Evet arkadaşım, monarşi ile LSSD yönetiyorum. Birlik içerisinde birbirinizle lezbiyen tarzı roller yapamazsınız, bunu da yasaklıyorum. Bu ne saçma rol kardeşim, SD içerisindeki insanlar nasıl eşcinsel rolü yapabilir? Heteroseksüel rolü yapmanız şart, aksi durumda birliğimde barınabileceğinizi sanmıyorum. Evet, hiçbir söz hakkınız yok çünkü burada bir tek benim sözüm geçer!

Yukarıdaki cümleleri okuduysan bu sana pek de yabancı gelmeyecek Ganjaman, öyle değil mi? Yaşını ön plana atarak insanlara karşı üstünlük sağlamaya çalışmak yerine bu kadar insan acaba neden senden nefret ediyor, ne yaptın da böyle oluyor düşünürsen çok daha yararlı olabilir. Düşünsene, senin yönetiminde neredeyse hiç LSSD'ye girmedim ama ben dahi sana aşırı kinlenmişim ve âdeta bu anı bekliyormuşum. Acaba neden? Hiç düşündün mü Ganjaman, insanlar senin yönettiğin birlikte neden keyif alarak kadın karakterlerinde rol yapamadılar? Neden onlarca kişi senin yüzünden LSSD'den çıktı ya da sunucuyu bıraktı, bunları hiç düşüneyim dedin mi? Üzgünüm ama politika bile bilmiyordun Ganjaman, evlenip LS Catedral duyurusuyla kilise önüne gelen insanlara MG jaili attığında bunu anlamıştım. Seni tanımıyorum, TS üzerinde adam akıllı sesine on beş dakika dahi tahammül edemedim ama şu oyun üzerinden yaptıklarından dahi yirmi küsür yaşlarında hiçbir vasfı olmayan bir adam olduğunu anlayabiliyorum. Kadın karakterleri tek tek specleyip role giden, admin yetkini ön planda tutarak IC'den kız karakterleri kendine tav etmeye çalışan alt sınıf bir adamsın Ganjaman. Üzgünüm, bu konuya yanıt atıp sana sallayan kimsenin dengi değilsin.