Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Drei Farben Industries

Başlatan Selçuk, 16 Haziran 2020, 19:29:32
Okunma sayısı 78317 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı şimaykıl

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 21 Aralık 2023, 17:25
Toplam oynama: 134 gün, 17 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Yunan
Son giriş: 17 Aralık 2023, 20:57
Toplam oynama: 0 gün, 14 saat
Ynt: Drei Farben Industries
« Yanıtla #380 : 30 Temmuz 2020, 13:37:19 »

Çevrimdışı LilPeep

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 19 Nisan 2025, 02:12
Toplam oynama: 18 gün, 22 saat
Son giriş: 23 Şubat 2025, 04:27
Toplam oynama: 179 gün, 11 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 08 Mart 2025, 22:33
Toplam oynama: 33 gün, 15 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 19 Nisan 2025, 02:05
Toplam oynama: 27 gün, 23 saat
Köken: Fransız
Son giriş: 19 Nisan 2025, 02:14
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #381 : 30 Temmuz 2020, 17:34:48 »
selçuk aktif ol az
Selçuk abi,Burak,Oğuzhan,Kayra ve Batuhan bayram dolayısıyla memleketlerine gitti hayatta aile her şeyden önce geldiği için şuan pek aktif olamıyorlar roller dışında bir daha boş yorum atmazsan sevinirim iyi forumlar.

Çevrimdışı Triggerfinger

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Koreli
Son giriş: 05 Mart 2025, 20:25
Toplam oynama: 24 gün, 6 saat
Köken: İrlandalı
Son giriş: 15 Nisan 2024, 18:52
Toplam oynama: 418 gün, 22 saat
Son giriş: 24 Şubat 2025, 08:55
Toplam oynama: 72 gün, 9 saat
Sante Fellin Lv.45
Köken: Amerikan
Son giriş: 10 Nisan 2024, 05:15
Toplam oynama: 0 gün, 15 saat
Yang Lingxin Lv.45
Köken: Çinli
Son giriş: 24 Şubat 2025, 21:01
Toplam oynama: 75 gün, 6 saat
« Yanıtla #382 : 30 Temmuz 2020, 19:08:37 »
Selçuk abi,Burak,Oğuzhan,Kayra ve Batuhan bayram dolayısıyla memleketlerine gitti hayatta aile her şeyden önce geldiği için şuan pek aktif olamıyorlar roller dışında bir daha boş yorum atmazsan sevinirim iyi forumlar.
Sana yazdığım son yazı yetmemiş galiba, laflarına hala dikkat etmiyorsun. Son söylediğin o iğneleyici cümleyi biliyorsun nereye gideceğini. Ek olarak senin adının Selçuk olduğunu sanmıyorum. Sana dalaşmayan veya bir şey yazan yok ve gidip senden alakasız kişiye "boş yorum atmazsan" tarzında cümle kuruyorsun. Kişi haklı Selçuk rol atmıyor ve aktif değil, bir şey yapmıyor bunu sana son yazdığım yazıda da söyledim. Burak adlı arkadaşımız ayakta tutuyor, konuyu daha uzatmayalım. Bu yorumları sildir, boşa tartışma çıkmasın.

Çevrimdışı Kaoom34

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ian Perez Lv.20
Son giriş: 09 Ocak 2022, 00:36
Toplam oynama: 44 gün, 2 saat
« Yanıtla #383 : 30 Temmuz 2020, 19:30:36 »
Sana yazdığım son yazı yetmemiş galiba, laflarına hala dikkat etmiyorsun. Son söylediğin o iğneleyici cümleyi biliyorsun nereye gideceğini. Ek olarak senin adının Selçuk olduğunu sanmıyorum. Sana dalaşmayan veya bir şey yazan yok ve gidip senden alakasız kişiye "boş yorum atmazsan" tarzında cümle kuruyorsun. Kişi haklı Selçuk rol atmıyor ve aktif değil, bir şey yapmıyor bunu sana son yazdığım yazıda da söyledim. Burak adlı arkadaşımız ayakta tutuyor, konuyu daha uzatmayalım. Bu yorumları sildir, boşa tartışma çıkmasın.

