Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Kyree Kellerman | Probation Kısıtlamaları

Başlatan Falconn, 12 Haziran 2020, 23:28:21
Okunma sayısı 4154 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Rippier

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 23 Nisan 2021, 23:27
Toplam oynama: 226 gün, 3 saat
Ynt: Kyree Kellerman | Probation Kısıtlamaları
« Yanıtla #80 : 20 Haziran 2020, 06:09:13 »
Açıkçası yasağın öneminin anlaşılması için gerekli olduğunu düşünüyorum. Size diyebileceğim en iyi şey, rol yapmayı sevmeniz, keyif almanız için bir alan doğduğunu fark etmenizdir. Alın size fırsat, tamamen diyaloga role girin. Her şeyin sistem olmadığını oyunun temel amacının rol olduğunu görmek imkanı kazanılıyor. Sadece rolün anlam ifade ettiği bir sistem getirildiği için bu yasağın sürmesi gerektiğini düşünüyorum. İyi rol yaparsanız sizi düzenli olarak alacak, götürecek ya da belli bir yerde rol yapmanızı sağlayacak ortamı da edinebilirsiniz. Sorun çözebileceğiniz cinsten, argeye gerek yok. Herkesin altında infernus, bullet. Birkaç insandan araç konusunda destek alamıyorsanız zaten bu cezayı hak etmişsiniz demektir. İyi bir ilişki kurabilirseniz olur. İnsanlar kötü değiller. Richmanda villa alıp hiç kullanmamak nasıl anlamsızsa bu kadar araç sahibinin olduğu bir sunucuda birileriyle yakın diyalog kuramamak o kadar anlamsız. İyi bir rolcüyseniz bunu başarabileceğinize inanıyorum.
rolede koşarak gider artık dimi rolcü arkadaslar

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 30 Mart 2023, 18:57
Toplam oynama: 31 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #81 : 20 Haziran 2020, 12:32:58 »
Açıkçası yasağın öneminin anlaşılması için gerekli olduğunu düşünüyorum. Size diyebileceğim en iyi şey, rol yapmayı sevmeniz, keyif almanız için bir alan doğduğunu fark etmenizdir. Alın size fırsat, tamamen diyaloga role girin. Her şeyin sistem olmadığını oyunun temel amacının rol olduğunu görmek imkanı kazanılıyor. Sadece rolün anlam ifade ettiği bir sistem getirildiği için bu yasağın sürmesi gerektiğini düşünüyorum. İyi rol yaparsanız sizi düzenli olarak alacak, götürecek ya da belli bir yerde rol yapmanızı sağlayacak ortamı da edinebilirsiniz. Sorun çözebileceğiniz cinsten, argeye gerek yok. Herkesin altında infernus, bullet. Birkaç insandan araç konusunda destek alamıyorsanız zaten bu cezayı hak etmişsiniz demektir. İyi bir ilişki kurabilirseniz olur. İnsanlar kötü değiller. Richmanda villa alıp hiç kullanmamak nasıl anlamsızsa bu kadar araç sahibinin olduğu bir sunucuda birileriyle yakın diyalog kuramamak o kadar anlamsız. İyi bir rolcüyseniz bunu başarabileceğinize inanıyorum.

Diğer oyuncular tarafından araç yardımı alma konusu haricinde aynı şeyleri bende söylemiştim. Seninle DALGA GEÇMEYİP EMPATİ KURABİLEN :D bir kişi gelmiş sonunda umarım artık ne demek istediğimi anlarsın.

Çevrimdışı Falconn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Şubat 2021, 18:02
Toplam oynama: 57 gün, 18 saat
« Yanıtla #82 : 20 Haziran 2020, 12:55:26 »
Peki bir yerde kaldığımızda gideceğimiz bölgeye koşarak belki 15 dakika belki 30 dakika bizim suçumuz mu? Evet, Roleplay sunucusu fakat bize bu imkanı sunsalar biz de yaparız onda problem yok yapıyorduk da zaten. Düşünün, paranız yok ve Las Venturas'ın çölündesiniz. ATM'ye ya da rol yapacağımız bölgeye kadar koşarak gitmek bir ROL DEĞİLDİR. Ya da diğer arkadaşlar için söylüyorum bizim seyyar satıcı gibi rol döndürmemizi sağlayacak insanların NEREDEYSE HİÇ OLMAMASI gibi bir durum da var. Bu durumda bardaki bir role bile girerken bazı arkadaşlarımız zorlanabilir.

