üzerine bir yer veya gelip in game olarak farklı tavırlar sergilendiğinden dolayı okları sizi gösterdi. Doğruluğu tartışılır o konuda hiç bir şey söylemiyorum.
Dc den çıkan ben değildim atan sizdiniz. Hiç bir şekilde içinizde kavga sebeb olacak şeyler yaratmadom bunu sizde iyi biliyorsunuz. Zamanında aramızda olan samimiyetin şuan olmama sebebi hakkında detaylı konuşmak istiyorsanız discord platformu üzerinden detaylıca konuşabiliriz.
Herkese iyi bayramlar, iyi forumlar.

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #393 : 31 Temmuz 2020, 22:05:53 »
Herkesin bayramı mübarek olsun, sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle..  ::)

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #394 : 01 Ağustos 2020, 02:42:21 »

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #395 : 01 Ağustos 2020, 11:02:59 »

Çevrimdışı Rizeli Emir

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 21 Mart 2025, 10:06
Toplam oynama: 225 gün, 12 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 03 Haziran 2023, 01:06
Toplam oynama: 3 gün, 13 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 22 Mayıs 2023, 03:13
Toplam oynama: 2 gün, 1 saat
« Yanıtla #396 : 01 Ağustos 2020, 15:56:19 »
Tanıtımımızın kirletilmesi beni oldukça üzüyor. Kimseye kötü davranmamamıza rağmen bize böyle davranılması beni ve ekibimi oldukça yoruyor. Herkes kendi yoluna ve herkes kendi önüne bakarsa çok mutlu olacağım. Artık kavgalar değil yapıcı eleştiriler görmek istiyorum. Bizim birliğimize laf atmadan önce kendi birliklerinize de göz gezdirirseniz sevinirim. Konu yorumların silinmesi için kilitlenecektir. İyi forumlar. Son olarak ben giremeyeceğimi çok güzel bir rolle yansıttım ve yansıtırken ben kendim atmadım bunları arkadaşlarıma rol çıkarttım. Ben bu kadar uğraşıyorken sizlerin destek yerine köstek olması eskiden olan şeylerin bazı kişilerde yara bıraktığını gösteriyor. Lütfen daha fazla tanıtımımızı kirletmeyin!

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: