Yetkisi bulunuyorken abi, kardeşim, abim diye kıçını yaladığınız kişinin yetkisi yokken hepinizin böyle konuşması gerçekten çok şaşırtıcı. Şuan bile yaptığınız yorumlar kimin kıçını yaladığınızı belli ediyor.
Fatihi senden çok iyi tanırım senin kim olduğun hakkında da bilgim yok. Fatih, hakkında senin hiçbir bilgi sahibi olmadığın Fatih yukarıda yazdıklarını en son yazacağın kişi, lafına bir bak düşün tart da sonra yaz. Ha bu arada yok Fatih'i yalamıyorum artık seniorum da değil (kalpte-orası ayrı)admin olan benim oyuncu olan o oradan laf atma yani tutmaz. Fatih'i kaç defa ganjamana abi çekerken gördün de konuşuyorsun.
Düzenleme: Bunu yazdıktan sonra Fatih'in açıklamasına baktım eğer gidip gerçekten Fatihe ya da birine özel nedenlerim var beni og alın falan gibisinden bir şey dediysen sude mude falan şeyi doğruysa sil şu yazdığını bence
Ben diğerleri gibi sert bir şey yazmayacağım ama demek istediğim de bir şey var. Bir ihlal yapılırsa bundan birey cezalandırılır. Adam benim yanımda birisine mal dediği için ceza alması gerekirken kalkmış "BUNDAN SONRA YT VIDEO YUKLEMEK YOK SDDE" diye kural getiriyorsun ki Berkeyle çıkma sebebimizdi bu, gördüğüm ve göreceğim en mantıksız, saçma hareketti. Birisi ihlal yapıyorsa adam cezalandırılır, baştan aşağı o şey yasaklanmaz. Silahla DM atan da var düşmanına sıkan da, bir kişi DM attı diye hadi tum sunucudaki silahları toplayalım. Adam bden küfür etti ortak nezaket yaptı hadi ona jail atmak yerine b kanalını kaldıralım. Adam f chatten mix yaptı ona ceza vermek yerine birliğini kapatıp bir daha asla birlik kuramazsın diyelim. Senin, birisi mal dedi yayında diye youtubea video yüklemeyi yayın yapmayı yasaklamanla yukarıda bahsettiklerim de aynı. Gerisinde ne yapıp ettiğin pek beni bağlamıyor. Dönemin SDsi hakkında insanların ne demek istediklerini, ne dediklerini çok iyi anlıyorum