Hadi şunu varsayıyorum. Birinin 50 bin parası var bankasında, probationa girdiğinde zaten hepsi veya birçoğu vergilere gidecek o olacak şu olacak. E insan bu durumda bunalmaz mı? 30 gün bekle dur, 20 gün de vergilerle uğraş sadece para kaybet. Bu cidden adalet midir yoksa tutarsızlık mı? Bak ben KISITLAMALARIN SADECE 1 TANESİ'ne itiraz ettim. Görüyor musun 1 tanesi için KAÇ KİŞİ burada kuyruğuna basılmış kedi gibi bize tersliyor? Olay şu anda rol falan değil, oyuncuların huyunda bir sıkıntı var. Rolümü yaptığımı en iyi burada SSB birliğindeki ve Grape ST. birliği bilirdi. Emin ol, Las Venturas'ın çölünde sen de Los Santos'a koşa koşa sıkılırsın.

Probation'a bu kişileri her gün profiline bakıp aaa ne kadar güzel hmm demeye girmedim. Aklımda çok güzel bir rol planı var ve bunu uygulamayı en çok istediğim sunucu Rina RP olduğu için geldim. Zaten şurada 2-3 ayım kalmış, bak 8. sınıf oluyorum siz hala bir şeylerde itirazcısınız. Olay kendim de değil, eşitsizlik var ortada. TraX kişisi şimdi gelecek eşitsizlikten sallayıp duracak. Atayım seni Las Venturas çölüne git koşa koşa rol yap. Bu adamlara ne kadar tepinirsen tepin bir şey anlamazlar kötü adam da demiyorum sadece algılarımız farklı. Birkaç tane kişinin gelip burda bir şeyi desteklememesi benim bu kısıtlamayı almakta haklı olduğum anlamına gelmez. Biliyorum belki bu metni daha bazı kişiler okumayacak. Rol imkanı neye göre ve kime göre var onu düşünmelisiniz. Rol yapan insanları da taramalı, bunlar için imkan sağlanmalı. Ben hayatımda hiçbir zaman 7/24 araç sürerek kendimi övmedim. Rol çeşitliliği unsurlarla artar, rol sadece ayak üstünde yapılmaz.

Şu ekran görüntüsüne baktığınız zaman zaten görüyorsunuz neyden bahsettiğimi. Belki bu durumda başka bir insan da olabilir. Bu sefer onun parası da olmayıp, koşarak Idlewood'a gidebilir. Bunu her gün defalarca tekrarladığını düşünürsek rolden soğumayana artık ne diyeyim. Yaşamayan bilmez, bu AR&GE bazılarımızın bakış açısını gösteriyor. Hala kendini süper rolcü ve iyi sanıp da "Bon bon yoyocok horokotlor yopmoyorom" böyle diyenler var. Roleplay'i ananızın karnından öğrenmediniz bunu unutmayın, herkes Roleplay'i bir yerlerden öğrendi. Ekran görüntüsü şurada;

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA
« Yanıtla #83 : 20 Haziran 2020, 17:04:09 »
Peki bir yerde kaldığımızda gideceğimiz bölgeye koşarak belki 15 dakika belki 30 dakika bizim suçumuz mu? Evet, Roleplay sunucusu fakat bize bu imkanı sunsalar biz de yaparız onda problem yok yapıyorduk da zaten. Düşünün, paranız yok ve Las Venturas'ın çölündesiniz. ATM'ye ya da rol yapacağımız bölgeye kadar koşarak gitmek bir ROL DEĞİLDİR. Ya da diğer arkadaşlar için söylüyorum bizim seyyar satıcı gibi rol döndürmemizi sağlayacak insanların NEREDEYSE HİÇ OLMAMASI gibi bir durum da var. Bu durumda bardaki bir role bile girerken bazı arkadaşlarımız zorlanabilir.

