Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Cevdet"GANJAGAN"CAN

Başlatan RN-RP, 06 Haziran 2018, 16:12:03
Okunma sayısı 29936 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 18 Haziran 2024, 00:31
Toplam oynama: 47 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 08 Temmuz 2023, 06:22
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
Ynt: Cevdet"GANJAGAN"CAN
« Yanıtla #260 : 14 Aralık 2021, 19:54:51 »
cevdet abi nasılsın hayat nasıl gidiyor beni soraracak olursan normal  '.' '.'

Çevrimdışı Rosenzwei

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 19 Nisan 2025, 11:39
Toplam oynama: 120 gün, 14 saat
Birlik: * ***ION
Son giriş: 11 Şubat 2024, 01:05
Toplam oynama: 1 gün, 1 saat
Son giriş: 14 Şubat 2024, 03:49
Toplam oynama: 1 gün, 8 saat
Köken: Alman
Son giriş: 21 Şubat 2024, 15:06
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Köken: Avustralyalı
Son giriş: 22 Şubat 2024, 07:53
Toplam oynama: 0 gün, 17 saat
« Yanıtla #261 : 14 Aralık 2021, 19:55:24 »
Naber Cevdet ya da E-RP tanrısı. SD yönetimini seninle E-RP yapanları yücelterek mi yoksa seninle LoL oynayanları yükselterek mi yapıyordun? Nasıldı ya hatırlatsana bana? Bizim emeğimizi hiçe sayıp LoL arkadaşlarını bizden üstte gördüğünü hatırladım bak. Monarşiyle yönettiğin birlikten kendini attın sözde, buradan kovuldun. Gittin başka sunucuda helperlık yaptın oradan da kovuldun. İstenmediğin yerde yalanarak yine bir yerlere gelmeye çalıştın. Olmadı mı? Olmaz bence de olmaz. Senin IC'de karşına çıkan insanlara yetkini kullanıp kelepçe mi takmadın yoksa direk kicklemedin mi? Yanımızda para ticareti bile yapmadın mı? Sana ne desek az. Karakterine söylenecek şeyleri de söylemeyeyim. Garaj mevzusunu da açalım, bana kininden vermediğin garaj için kıvırtarak 15 tane garaj taşıdın. Ben isteyene kadar herkesin garajını istediği yere taşıyordun. Ben istedim ne oldu kural kuraldır oldu. Kural için her gün 3 tane garaj taşıttım sana. Kendi kendini yakan tek varlık olabilirsin. Sana söyleyeceğim tek bir şey o da Allah'ından bul. Seninle E-RP yapmadığı için insanların oyun zevkini yok edip yetkine güvendin günlerce. Seni yalayan herkesi yetkinle kolladın. Bak farkımız kalmadı, beni sevmeyen 5 kişi çıkmaz ama bak herkes senden nefret ediyor. Herkes senin sesinden soluğundan kurtulduğu için mutlu. Sen sen ol, kendine iyi bakma çünkü belki Twitch'den bit işi yaptığın da ortaya çıkar belki aman diyeyim. Neyse ki seninle LoL oynamadım neyse ki seninle E-RP yapmadım. O hataya düşseydim senin gibi rol yapmayı bilmeyen biriyle ve LoL gibi basit bir oyunu bile oynayamayacak kadar yeteneksiz olduğunu görmek zorunda kalırdım. Özel kadın modelimiz yoktu zaten bizimle E-RP de yapmazsın sen galiba. Gidip low rp skinleri alıp en güzel kız skinleriyle E-RP yapma çabanda başarılar.

Bunu ve gelen tepkileri goren ganjamanin anlik esgal:

7

Çevrimdışı NawieR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 01 Nisan 2024, 16:49
Toplam oynama: 40 gün, 5 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 01 Nisan 2024, 16:45
Toplam oynama: 545 gün, 8 saat
Noe Vaugeois Lv.39
Köken: Kanadalı
Son giriş: 12 Mart 2024, 20:14
Toplam oynama: 8 gün, 5 saat
Son giriş: 12 Mart 2024, 19:54
Toplam oynama: 11 gün, 12 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 02 Nisan 2024, 18:58
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
« Yanıtla #262 : 14 Aralık 2021, 19:57:04 »
bu birlikte monarşi var gardeş, anlünüz mü
10

