Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Cevdet"GANJAGAN"CAN

Başlatan RN-RP, 06 Haziran 2018, 16:12:03
Okunma sayısı 29702 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı spilner

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 22 Mart 2025, 20:48
Toplam oynama: 206 gün, 17 saat
Raiden Shino Lv.25
Köken: Japon
Son giriş: 21 Temmuz 2022, 00:23
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Cevdet"GANJAGAN"CAN
« Yanıtla #280 : 14 Aralık 2021, 20:38:36 »

Çevrimdışı Randaron

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsrail
Son giriş: 29 Nisan 2024, 23:49
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Köken: Arap
Son giriş: 26 Kasım 2022, 01:05
Toplam oynama: 48 gün, 20 saat
Birlik: ** 212
Köken: Arap
Son giriş: 17 Aralık 2023, 21:12
Toplam oynama: 10 gün, 10 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 29 Nisan 2024, 23:50
Toplam oynama: 9 gün, 9 saat
Cesar Cuenca Lv.16
Köken: İspanyol
Son giriş: 18 Kasım 2022, 00:38
Toplam oynama: 0 gün, 14 saat
« Yanıtla #281 : 14 Aralık 2021, 20:38:58 »
iletimi silen yetkili
pardon abi bir daha olmaz
 :-D

Çevrimdışı euria

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 19 Aralık 2024, 17:05
Toplam oynama: 105 gün, 17 saat
Son giriş: 30 Ekim 2023, 15:02
Toplam oynama: 0 gün, 13 saat
« Yanıtla #282 : 14 Aralık 2021, 20:39:58 »
Açık konuşmak gerekirse SD'ye girdiğim ilk 3 veya 4 ay gibi bir süre Ganjaman yönetimdeydi. 13. Akademi Trainee'leri yani biz geldiğimiz zaman yapılan genel toplantıda bir arkadaşım bana 'Ganjaman çok değişti böyle değildi, hiç böyle yönettiğini ve böyle konuştuğunu görmezdim, görmedim' demişti. Açıkçası şunu duyduğum zaman şaşırdım ve inanmadım.  SD'de kız rolü yapan birine zorla E-Rp yaptırmayı deneyip, yapmadığı veyahut yapmayı reddettiği zaman birlikten atmak ile tehdit etmen aşırı saçmaydı.

Duyduğum şey yalan olabilir demek isterdim fakat dediğim doğrulanmış bir şeydi. Üstelik Spec atıp role dahil olmanı ben SD birliğinde olduğum zaman kimse hoş karşılamıyordu. İnsanlar senin hakkında bir şey söylemeye çekiniyordu bile. 1 saat sivil lobide sadece bunu konuşmuştuk.

Bu yazdıklarım dışında iyi biriydin. Ama SD içerisinde yeni bir büro açıldığı zaman bunu düşmanca karşılamak yerine insanca karşılayabilirdin. Birlik güzel yerlere geliyorken zamanında kötü karşılaman belki Sheriff birliğini daha kötü bir hale sokmuştu ki bence öyleydi. İyi yönettiğini düşünen kadar kötü yönettiğini düşünen var. Açıkçası yönetimini daha az seviyordum, fakat şimdi SD'yi yeni yönetenler kat kat daha iyi diyebilirim.
6

Çevrimdışı jinggg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Ağustos 2024, 21:48
Toplam oynama: 286 gün, 21 saat
Köken: İsrail
Son giriş: 08 Ağustos 2024, 01:51
Toplam oynama: 6 gün, 6 saat
Juti Jutsku Lv.24
Köken: İskandinav
Son giriş: 18 Temmuz 2024, 21:27
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #283 : 14 Aralık 2021, 20:40:55 »
Yetkisi bulunuyorken abi, kardeşim, abim diye kıçını yaladığınız kişinin yetkisi yokken hepinizin böyle konuşması gerçekten çok şaşırtıcı. Şuan bile yaptığınız yorumlar kimin kıçını yaladığınızı belli ediyor.
Fatihi senden çok iyi tanırım senin kim olduğun hakkında da bilgim yok. Fatih, hakkında senin hiçbir bilgi sahibi olmadığın Fatih yukarıda yazdıklarını en son yazacağın kişi, lafına bir bak düşün tart da sonra yaz. Ha bu arada yok Fatih'i yalamıyorum artık seniorum da değil (kalpte-orası ayrı)admin olan benim oyuncu olan o oradan laf atma yani tutmaz. Fatih'i kaç defa ganjamana abi çekerken gördün de konuşuyorsun.
Düzenleme: Bunu yazdıktan sonra Fatih'in açıklamasına baktım eğer gidip gerçekten Fatihe ya da birine özel nedenlerim var beni og alın falan gibisinden bir şey dediysen sude mude falan şeyi doğruysa sil şu yazdığını bence