Öncelikle bana arabadayken telefonla bunu yazdırdığın için teşekkürler, yorumları sildirmek sorun değil ama öneri için teşekkürler. Ortada iğneleyici bir yorum yok ve eğer size iğneleyici gelen bir şey varsa yazan arkadaş size dememiş bu yüzden üstüne alınman saçma. Ve senin üstüne olmayan bir şey yüzünden tehditler savurman rahatsız edici. Selçuk abi olayına gelince bu sizle alakalı bir durum değil bizim birlik içi bir meselemizdir. Burak adlı arkadaşının birlik üstünde çok emeği olduğunu zaten herkes kabul ediyor ve bunu hem ooc hem de iç olarak takdir edildiğini düşünüyorum ve bu yine bizim Birlik içi bir meselemizdir. Bizim tartışma çıkarmak gibi hiçbir eylemimiz olmadı, bu tanıtıma gelip lütfen bu tarz yorumlar yapmak yerine yapıcı eleştiriler ile gelin eğer böyle yaparsanız eminim ki cevap veren arkadaşların üslubu bambaşka olacaktır. İyi günler, iyi forumlar dilerim. Bu yorumu silinmeden önce gören herkesin bayramı mübarek olsun.

Çevrimdışı LilPeep

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Nisan 2025, 02:12
Toplam oynama: 18 gün, 22 saat
Son giriş: 23 Şubat 2025, 04:27
Toplam oynama: 179 gün, 11 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 08 Mart 2025, 22:33
Toplam oynama: 33 gün, 15 saat
Son giriş: 19 Nisan 2025, 02:05
Toplam oynama: 27 gün, 23 saat
Köken: Fransız
Son giriş: 19 Nisan 2025, 02:14
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #384 : 30 Temmuz 2020, 19:36:50 »
Buraya sadece karalama yapmak için geldiğin çok belli forumu takip ettiğin yok anca açık aramaya aynı lafları gevelemeye devam et ilk sayfaya baksaydın veya rolleri düzgün takip etseydin zaten Selçuk abinin sadece foruma rol videosu attığını ve videoların uzun süreli olduğunu görürdün Selçuk abi pasifken bana emanet etti buraları oyuna foruma girmeyip girdiğinizde sadece bizim foruma karalama yapmanızda ayrı bir konu lütfen artık kendi yolunuza bakın açık konuşuyorum ilk yorumumu da Burak kardeşim istediği için sildim sizi bu saatten sonra size istediğinizi vermeyeceğiz bir daha böyle art niyetle yorum atmazsanız ekipçe çok mutlu olacağız diğer platformlardaki birliğiniz ile uğraşmanızı tavsiye ederim belki bu sefer uzun soluklu olur artık lütfen boş yorum atmayın bu size son cevabımdır iyi forumlar.

Çevrimdışı Miroglus

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Şubat 2024, 01:53
Toplam oynama: 257 gün, 23 saat
Birlik: * ***ION
Son giriş: 27 Ekim 2024, 14:10
Toplam oynama: 71 gün, 2 saat
Birlik: *******ERZ
Jack Fowler Lv.33
Son giriş: 05 Şubat 2024, 21:38
Toplam oynama: 0 gün, 17 saat
Son giriş: 01 Şubat 2024, 02:14
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
Köken: Alman
Son giriş: 01 Şubat 2024, 02:11
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
« Yanıtla #385 : 30 Temmuz 2020, 19:45:19 »
Tanıtımımızın kirletilmesi beni oldukça üzüyor. Kimseye kötü davranmamamıza rağmen bize böyle davranılması beni ve ekibimi oldukça yoruyor. Herkes kendi yoluna ve herkes kendi önüne bakarsa çok mutlu olacağım. Artık kavgalar değil yapıcı eleştiriler görmek istiyorum. Bizim birliğimize laf atmadan önce kendi birliklerinize de göz gezdirirseniz sevinirim. Konu yorumların silinmesi için kilitlenecektir. İyi forumlar. Son olarak ben giremeyeceğimi çok güzel bir rolle yansıttım ve yansıtırken ben kendim atmadım bunları arkadaşlarıma rol çıkarttım. Ben bu kadar uğraşıyorken sizlerin destek yerine köstek olması eskiden olan şeylerin bazı kişilerde yara bıraktığını gösteriyor. Lütfen daha fazla tanıtımımızı kirletmeyin!