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
« Yanıtla #263 : 14 Aralık 2021, 20:02:41 »
eee cevdet ne biliyormusum öğrendin mi  :D :D :D :D :D @Ganjaman
4

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #264 : 14 Aralık 2021, 20:03:45 »
cevdet abi nasılsın hayat nasıl gidiyor beni soraracak olursan normal  '.' '.'
seni soramaz suan krdsm o gormedi duymadi bilmiyor. yayin patlatacak simdi bol sallamali gta 5 yayini  :fire: :fire: :fire: :fire: :fire: :fire:
1

Çevrimdışı fm23sevdalisi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 09 Kasım 2023, 04:48
Toplam oynama: 22 gün, 19 saat
Birlik: ***** **ars
Jake Ruckles Lv.28
Son giriş: 31 Ağustos 2023, 18:49
Toplam oynama: 263 gün, 1 saat
Fatteh Ashme Lv.28
Son giriş: 31 Mayıs 2023, 17:07
Toplam oynama: 1 gün, 11 saat
« Yanıtla #265 : 14 Aralık 2021, 20:03:51 »
Evet arkadaşım, monarşi ile LSSD yönetiyorum. Birlik içerisinde birbirinizle lezbiyen tarzı roller yapamazsınız, bunu da yasaklıyorum. Bu ne saçma rol kardeşim, SD içerisindeki insanlar nasıl eşcinsel rolü yapabilir? Heteroseksüel rolü yapmanız şart, aksi durumda birliğimde barınabileceğinizi sanmıyorum. Evet, hiçbir söz hakkınız yok çünkü burada bir tek benim sözüm geçer!

:-p :-p Yukarıdaki cümleleri okuduysan bu sana pek de yabancı gelmeyecek Ganjaman, öyle değil mi? Yaşını ön plana atarak insanlara karşı üstünlük sağlamaya çalışmak yerine bu kadar insan acaba neden senden nefret ediyor, ne yaptın da böyle oluyor düşünürsen çok daha yararlı olabilir. Düşünsene, senin yönetiminde neredeyse hiç LSSD'ye girmedim ama ben dahi sana aşırı kinlenmişim ve âdeta bu anı bekliyormuşum. Acaba neden? Hiç düşündün mü Ganjaman, insanlar senin yönettiğin birlikte neden keyif alarak kadın karakterlerinde rol yapamadılar? Neden onlarca kişi senin yüzünden LSSD'den çıktı ya da sunucuyu bıraktı, bunları hiç düşüneyim dedin mi? Üzgünüm ama politika bile bilmiyordun Ganjaman, evlenip LS Catedral duyurusuyla kilise önüne gelen insanlara MG jaili attığında bunu anlamıştım. Seni tanımıyorum, TS üzerinde adam akıllı sesine on beş dakika dahi tahammül edemedim ama şu oyun üzerinden yaptıklarından dahi yirmi küsür yaşlarında hiçbir vasfı olmayan bir adam olduğunu anlayabiliyorum. Kadın karakterleri tek tek specleyip role giden, admin yetkini ön planda tutarak IC'den kız karakterleri kendine tav etmeye çalışan alt sınıf bir adamsın Ganjaman. Üzgünüm, bu konuya yanıt atıp sana sallayan kimsenin dengi değilsin.  :-p

36

Çevrimdışı racon adam

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 28 Şubat 2022, 02:07
Toplam oynama: 2 gün, 4 saat
« Yanıtla #266 : 14 Aralık 2021, 20:10:49 »
Evet arkadaşım, monarşi ile LSSD yönetiyorum. Birlik içerisinde birbirinizle lezbiyen tarzı roller yapamazsınız, bunu da yasaklıyorum. Bu ne saçma rol kardeşim, SD içerisindeki insanlar nasıl eşcinsel rolü yapabilir? Heteroseksüel rolü yapmanız şart, aksi durumda birliğimde barınabileceğinizi sanmıyorum. Evet, hiçbir söz hakkınız yok çünkü burada bir tek benim sözüm geçer!