Ben diğerleri gibi sert bir şey yazmayacağım ama demek istediğim de bir şey var. Bir ihlal yapılırsa bundan birey cezalandırılır. Adam benim yanımda birisine mal dediği için ceza alması gerekirken kalkmış "BUNDAN SONRA YT VIDEO YUKLEMEK YOK SDDE" diye kural getiriyorsun ki Berkeyle çıkma sebebimizdi bu, gördüğüm ve göreceğim en mantıksız, saçma hareketti. Birisi ihlal yapıyorsa adam cezalandırılır, baştan aşağı o şey yasaklanmaz. Silahla DM atan da var düşmanına sıkan da, bir kişi DM attı diye hadi tum sunucudaki silahları toplayalım. Adam bden küfür etti ortak nezaket yaptı hadi ona jail atmak yerine b kanalını kaldıralım. Adam f chatten mix yaptı ona ceza vermek yerine birliğini kapatıp bir daha asla birlik kuramazsın diyelim. Senin, birisi mal dedi yayında diye youtubea video yüklemeyi yayın yapmayı yasaklamanla yukarıda bahsettiklerim de aynı. Gerisinde ne yapıp ettiğin pek beni bağlamıyor. Dönemin SDsi hakkında insanların ne demek istediklerini, ne dediklerini çok iyi anlıyorum
14

Çevrimdışı 134

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #284 : 14 Aralık 2021, 20:45:26 »
okudum okudum hiç bir şey anlamadım kaçayım ben
2

Çevrimdışı Fizzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Mart 2022, 20:24
Toplam oynama: 94 gün, 18 saat
« Yanıtla #285 : 14 Aralık 2021, 20:47:15 »
Yetkisi bulunuyorken abi, kardeşim, abim diye kıçını yaladığınız kişinin yetkisi yokken hepinizin böyle konuşması gerçekten çok şaşırtıcı. Şuan bile yaptığınız yorumlar kimin kıçını yaladığınızı belli ediyor.
Sude (murat) için sigarayı bırakmıştın, murat olduğunu öğrenince başladın mı çok merak ediyorum
7

Çevrimdışı Fizzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Mart 2022, 20:24
Toplam oynama: 94 gün, 18 saat
« Yanıtla #286 : 14 Aralık 2021, 20:51:18 »
Evet arkadaşım, monarşi ile LSSD yönetiyorum. Birlik içerisinde birbirinizle lezbiyen tarzı roller yapamazsınız, bunu da yasaklıyorum. Bu ne saçma rol kardeşim, SD içerisindeki insanlar nasıl eşcinsel rolü yapabilir? Heteroseksüel rolü yapmanız şart, aksi durumda birliğimde barınabileceğinizi sanmıyorum. Evet, hiçbir söz hakkınız yok çünkü burada bir tek benim sözüm geçer!

:-p :-p Yukarıdaki cümleleri okuduysan bu sana pek de yabancı gelmeyecek Ganjaman, öyle değil mi? Yaşını ön plana atarak insanlara karşı üstünlük sağlamaya çalışmak yerine bu kadar insan acaba neden senden nefret ediyor, ne yaptın da böyle oluyor düşünürsen çok daha yararlı olabilir. Düşünsene, senin yönetiminde neredeyse hiç LSSD'ye girmedim ama ben dahi sana aşırı kinlenmişim ve âdeta bu anı bekliyormuşum. Acaba neden? Hiç düşündün mü Ganjaman, insanlar senin yönettiğin birlikte neden keyif alarak kadın karakterlerinde rol yapamadılar? Neden onlarca kişi senin yüzünden LSSD'den çıktı ya da sunucuyu bıraktı, bunları hiç düşüneyim dedin mi? Üzgünüm ama politika bile bilmiyordun Ganjaman, evlenip LS Catedral duyurusuyla kilise önüne gelen insanlara MG jaili attığında bunu anlamıştım. Seni tanımıyorum, TS üzerinde adam akıllı sesine on beş dakika dahi tahammül edemedim ama şu oyun üzerinden yaptıklarından dahi yirmi küsür yaşlarında hiçbir vasfı olmayan bir adam olduğunu anlayabiliyorum. Kadın karakterleri tek tek specleyip role giden, admin yetkini ön planda tutarak IC'den kız karakterleri kendine tav etmeye çalışan alt sınıf bir adamsın Ganjaman. Üzgünüm, bu konuya yanıt atıp sana sallayan kimsenin dengi değilsin.  :-p
geri dön şef ordunun sana ihtiyacı var
5

