Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

IC meseleyi OOC katıp kin besleyenler.....

Başlatan Luanvice, 09 Haziran 2020, 14:44:44
Okunma sayısı 3735 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
IC meseleyi OOC katıp kin besleyenler.....
« : 09 Haziran 2020, 14:44:44 »
Kanser oluyorum şu duruma cidden.IC bir mesele oluyor adam IC'de olan onur kırıcı rollere sinirlenip 30 tane OOC şikayet oluşturuyor, kural ihlalleri yaparak saldırıyor.Sonrasındada "Oyun Bu" diyor.
niye böylesiniz, şuan bu durumu yaşıyorum isim vermek istemiyorum o kişi kendini çok iyi biliyor.Abi IC bir rol lan rol.Hele şeyi görüyorum birlik tantımlarında IC olan birlik savaşlarında adamlar yediremeyip tanıtıma saldırıyorlar.

NEDEN?

konu hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum

Çevrimdışı 134

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: IC meseleyi OOC katıp kin besleyenler.....
« Yanıtla #1 : 09 Haziran 2020, 14:45:47 »
rina roleplay

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2024, 00:31
Toplam oynama: 47 gün, 22 saat
Son giriş: 08 Temmuz 2023, 06:22
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
« Yanıtla #2 : 09 Haziran 2020, 14:56:22 »
Çünkü zoruna gidiyor ve sana bir şekilde zarar verip intikam almak istiyor, ufak tefek şeyleri kafasına takacak kadar boş bir hayatı var.

Çevrimdışı Defrinex

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 10 Temmuz 2024, 12:16
Toplam oynama: 98 gün, 19 saat
« Yanıtla #3 : 09 Haziran 2020, 15:02:01 »
Adam karakteri yerine koyuyor, karakteri sinirlenince yerine koyduğu için OOC'de sinirleniyor sonra senle uğraşıyor. Adminler bile kin tutarken oyuncu niye tutmasın?

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA
« Yanıtla #4 : 09 Haziran 2020, 15:04:45 »
Kaçırılma rollerinde karşı tarafa onur kırıcı rol yapılmadığında ve bu güzel bir şekilde ilerletildiğinde sorunsuz olabildiğini düşünüyorum açıkçası. Onur Kırılmadan da bu roller yapılır. Bana göre IC de olsa bazı arkadaşlar fazlaca abartıyor mesela OOC'ye kadar kayıyor. Örnek vereyim, kaçırdığınız insana karşı annesine babasına küfür etmek, suratına tükürmek, affedersiniz uygunsuz birtakım eylemlerde bulunmak (tuvalet eylemleri vs), bunlar kişilerin role uyma şevkini kırıyor. Tamam siz zevk alıyorsunuz ancak kişi de kaçırıldığının anını korkusunu içinde hissetmeli. Neticede bu bir oyun tek taraflı ego tatminine gidince tabii ki tahammül etmeyebilir. CK mı edeceksiniz, aşırı fantazi yapmanız gerekmiyor. Sıkın kafasına geçin. Önemli olan diyalog, karşı tarafa da onu yaşatmak. Korkuyu hissetse rolün tadını alsa yeter. Saygı çerçevesinde ilerlemesi gerekiyor bana kalsa bu roller. Her şekilde her rolün yapılması maalesef serbest olmuyor. Neticede kaçıran da kaçırılanda oyuna zevk için giriyor. Bunun rollerde hesaba katılması lazım.

Hiç uymayan arkadaşlara gelince onlara yapabileceğimiz bir şey yok. Role Play Kural ihlallerinden şikayet açılması gerekiyor.

Ha bide sansür sorunları var. Yapılan rollerde isimlerin düzgün sansürlenmesi lazım, o da rahatsız edici olabiliyor. Neticede insanlar takmasın boşuna üzülmesin, gerek yok. Oyun bu bir gün o alır diğer gün siz alırsınız. Sorun değil :)

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 09 Haziran 2020, 15:10:18 »
Kaçırılma rollerinde karşı tarafa onur kırıcı rol yapılmadığında ve bu güzel bir şekilde ilerletildiğinde sorunsuz olabildiğini düşünüyorum açıkçası. Onur Kırılmadan da bu roller yapılır. Bana göre IC de olsa bazı arkadaşlar fazlaca abartıyor mesela OOC'ye kadar kayıyor. Örnek vereyim, kaçırdığınız insana karşı annesine babasına küfür etmek, suratına tükürmek, affedersiniz uygunsuz birtakım eylemlerde bulunmak (tuvalet eylemleri vs), bunlar kişilerin role uyma şevkini kırıyor. Tamam siz zevk alıyorsunuz ancak kişi de kaçırıldığının anını korkusunu içinde hissetmeli. Neticede bu bir oyun tek taraflı ego tatminine gidince tabii ki tahammül etmeyebilir. CK mı edeceksiniz, aşırı fantazi yapmanız gerekmiyor. Sıkın kafasına geçin. Önemli olan diyalog, karşı tarafa da onu yaşatmak. Korkuyu hissetse rolün tadını alsa yeter. Saygı çerçevesinde ilerlemesi gerekiyor bana kalsa bu roller. Her şekilde her rolün yapılması maalesef serbest olmuyor. Neticede kaçıran da kaçırılanda oyuna zevk için giriyor. Bunun rollerde hesaba katılması lazım.

