Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

PD-SWAT armor

Başlatan BOOBOO CRIME STATISTICS, 24 Mayıs 2020, 00:15:45
Okunma sayısı 3209 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı BEŞİKTAŞ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 24 Mayıs 2020, 01:50
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: PD-SWAT armor
« Yanıtla #60 : 24 Mayıs 2020, 08:46:23 »
''Benim yazdığımı tam okuyamamışsın veya anlayamamışsın anlatayım. normalde realistik realistik diye yazıyorsunuz ya bende ona deyiniyorum orda vurulan bir memur kalkıp tekrar çatışmaya nasıl dahil oluyor onu anlattım  ağrı kesiciyle canını fullemesi  vesayre ona deyinmedim. ben neden haksız olayım ki haksız olan sizsiniz. herşeyi tek taraflı düşünüp realistik diye diye LSPD'yi Terminatör yaptınız.''
Böyle olması gerekiyor yoksa ''swat geliyor banane, swatıda düşürdük'' diyorsunuz. Cidden bu realistik mi?
Biz zaten onu diyorduk Swat geldi kaçmayın onlarıda indiririz diye bir kaç kişiyi vurup topukluyorduk araçlarla bu böyledir ki zaten ben onlardan kalabalıksam indiririm onlar bizden üstün Sniperları falan var ağrı kesici alabiliyor araçtan indirebiliyorsa indirsin daha sonra atsın hapishaneye. Realistik falan geçin bu ayakları.

Çevrimdışı BEŞİKTAŞ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #61 : 24 Mayıs 2020, 08:48:00 »
Macheller, yazdıklarını okudum ve cavabını verdim. ayriyetten 2 - 3 kez red yemiş bir argeyi tekrar tekrar açıp desteklemenize sadece ve sadece gülüyorum. iki üç kurşunla düşen swat karşıdaki oyuncuları da iki üç kurşunla düşürebilir. yani bu tamamen kendi problemleri. LSPD üstün değilmiş gibi hala birşeylerin getirilmesini istiyorsunuz. şuan LSPD SWAT yeteri kadar üstün.

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
Son giriş: 27 Nisan 2025, 15:45
Toplam oynama: 116 gün, 21 saat
Birlik: ******* *lub
Son giriş: 23 Temmuz 2024, 16:41
Toplam oynama: 3 gün, 0 saat
« Yanıtla #62 : 24 Mayıs 2020, 08:48:44 »
Selamlar ilk önce kendi yorumumu katıcam öncelikle normal devriye atan polislerin zırhı düşürülsün adam shotgun ile ateş açıyorl polis zırhının parçalanması gerek swat daha ağır olaylara baktığı için zırhının artması iyi olur destek.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 26 Ağustos 2024, 23:37
Toplam oynama: 43 gün, 16 saat
Adam Mullen Lv.16
Son giriş: 26 Ağustos 2024, 22:27
« Yanıtla #63 : 24 Mayıs 2020, 09:38:37 »
Spoiler:
''Benim yazdığımı tam okuyamamışsın veya anlayamamışsın anlatayım. normalde realistik realistik diye yazıyorsunuz ya bende ona deyiniyorum orda vurulan bir memur kalkıp tekrar çatışmaya nasıl dahil oluyor onu anlattım  ağrı kesiciyle canını fullemesi  vesayre ona deyinmedim. ben neden haksız olayım ki haksız olan sizsiniz. herşeyi tek taraflı düşünüp realistik diye diye LSPD'yi Terminatör yaptınız.''
Böyle olması gerekiyor yoksa ''swat geliyor banane, swatıda düşürdük'' diyorsunuz. Cidden bu realistik mi?
Biz zaten onu diyorduk Swat geldi kaçmayın onlarıda indiririz diye bir kaç kişiyi vurup topukluyorduk araçlarla bu böyledir ki zaten ben onlardan kalabalıksam indiririm onlar bizden üstün Sniperları falan var ağrı kesici alabiliyor araçtan indirebiliyorsa indirsin daha sonra atsın hapishaneye. Realistik falan geçin bu ayakları.

Macheller, yazdıklarını okudum ve cavabını verdim. ayriyetten 2 - 3 kez red yemiş bir argeyi tekrar tekrar açıp desteklemenize sadece ve sadece gülüyorum. iki üç kurşunla düşen swat karşıdaki oyuncuları da iki üç kurşunla düşürebilir. yani bu tamamen kendi problemleri. LSPD üstün değilmiş gibi hala birşeylerin getirilmesini istiyorsunuz. şuan LSPD SWAT yeteri kadar üstün.

Sana ne anlatsam da haksız olduğun yerde kendini hâlâ haklı çıkarmaya çalışıyorsun, realistik olarak düşünmekle de SWAT'ın güçlü olması gerekiyor, realistik olmasa da. İyi forumlar, yazdıklarına cevap verirken artık kendimi Engizisyon Mahkemesi'nde Dünya'nın düz olmadığını savunmaya çalışan Galileo gibi hissediyorum. Bu yüzden artık sana cevap vermeyeceğim.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 26 Ağustos 2024, 23:37
Toplam oynama: 43 gün, 16 saat
Adam Mullen Lv.16
Son giriş: 26 Ağustos 2024, 22:27
« Yanıtla #64 : 24 Mayıs 2020, 09:51:22 »
Son bir argüman daha ekleyeyim; atacağım videoda adamlar zırhları ve canları yüksek olduğundan ve ölmeyeceklerini bildikleri için taktiklerini ona göre şekillendirmişler. RINA'ya eğer bu sistem gelirse, bu tür taktikler de oluşturulabilir.

0:50'den itibaren izleyin.

Çevrimdışı Quarnix

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 17 Ağustos 2023, 17:42
Toplam oynama: 157 gün, 17 saat
« Yanıtla #65 : 24 Mayıs 2020, 10:24:04 »
Ne Gerek var.?

Çevrimdışı cloaker

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 03 Haziran 2024, 02:39
Toplam oynama: 130 gün, 11 saat
« Yanıtla #66 : 24 Mayıs 2020, 10:39:49 »
duyduğuma pdye ateş açmadan önce düşünmeyenler desteklemiyormuş, destek.

Çevrimdışı Hel

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 04 Haziran 2022, 22:53
Toplam oynama: 63 gün, 23 saat
« Yanıtla #67 : 24 Mayıs 2020, 10:41:38 »
Destekliyorum, olması gereken zaten bu SWAT'ın giydiği taktiksel üniforma dandik kevlar armordan ibaret değil. Realistik ve sistemsel açıdan olabilecek bir şey.

Çevrimdışı BEŞİKTAŞ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #68 : 24 Mayıs 2020, 10:47:15 »
Macheller cevap verip vermen umurumda bile değil 3 kez red yemiş bir argeyi tekrar tekrar açıp savunmanız gülünç. ben desteklemiyorum aşırı saçma. ayriyetten sen kendini haklı görüyorsun haksız olan sensin aslında ben değilim. her neyse argeyi destekleyin arkandaşlar swat 3 mermiye düştüğü için zırhın çoğalması gerek düşmemeleri lazımm onlar swat çünkü iyi forumlarss.

Çevrimdışı Ward

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ağustos 2024, 13:28
Toplam oynama: 234 gün, 5 saat
« Yanıtla #69 : 24 Mayıs 2020, 10:49:24 »
Oluur neden olmasın? Yalnız devriye memurlarının zırhlarını 50 ye düşürme mevzusunu sevmedim. DMci kahrını en çok biz çekiyoruz.