Çevrimdışı Joueur

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Chloe Jowell Lv.28
Son giriş: 29 Aralık 2021, 23:28
Toplam oynama: 174 gün, 18 saat
« Yanıtla #287 : 14 Aralık 2021, 20:54:24 »
Pekii, bir şey yazmayacaktım ama bu yoruma güldüm. Bunu yazan adam zamanında Hera'ya Talat'ın ses kaydını alıp atmıştı, yanlış hatırlamıyorsam, ki eminim yanlış hatırlamıyorum o zaman FG'ydin. Neden yaptın bilmiyorum, bilmek de istemiyorum ama bunu söyleyebilecek kişi sen değilsin. Haa bunları yazıyorum diye onu savunduğum da düşünülmesin zaten bir yıldır kavgalıyım. Şimdi burada Ganjaman'ı savunma derim ben.
1

Çevrimdışı Stachs

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 14 Mart 2024, 14:09
Toplam oynama: 5 gün, 12 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 04 Mart 2023, 23:50
Toplam oynama: 232 gün, 3 saat
Köken: Alman
Son giriş: 19 Mart 2024, 23:39
Toplam oynama: 22 gün, 20 saat
« Yanıtla #288 : 14 Aralık 2021, 20:55:57 »
Herkes uzun uzun açıklamalar yapmış, çoğu konuya değinip içini boşaltmış. Ben de bunlara bir şey eklemek istiyorum. Senin yönetimin boyunca hiç SD'ye girmedim ama çevremdeki insanların isyanından nasıl yönettiğini az çok tahmin edebiliyorum ancak konu bu değil. Konu ne pekii? Zamanında karşı taraftan (karşı taraf biz oluyoruz) izin almadan Story RP yapıp, biz isyan ettikten sonra rolün gidişatını beğenmeyip bana saçma bir sebepten jail atmanı hiçbir zaman unutmadım. Sana itiraz etme hakkı dahi sunmadın çünkü oyuncuların hele de senin gözünde haksız olan bir oyuncunun senin için bir değeri yoktu. Burada bulunan yorumların çoğu boş ya da yalan şeyleri değil gerçekleri anlatıyor. Umarım okuyup kendin de nasıl birisi olduğun farkına varırsın, bunu yapabileceğini zannetmiyorum ama bir kerelik de olsa egonu bırakıp umarım bunu yapabilirsin.
3

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55
Toplam oynama: 282 gün, 12 saat
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:12
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #289 : 14 Aralık 2021, 20:56:35 »
Bir şey bilmediğiniz çok açık arkanızdan laf uydurmanız gerçekten çok komik ya da pardon taptığınız insanlardan saçma şeyler duymanız diyecektim.. burada tartışma ortamı yaratılmasına izin verilmesi çok saçma yönetim konu kilitlendikçe ısrarla açması kaos ortamı yaratıp bunu izlemesi de galiba mutluluk veriyor.

Sude (murat) için sigarayı bırakmıştın, murat olduğunu öğrenince başladın mı çok merak ediyorum

Adam akıllı eleştiri yapmak herkesin hakkıdır, sunucuda iki yıldan fazla süre adminlik yapan ve sunucunun işleyişini değiştirebilecek bir kıdemde olan birisine üyelerimizin eleştiri hakkı vardır. Aynı eleştiri benim için de yapılabilir, hoş benim şu an kendini tanıtın konum kilitli senin için açayım. Ben eleştiri de kabul ederim, banlamam. Konu altında üslupsuz yorumlar atanlar zaten cezalandırılıyor ama bundan sonra yönetim olarak hiçbir adminin kendinizi tanıtınını kilitlemeyeceğiz bir süre, üyelerimizin diyecek şeyleri olabilir ve bunu saygı çerçevesinde dile getirebilirler. Cevdet'i severim, aram da iyidir aynı tabaktan yedik beraber zaman geçirdik ama sunucu ayrı arkadaşlık ayrı.
3