Hadi şunu varsayıyorum. Birinin 50 bin parası var bankasında, probationa girdiğinde zaten hepsi veya birçoğu vergilere gidecek o olacak şu olacak. E insan bu durumda bunalmaz mı? 30 gün bekle dur, 20 gün de vergilerle uğraş sadece para kaybet. Bu cidden adalet midir yoksa tutarsızlık mı? Bak ben KISITLAMALARIN SADECE 1 TANESİ'ne itiraz ettim. Görüyor musun 1 tanesi için KAÇ KİŞİ burada kuyruğuna basılmış kedi gibi bize tersliyor? Olay şu anda rol falan değil, oyuncuların huyunda bir sıkıntı var. Rolümü yaptığımı en iyi burada SSB birliğindeki ve Grape ST. birliği bilirdi. Emin ol, Las Venturas'ın çölünde sen de Los Santos'a koşa koşa sıkılırsın.

Probation'a bu kişileri her gün profiline bakıp aaa ne kadar güzel hmm demeye girmedim. Aklımda çok güzel bir rol planı var ve bunu uygulamayı en çok istediğim sunucu Rina RP olduğu için geldim. Zaten şurada 2-3 ayım kalmış, bak 8. sınıf oluyorum siz hala bir şeylerde itirazcısınız. Olay kendim de değil, eşitsizlik var ortada. TraX kişisi şimdi gelecek eşitsizlikten sallayıp duracak. Atayım seni Las Venturas çölüne git koşa koşa rol yap. Bu adamlara ne kadar tepinirsen tepin bir şey anlamazlar kötü adam da demiyorum sadece algılarımız farklı. Birkaç tane kişinin gelip burda bir şeyi desteklememesi benim bu kısıtlamayı almakta haklı olduğum anlamına gelmez. Biliyorum belki bu metni daha bazı kişiler okumayacak. Rol imkanı neye göre ve kime göre var onu düşünmelisiniz. Rol yapan insanları da taramalı, bunlar için imkan sağlanmalı. Ben hayatımda hiçbir zaman 7/24 araç sürerek kendimi övmedim. Rol çeşitliliği unsurlarla artar, rol sadece ayak üstünde yapılmaz.

Şu ekran görüntüsüne baktığınız zaman zaten görüyorsunuz neyden bahsettiğimi. Belki bu durumda başka bir insan da olabilir. Bu sefer onun parası da olmayıp, koşarak Idlewood'a gidebilir. Bunu her gün defalarca tekrarladığını düşünürsek rolden soğumayana artık ne diyeyim. Yaşamayan bilmez, bu AR&GE bazılarımızın bakış açısını gösteriyor. Hala kendini süper rolcü ve iyi sanıp da "Bon bon yoyocok horokotlor yopmoyorom" böyle diyenler var. Roleplay'i ananızın karnından öğrenmediniz bunu unutmayın, herkes Roleplay'i bir yerlerden öğrendi. Ekran görüntüsü şurada;