Hiç uymayan arkadaşlara gelince onlara yapabileceğimiz bir şey yok. Role Play Kural ihlallerinden şikayet açılması gerekiyor.

Ha bide sansür sorunları var. Yapılan rollerde isimlerin düzgün sansürlenmesi lazım, o da rahatsız edici olabiliyor. Neticede insanlar takmasın boşuna üzülmesin, gerek yok. Oyun bu bir gün o alır diğer gün siz alırsınız. Sorun değil :)
Aga onur kırıcı rol yaptık diye ağlamasın öyle bir dünya yok.Eğer RolePlay oynuyorsan ve İllegal bir karakter yapacaksan böyle şeyleri göze alacaksın.Onur kırıcı rolde yaparız fantazi rolüde yaparız sonuç olarak bu bir Rol.Gelsin saygısını korusun TS3 geçip konuşalım kanka olalım hiç farketmez ama gelip adam Onur kırıcı rol yaptık diye 30 tane şikayet açıp arkamızdan küfürler edemez ya da sinirlendi , onuru kırıldı diye sürekli ihlal yaparak saldıramaz.Böyle bir dünya yok.Eğer sen RolePlay oynuyorsan ve illegal bir karakter olmuşsan böyle şeyleri göze alackasın.Abi sonuç olarak bu bir rol, onurunun kırılmasını istemiyorsan illegal olmayacaksın ya da her önüne gelene sataşmayacaksın.Oyun bu abi oyun bu kadar abartılmaya gerek yok.Kin besleyecek birşey yok ki onuru kırıldı diye OOC'de kin beslemesi doğru değil.

Çevrimdışı TheDrugLord

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Koreli
Son giriş: 09 Haziran 2020, 15:28
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #6 : 09 Haziran 2020, 19:24:50 »
asdasdasdasdasd

Çevrimdışı in chains

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Mayıs 2024, 01:14
Toplam oynama: 176 gün, 4 saat
« Yanıtla #7 : 09 Haziran 2020, 19:33:00 »
genel olarak bu onur kırıcı rol yapan taraflar bunu ooc den gurur duyduğu ve sürekli dile getirdiği için kaçırılan tarafta kışkırtılıyor ve ortaya bu durum çıkıyor. onur kırıcı rol yapıp bunu ooc den dile getiren kişi sayısı fazla

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 09 Haziran 2020, 20:06:52 »
genel olarak bu onur kırıcı rol yapan taraflar bunu ooc den gurur duyduğu ve sürekli dile getirdiği için kaçırılan tarafta kışkırtılıyor ve ortaya bu durum çıkıyor. onur kırıcı rol yapıp bunu ooc den dile getiren kişi sayısı fazla
Bu bana yapıldı daha önce ama sesimi çıkartmadım çünkü güzel rol dönmüştü ve bu bir oyun.Bende adamlara aynı şeyi uygun zamanda bende onur kırıcı rol yaptım.Sonrasında adamlarla Discord'dan konuştuk arkadaş bile olduk şuan o adamların birliğindeyim.

OOC Yansıtmayanlarda var mesela biz; Adam hergün gelip DM atıyor mekana her seferinde alıyoruz ve onur kırıcı rol yapıyoruz.Adam buna sinirlenip tüm birliğe 30 tane ayrı şikayet açıyor her seferinde açık arıyor.Ya cidden bu oynadığımız platformun bir OYUN olduğunu, hatta onu geçerek oynadığımız şeyin "ROLEPLAY" Olduğunu anlamayan insan çok.

Onur kırıcı rol yapıp OOC yansıtan kişiler olursa takmayacaksınız aga.Haline gülüp geçeceksiniz, kendisini küçük düşürüyor.Yapan varsada ticket oluşturun ceza alsın ama yani yansıtsada yansıtmasada gelip 30 Şikayet açıp arkamızdan küfür felanda edemez böyle saçma bir kafa olamaz.OOC Yansıtan varsa Ticket aç ceza alsın bu kadar Kin beslemeye hiiç gerek yok sonuçta bu bir oyun.

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 09 Haziran 2020, 20:07:46 »
Ek olarak arkadaşlar yanlış anlamayın ben bu konuyu birine karşı gizliden laf atmak için açmadım.Genel olarak tartışalım , görüş bildirelim diye açtım.Yanlış anlaşılmasın yaniii..