:-p :-p Yukarıdaki cümleleri okuduysan bu sana pek de yabancı gelmeyecek Ganjaman, öyle değil mi? Yaşını ön plana atarak insanlara karşı üstünlük sağlamaya çalışmak yerine bu kadar insan acaba neden senden nefret ediyor, ne yaptın da böyle oluyor düşünürsen çok daha yararlı olabilir. Düşünsene, senin yönetiminde neredeyse hiç LSSD'ye girmedim ama ben dahi sana aşırı kinlenmişim ve âdeta bu anı bekliyormuşum. Acaba neden? Hiç düşündün mü Ganjaman, insanlar senin yönettiğin birlikte neden keyif alarak kadın karakterlerinde rol yapamadılar? Neden onlarca kişi senin yüzünden LSSD'den çıktı ya da sunucuyu bıraktı, bunları hiç düşüneyim dedin mi? Üzgünüm ama politika bile bilmiyordun Ganjaman, evlenip LS Catedral duyurusuyla kilise önüne gelen insanlara MG jaili attığında bunu anlamıştım. Seni tanımıyorum, TS üzerinde adam akıllı sesine on beş dakika dahi tahammül edemedim ama şu oyun üzerinden yaptıklarından dahi yirmi küsür yaşlarında hiçbir vasfı olmayan bir adam olduğunu anlayabiliyorum. Kadın karakterleri tek tek specleyip role giden, admin yetkini ön planda tutarak IC'den kız karakterleri kendine tav etmeye çalışan alt sınıf bir adamsın Ganjaman. Üzgünüm, bu konuya yanıt atıp sana sallayan kimsenin dengi değilsin.  :-p
iyi gider @Ganjaman
14

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #267 : 14 Aralık 2021, 20:26:29 »
O değilde milleti iyi sikmişiz bunca zamandır yazmayıp şimdi bir kaç çakal adamın lafıyla yazıyorsunuz helal lan size çakallar :D
Bazı kendini bilmez IQ seviyeleri yaşlarıyla yarışır insanların kulaktan dolma şişirilmiş veya kendilerine yediremediği şeylerden gelip burada laga luga yapmaya devam etsinler, eğer bu kadar cesaretli ve bir insana bok atabilecek kadar aciz insan isen yaşına verir geçerim, ne biliniyorda ne konuşuluyor hayatımdaki en büyük utanç burada insanlara bir şeyler paylaşmak, SAMP platformu benim için Rina'ı bıraktıktan sonra zaten bitti, yaşları daha olgunlaşamamış çocukların laflarını çekmek zaten başlı başına itici geliyor, @Luanvice her kim olduğunu bilmiyorum ama bana ulaşmanı bekliyorum bu kadar cesaretliysen karşıma çıkacak cesaretinde vardı bir konuşalım bakalım nereden ne biliyorsun, burada gelip sallamak çok basit yazmak veya dolma laflarla hareket etmek, insanı yargılamadan önce bunu sana getirip çarpıtan insanların geçmişine ve yaptıklarına bak, daha fazla böyle boş şeylerle uğraşmak istemiyorum bu tanıtımıda kilitleyerek bir daha dönememek üzere bana bu yolda yoldaşlık etmiş sadece Hera 'a şükranlarımı sunar hayatında başarılar dilerim.

Eskiler, eskiden güzeldi.
4

Çevrimdışı bartug

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Anwar Wakim Lv.28
Köken: Arap
Son giriş: 22 Haziran 2024, 01:02
Toplam oynama: 166 gün, 16 saat
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #268 : 14 Aralık 2021, 20:27:13 »
**Küfürlü ileti olduğu için kaldırıldı.**
1

Çevrimdışı fm23sevdalisi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 09 Kasım 2023, 04:48
Toplam oynama: 22 gün, 19 saat
Birlik: ***** **ars
Jake Ruckles Lv.28
Son giriş: 31 Ağustos 2023, 18:49
Toplam oynama: 263 gün, 1 saat
Fatteh Ashme Lv.28
Son giriş: 31 Mayıs 2023, 17:07
Toplam oynama: 1 gün, 11 saat
« Yanıtla #269 : 14 Aralık 2021, 20:28:46 »
Yetkisi bulunuyorken abi, kardeşim, abim diye kıçını yaladığınız kişinin yetkisi yokken hepinizin böyle konuşması gerçekten çok şaşırtıcı. Şuan bile yaptığınız yorumlar kimin kıçını yaladığınızı belli ediyor.

Ş-şey özel nedenlerim var da FG kadrosunda duramıyorum beni OG alır mısınız? Bir de sanal sevgilim Sude'yi de yanıma alırsanız sevinirim  :?: :?:
8