Hala uç noktaları düşünüyorsunuz. Kimse sizi Las Venturas'ın çölünde bırakıp koş bakalım demez. Ya 2 senedir karakterim var bu sunucuda bir defa kaçırılma rolüm olmadı, bir defa Las Venturas'a bu şekilde gitmedim. Güzel rol yapıyorsanız karşı tarafın iyiliğine göre rolünüzü çeviriyorsanız, kendinizi de mahcup etmiyorsanız sorunsuz bir şekilde rolünüzü sürdürürsünüz. Siz en uç örneği seçerek yorumluyorsunuz. Yani kim zevkine sizi Las Venturas'a götüreyim de şunu oradan koşsun bakalım Los Santos'a diyecek kadar psikopatlaşabilir ki :D İnanılmaz bir şey dedikleriniz. Düşünün çöldesiniz paranız yok koşuyorsunuz diyorsunuz. Yönetici çağırın zor durumda olduğunuzu belirtin, taksi çağırın. Bir sürü seçenek var. Oyunda bir tane sizi alacak arkadaşınızda mı yok. Çölde kaldıysanız hatta bana PM atın, aktifsem alacağım sizi. İyi yürekli bir sürü insan var sunucuda. Bence uç noktalar üzerinden düşünmeyin, bu gurur ve inat kimseyi bir yere götürmez. Ben /pedmove 22 ile hastaneden madd dogg malikanesine arkadaşımla yürüdüğümü bilirim. Rolden zevk almıyorsanız da /q çekersiniz. Evet bir ceza bedelide olmalı. Ama sunucu 100 kişilik bir sunucu değil 1000 kişi çeken bir sunucu. 1000 kişiden birini bağlayamıyorsanız zaten oynamanız da gerekmiyor. Bırakın sunucuyu.

Çevrimdışı Falconn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Şubat 2021, 18:02
Toplam oynama: 57 gün, 18 saat
« Yanıtla #84 : 20 Haziran 2020, 17:25:20 »

Hala uç noktaları düşünüyorsunuz. Kimse sizi Las Venturas'ın çölünde bırakıp koş bakalım demez. Ya 2 senedir karakterim var bu sunucuda bir defa kaçırılma rolüm olmadı, bir defa Las Venturas'a bu şekilde gitmedim. Güzel rol yapıyorsanız karşı tarafın iyiliğine göre rolünüzü çeviriyorsanız, kendinizi de mahcup etmiyorsanız sorunsuz bir şekilde rolünüzü sürdürürsünüz. Siz en uç örneği seçerek yorumluyorsunuz. Yani kim zevkine sizi Las Venturas'a götüreyim de şunu oradan koşsun bakalım Los Santos'a diyecek kadar psikopatlaşabilir ki :D İnanılmaz bir şey dedikleriniz. Düşünün çöldesiniz paranız yok koşuyorsunuz diyorsunuz. Yönetici çağırın zor durumda olduğunuzu belirtin, taksi çağırın. Bir sürü seçenek var. Oyunda bir tane sizi alacak arkadaşınızda mı yok. Çölde kaldıysanız hatta bana PM atın, aktifsem alacağım sizi. İyi yürekli bir sürü insan var sunucuda. Bence uç noktalar üzerinden düşünmeyin, bu gurur ve inat kimseyi bir yere götürmez. Ben /pedmove 22 ile hastaneden madd dogg malikanesine arkadaşımla yürüdüğümü bilirim. Rolden zevk almıyorsanız da /q çekersiniz. Evet bir ceza bedelide olmalı. Ama sunucu 100 kişilik bir sunucu değil 1000 kişi çeken bir sunucu. 1000 kişiden birini bağlayamıyorsanız zaten oynamanız da gerekmiyor. Bırakın sunucuyu.
Rol planım zaten arabaya dayalı. Size gidip gelmenin zorluğunu anlattım ki zaten bizim işimiz gücümüz araç sürüp rol yapmamak değil siz yanlış anlamışsınız bizi. Şehir içinde de aynı durum, size altta zaten neyin zor olduğunu bahsettim. Kiralık araçlara binilmiyor, meslek araçlarına binilmiyor, kişisel araçlara binilmiyor. Gördüğünüz üzere attığım görüntüde hediye ağacından çıkmışım. Hediye ağacından Idlewood'a yürümek kim bilir ne kadar vaktimizi alır. Şimdi diyeceksiniz taksi var paranız var ben kendim için konuşmuyorum. Size PM'den gel şuraya dememiz bile yasak zaten, uç noktalardan örnek vermek lazım çünkü diğer durumlar size çok kolaymış gibi geliyor. Dediğim gibi, bir yerden bir yere sürekli olarak koşarak gitmek veya kötü durumdayken sürekli para kaybederek parasız oynamak bir çözüm değil. Siz parayı veya aracı atın bir kenara diyorsunuz, oysaki benim rol planımda araçlarla işim var. Bu bahane falan da değil, ben şu anda sadece araç kullanmadan ve Market Caddesi'nde oyunumu çökerek oynamakla geçiriyorum ve hevesimi de alamıyorum ama Idlewood'da 110'la Tır süren arkadaşlarımız jail alıyor jaili bitirdikten sonra tekrarlıyor ve bu sefer elini kolunu sallaya sallaya geziyor. Bunu nasıl ben aynı kefeye koymayayım? Jail de önemlidir, ban da önemlidir. Yönetimin bazı kişilere bakış açısının yanlış olduğunu savunuyorum ben. Elbet bir gün Probation sürem bitecek fakat belki diğer arkadaşlar da bu konudan şikayetçi olacak? 1000'den fazla hesap var bu oyunda. Atıyorum toplamda 2000 hesap var, bunlardan 120'si probation grubunda diyelim. Siz bunları cidden gel dese gelip alacak kadar gücünüz yetebilir mi? Kimse bunu istemez, kimse benzinini boşa tüketmek istemez. Kimse de parasız özel şoför olmak istemez. Şu anda araç kısıtlamasının bana göre doğru olduğunu düşünmüyorum. Ben sadece bir örnek verdim ve alta bir görsel bıraktım, "Ben /pedmove 22 ile hastaneden madd dogg malikanesine arkadaşımla yürüdüğümü bilirim." böyle bir şey dediniz ve dikkat ettiyseniz arkadaşınızla yürümüşsünüz. Tek başınıza sadece /pedmove 22 çekerek ve öylece bekleyerek anca kendimizle rol yapabiliriz. Burada kendiniz değil, diğer kişileri de düşünmeniz lazım ki düşünüyorsunuz ama nasıl düşünüyorsunuz? Elbet bir gün araç süreceksiniz, sürüyorsunuzdur da. Rol sadece ayaküstü yapılmaz bunu tekrardan söylüyorum. Burada iyi yürekli insanlar zor çıkıyor, TraX gibi bencil kişileri bulmak pek de zor değil aslında. "Kime göre neye göre?".