Çevrimdışı Selçuk

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsveç
Son giriş: 24 Ocak 2022, 22:47
Toplam oynama: 128 gün, 9 saat
« Yanıtla #386 : 30 Temmuz 2020, 21:37:15 »
selçuk aktif ol az
Bak kardeşim sorumluluk edinecek bir yaşta değilsin ama olana saygı göster. Bu tanıtımın altında gereksiz kaçıncı yorumlarınız bilinmez. Yazma gereksimi duymadım şimdiye kadar ama yeter. Nasıl bir hayranlıkla bakıyorsan aktif olamadığımı bile takip ediyorsun. Nankörlük yapmanın bir anlamı yok. Ciddi anlamda konuşmak istiyorsanız söyleyin konuşalım. Bu tanıtımı daha fazla kirletmeyin.

Evet onun adı Selçuk değil yorumu atan da sen değilsin ama neden yanıt senden geliyor. Yani seninkisi hatayı söyleyip kendin yapmak. Birilerinin emeklerini göremeyecek birisi değiliz. Burağın yaptığı ve paylaştığı rolleri görebilen sadece sen değilsin. Objektif eleştirileriniz olursa seve seve kabul ederiz ama miğde bulandırcı şeyler fazlasıyla yaşanıyor gün içerisinde. Ekstra olmanıza gerek yok yani. Anlamsız hareketlerinize bir yenisini daha eklememeniz dileğiyle.

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
« Yanıtla #387 : 30 Temmuz 2020, 22:19:38 »

Birlik üyeleri Bayram nedeniyle uzun birsüre pasif kalacaktır.Rollerimiz bir tık azalsada @LilPeep ile beraber elimizden geldiğince rol yapıp tanıtıma atmaya çalışıyoruz.Birkaç gün bayram nedeniyle roller azalıcak, bayramdan sonra tam gaz devam edeceğiz. :)

Herkesin bayramı mübarek olsun, sağlıklı&huzurlu bir bayram geçirmeniz dileiğiyle..  ::)

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #388 : 31 Temmuz 2020, 00:48:25 »

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #389 : 31 Temmuz 2020, 02:55:46 »
Spoiler:

IC Alımlarımız devam ediyor.

IC Alımlar: Aktif!

Selamlar, IC alımlarımız aktif hale getirilmiştir.Aşağıdaki şartlara uygun olan kişiler IC olarak role girip birliğe katılım gerçekleştirebilir.IC olarak ofisimize gelerek "Şirket çalışan aranıyor" reklamlarını takip etmiş gibi rol yapabilir ve birliğe katılabilirsiniz.IC olarak yaptığınız role bağlı olarak birliğe katılım gerçekleştiriyoruz, rol sırasında imla kurallarınız, rolleriniz ve karakterinizinin durumuna göre birliğe alım yapıyoruz.

IC olarak Alman disiplini ve güvencesi hiçbir zaman bitmeyecektir.Katılmadan önce konsepti iyice okumanız ve anlamanız sizi bir tık öne alır.Ek olarak Alman bir karakter yapmanızda ek avantaj sağlar.Tabiki farklı kökenli karakteriniz varsa yinede katılabilirsiniz.

Aşağıdaki şartlara uyabilicek kişiler ofisimize gelerek rol yapabilir ve katılabilir.

• OOC Sicilinizin kabarık olmaması gerekiyor.
  • Discord'a katılmak zorunludur.(Mikrofona gerek yok)
  • CS6 Rol editleyebilmeniz gerekiyor.(Eğer Rol editlemeyi bilmiyorsanız biz Discord üzerinden öğretiyoruz zaten

- Üstteki "IC Alımlar" yazısına tıklayarak Discord adresimize katılabilirsiniz.Katıldıktan sonra üst yetkili sizi kayıt edecektir.
- SS Editlemeyi bilmeyen kişilere bizler ekran açarak , resimlerle vs. destekleyerek ss editlemeyi öğretiyoruz.
- Aşırı profesyonel rol bilgisine gerek yok.RolePlay'in ne olduğunu ve temel şeyleri bildiğiniz sürece hiçbir sorun yoktur.Gerekirse biz Discord üzerinden Rol konusunda yardımcı oluruz.
- Birliğe katıldıktan sonra diğer detayları ve kuralları öğreneceksiniz.Aşırı sıkı kurallar yok birlik konseptimiz gereği dikkat edilmesi gereken birkaç şeyden bahsedilicek.Katıldıktan sonra Discord üzerinden  konsept hakkında detaylı bilgi verilecektir.

DFI & Functioning
DFI & Sokaktaki Çocuklar.

Eklendi İyi İzlemeler.