Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

PD-SWAT armor

Başlatan BOOBOO CRIME STATISTICS, 24 Mayıs 2020, 00:15:45
Okunma sayısı 3243 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sihnâ

LSPD
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 27 Nisan 2025, 15:34
Toplam oynama: 218 gün, 7 saat
Birlik: ******* *ews
Ynt: PD-SWAT armor
« Yanıtla #50 : 24 Mayıs 2020, 08:13:28 »
Destekliyorum, swattan korkan yok
Niye korkalım ki Swatta'da silah var bende de var kim kimi vurursa. Hayat cesurları sever.
İşte, bir de realistik olsun PD diyorsunuz. Gerçek hayattada böyle yapılıyor zaten

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 26 Ağustos 2024, 23:37
Toplam oynama: 43 gün, 16 saat
Adam Mullen Lv.16
Son giriş: 26 Ağustos 2024, 22:27
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #51 : 24 Mayıs 2020, 08:15:13 »
Spoiler:
Macheller, Sanırım arge sahibisin her şeye bir yorumun var ve hep haklıymış gibi birşeyler yazıyorsun burada anlatmak istediğimi anlayan arkadaşlar var ama sen anlamamışsın belli ben LSPD'de rol yaptım bir çok kez 'd eğlendim. ama hiç bir zaman bir çok sisteme sahip olmamıza rağmen düştüğümde hala birşeylerin LSPD'ye getirilip daha güçlü olmasını savunmadım savunmam'da. birisini vuramıyorsanız sorun sizdedir. şahsen bu istedikleriniz getirilirse her zaman siz güçlü olursunuz ve illegaller her zaman kaybeder. neden şimdi zırh konusunda herkes eşitken ve siz güçlüyken neden hala güçlenmek istiyorsunuz onu anlamadım. Bir şeye sıkıştığınız zaman veya birşeyin getirilimesini istediğinizde realistik açıdan güzel olur gerçekte var zaten LSPD üstün devlet üstün diyip birşeyleri istmekten vaz geçmelisiniz.  Tamam hadi bu argeyi ben destekleyeyim Sunucuya da  M4 Sniper RPG eklensin realistik sonuçta gerçekte var yani parayı verdikten sonra bulunur. onlar getirilirse ben argeyi desteklerim.

AR-GE sahibi bizzat kendi arkadaşım ve bir çok argüman ile destekleyecek şeylere sahip olduğumdan benden rica etti. İstediğimiz şey çoğu RP kalitesi yüksek sunucularında bulunan bir sistem. Sistem getirilirse olabilecek bir şeyi bile yazdım. Haklı olduğumu da sonuna kadar söylerim, belli bir süredir Rina Roleplay'de bulundum ve bulunmaya da devam ediyorum, bulunduğum süre boyunca da bu AR-GE'yi en az 2-3 kez daha açtık. O zamanlar bakılmadı, bu sefer bir cevap istiyoruz. Umarım yazdıklarımı İstanbul Türkçesi ile okursun. Çünkü, yazdıklarımı tamamiyle okumadığını düşünüyorum.

Çevrimdışı BEŞİKTAŞ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Mayıs 2020, 01:50
« Yanıtla #52 : 24 Mayıs 2020, 08:15:48 »
Niye korkalım ki Swatta'da silah var bende de var kim kimi vurursa. Hayat cesurları sever.
İşte, bir de realistik olsun PD diyorsunuz. Gerçek hayattada böyle yapılıyor zaten
Herşeyi gerçek hayata bağlarsanız işin içinden çıkamassınız.