Diğer oyuncular tarafından araç yardımı alma konusu haricinde aynı şeyleri bende söylemiştim. Seninle DALGA GEÇMEYİP EMPATİ KURABİLEN :D bir kişi gelmiş sonunda umarım artık ne demek istediğimi anlarsın.
Görüyorsun değil mi? Kuyruğuna basılmış kedi gibi bencilleşerek ileti atınca küfür edesi gelir insanın. Arkadaşımız ne güzel yazıyor. Senin yazdıklarında hiç role yönelik bir şey göremedim ben. Resmen dalga geçmişsin, bizden nefret eder gibi buradan konuşuyorsun. Az kendini düzelt, değişmemişsin hala.

Çevrimdışı HeDLoVeR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 21 Ocak 2022, 20:01
Toplam oynama: 192 gün, 14 saat
Birlik: **** **ime
« Yanıtla #85 : 20 Haziran 2020, 17:26:01 »
haklı destek

Çevrimdışı bergy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Nisan 2024, 00:12
Toplam oynama: 99 gün, 10 saat
« Yanıtla #86 : 20 Haziran 2020, 18:17:43 »
İşin ceza boyutunu düşünmeniz lazım. Size verilen gün sayısı kadar karakteriniz kısıtlıdır. Bu kalıcı bir kısıtlama değildir.
Bu süre zarfında taksi çağırırsınız veya arkadaşınızın yanında gezersiniz olur biter.

Çevrimdışı bergy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Nisan 2024, 00:12
Toplam oynama: 99 gün, 10 saat
« Yanıtla #87 : 20 Haziran 2020, 18:20:12 »
O hesaba 20 gün boyunca girme.

Bu iyi niyetli yorumunuz neticesinde geliştiricimize güzel bi öneri ilettim. Teşekkürler :)

Çevrimdışı Street

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Şubat 2023, 21:37