Öncelikle bu onay için her gün çok çabalayan ekip arkadaşlarıma ve bizi bu onaya layık gören yönetime çok teşekkür ederim.Bundan bir bir buçuk ay önce beraber ekip ile bu yola çıktık.Bazı arkadaşlarımız bizim tutunamayacağımızı ve sadece bir kaç gün içinde arşive atılacağımızı düşündüler ve buna inandılar.İnanmakla kalmadılar discord üzerinden bizzat bizle dalga geçtiler biz bu arkadaşlara rağmen sabrettik rolümüze baktık ve sonunda hak ettiğimizi düşündüğümüz yerdeyiz az veya çok bizimle rol yapmış ve birliğe katkısı olan herkese sonsuz teşekkürler.
Açık konuşur musun biraz? İğneleyici laflar atarak olmuyor arkadaşım. Burada sadece ve tek emek Burak kardeşimin, başka kimsenin emeği yok. Her zamanki yatıp başka birinin emeğinin üstüne yatıp prim kasmak. Hadi ama yapmayın, bunu hepimiz biliyoruz. Konunuzu bir kez olsun kirletmedik ama sen inadına laf atmaya çalışıp konuyu kirletmeye çalışıyorsun. Sizinle bir yola girdik ve bizlere "Yok abi, biz sizleri bırakmayız." veya "Hep yanınızdayız." tarzında cümleler kurdunuz. Şimdi görüyorum da Burak kardeşimin emeği ile onay alıp gün boyu sevinmek, çok üzücü bir durum. Sizler zaten bizim birliği kapatmamızı beklediniz ve istediğiniz de oldu. Bizi güçsüz düştü falan sanıyorsanız, yanılıyorsunuz. Ben kendi dostlarımı, aile olarak gördüğüm insanlarla muhatap oluyorum sadece. Sizlerle muhatap olmak, sizler daha aklımızın ucuna bile gelemezsiniz. Bu bırakıp gitmeyi eskiden çok kez yaşadık ve tekrar yaşıyoruz, alışkınız. Yolunuz da başarılar dileriz, umarım başka onaylara da önünüz açılır. Başarılar...
Ek olarak sana bu son uyarım, benim ve senin attığın yorumları siliyorsun ve konuya gerçekten iğneleyici ve flaming içeren cümleler kurmuyorsun. Daha usturuplu ve düzgün bir cümle ile sevincini göstermeni öneriyorum. Gerçekten bu son uyarım yoksa buraya kirli çamaşırlar dökülmeye başlayacak ve eskiden abi ile kardeş gördüğüm insanların boş yere kalbini kırmak istemiyorum.