Çevrimdışı sihnâ

LSPD
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #53 : 24 Mayıs 2020, 08:16:07 »
RolePlay? :D

Çevrimdışı sihnâ

LSPD
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #54 : 24 Mayıs 2020, 08:16:26 »
Spoiler:
Macheller, Sanırım arge sahibisin her şeye bir yorumun var ve hep haklıymış gibi birşeyler yazıyorsun burada anlatmak istediğimi anlayan arkadaşlar var ama sen anlamamışsın belli ben LSPD'de rol yaptım bir çok kez 'd eğlendim. ama hiç bir zaman bir çok sisteme sahip olmamıza rağmen düştüğümde hala birşeylerin LSPD'ye getirilip daha güçlü olmasını savunmadım savunmam'da. birisini vuramıyorsanız sorun sizdedir. şahsen bu istedikleriniz getirilirse her zaman siz güçlü olursunuz ve illegaller her zaman kaybeder. neden şimdi zırh konusunda herkes eşitken ve siz güçlüyken neden hala güçlenmek istiyorsunuz onu anlamadım. Bir şeye sıkıştığınız zaman veya birşeyin getirilimesini istediğinizde realistik açıdan güzel olur gerçekte var zaten LSPD üstün devlet üstün diyip birşeyleri istmekten vaz geçmelisiniz.  Tamam hadi bu argeyi ben destekleyeyim Sunucuya da  M4 Sniper RPG eklensin realistik sonuçta gerçekte var yani parayı verdikten sonra bulunur. onlar getirilirse ben argeyi desteklerim.

AR-GE sahibi bizzat kendi arkadaşım ve bir çok argüman ile destekleyecek şeylere sahip olduğumdan benden rica etti. İstediğimiz şey çoğu RP kalitesi yüksek sunucularında bulunan bir sistem. Sistem getirilirse olabilecek bir şeyi bile yazdım. Haklı olduğumu da sonuna kadar söylerim, belli bir süredir Rina Roleplay'de bulundum ve bulunmaya da devam ediyorum, bulunduğum süre boyunca da bu AR-GE'yi en az 2-3 kez daha açtık. O zamanlar bakılmadı, bu sefer bir cevap istiyoruz. Umarım yazdıklarımı İstanbul Türkçesi ile okursun. Çünkü, yazdıklarımı tamamiyle okumadığını düşünüyorum.

Çevrimdışı BEŞİKTAŞ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #55 : 24 Mayıs 2020, 08:19:19 »
Roleplay diye gerçekte var olan herşey sunucuya eklenmez.

Çevrimdışı sihnâ

LSPD
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #56 : 24 Mayıs 2020, 08:20:24 »
O halde neden ''ağrı kesici içmek realistik değil'' diyorsunuz? Anlamıyorum seni hala, haksızken kendini haklı gibi göstermeye çalışıyorsun

Çevrimdışı BEŞİKTAŞ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #57 : 24 Mayıs 2020, 08:25:23 »
O halde neden ''ağrı kesici içmek realistik değil'' diyorsunuz? Anlamıyorum seni hala, haksızken kendini haklı gibi göstermeye çalışıyorsun
Benim yazdığımı tam okuyamamışsın veya anlayamamışsın anlatayım. normalde realistik realistik diye yazıyorsunuz ya bende ona deyiniyorum orda vurulan bir memur kalkıp tekrar çatışmaya nasıl dahil oluyor onu anlattım  ağrı kesiciyle canını fullemesi  vesayre ona deyinmedim. ben neden haksız olayım ki haksız olan sizsiniz. herşeyi tek taraflı düşünüp realistik diye diye LSPD'yi Terminatör yaptınız.

Çevrimdışı sihnâ

LSPD
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #58 : 24 Mayıs 2020, 08:38:13 »
''Benim yazdığımı tam okuyamamışsın veya anlayamamışsın anlatayım. normalde realistik realistik diye yazıyorsunuz ya bende ona deyiniyorum orda vurulan bir memur kalkıp tekrar çatışmaya nasıl dahil oluyor onu anlattım  ağrı kesiciyle canını fullemesi  vesayre ona deyinmedim. ben neden haksız olayım ki haksız olan sizsiniz. herşeyi tek taraflı düşünüp realistik diye diye LSPD'yi Terminatör yaptınız.''
Böyle olması gerekiyor yoksa ''swat geliyor banane, swatıda düşürdük'' diyorsunuz. Cidden bu realistik mi?

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #59 : 24 Mayıs 2020, 08:42:02 »
macheller abim ikna etti destek kalp macheler abi