Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

🎭 Meksikalı Kadın Acosta 🌈 ꕥ

Başlatan Hill, 30 Mayıs 2018, 21:09:12
Okunma sayısı 219328 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Nisan 2023, 21:22
Toplam oynama: 94 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: [ARŞIV] 🌠🎭 Lyssa Owens 🌈 ꕥ
« Yanıtla #4060 : 04 Nisan 2019, 19:00:23 »
Rollere devam* Sorusu olan ileti. Kanka ben oraya yazdım herşeyi, cho dedi ki ben yeni öğreniyorum diye o yüzden. Tamamını okumalısın, kimseyle benim sorunum yok. Teşekkürler iyi dileklerin için ciddi anlamda artık düştüm ben, görüşmek dileğiyle. Lütfen artık şu konuya + veya - yorum atılmasın, ss'lere geçeceğim.

Çevrimdışı ATILLA KAYA

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Ocak 2025, 00:39
Toplam oynama: 10 gün, 7 saat
Cin Galvez Lv.23
Köken: İtalyan
Son giriş: 17 Nisan 2022, 18:47
Toplam oynama: 137 gün, 20 saat
« Yanıtla #4061 : 04 Nisan 2019, 19:00:52 »
Çorbayı ısıt, içmeye geleceğim.

Çevrimdışı velocity

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsveç
Son giriş: 12 Haziran 2024, 00:16
Toplam oynama: 3 gün, 22 saat
Son giriş: 19 Ocak 2024, 18:47
Toplam oynama: 256 gün, 2 saat
Lance Glover Lv.25
Son giriş: 11 Haziran 2024, 23:26
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
Son giriş: 19 Ocak 2024, 18:48
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
Köken: İskoçyalı
Son giriş: 19 Ocak 2024, 18:46
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
« Yanıtla #4062 : 04 Nisan 2019, 19:02:27 »
Yorumlara bakıyorumda pek hoşnut yorumlar yok konu sahibine.

Batu iyi biri gönlü hoş, şakalaşmayı bilen biri. Rolleri hâlâ bitmedi rollerine devam edicek.
Spoiler:
di mi

Çevrimdışı ofmes

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Ağustos 2019, 23:47
Toplam oynama: 23 gün, 19 saat
« Yanıtla #4063 : 04 Nisan 2019, 19:02:47 »
Rollere devam* Sorusu olan ileti. Kanka ben oraya yazdım herşeyi, cho dedi ki ben yeni öğreniyorum diye o yüzden. Tamamını okumalısın, kimseyle benim sorunum yok. Teşekkürler iyi dileklerin için ciddi anlamda artık düştüm ben, görüşmek dileğiyle. Lütfen artık şu konuya + veya - yorum atılmasın, ss'lere geçeceğim.

keyifli roller, kendine iyi bak

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4064 : 04 Nisan 2019, 19:04:30 »
Çorbayı ısıt, içmeye geleceğim.
kafe açacağım MC'nin oraya, gelirsin <3 :D

Yorumlara bakıyorumda pek hoşnut yorumlar yok konu sahibine.
Batu iyi biri gönlü hoş, şakalaşmayı bilen biri. Rolleri hâlâ bitmedi rollerine devam edicek.
Spoiler:
di mi
teşekkürler, yolumuza devam ediyoruz

keyifli roller, kendine iyi bak
teşekkürler sende, kendimden geçip bazı durumlarda patlamş olabilirim zaten sebeplerini vs. yazmaya çalıştım elimden geldiğince gbye

Çevrimdışı suspectfucker

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 13 Mayıs 2023, 22:58
Toplam oynama: 94 gün, 15 saat
« Yanıtla #4065 : 04 Nisan 2019, 19:04:32 »

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:

Çevrimdışı Sadekâr

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Aralık 2022, 22:22
Toplam oynama: 84 gün, 2 saat
« Yanıtla #4067 : 04 Nisan 2019, 19:38:50 »
bahsimiz geçmiş, kısa bir malûmat verelim ki kafalarda soru işareti kalmasın.

öncelikle benim hakkında çok sevgili arkadaşımızın (dalga geçmiyorum, kendisini samimi buluyordum gerçekten), yazdıkları doğru.ufak bir tartışma döndü, gereği üst yönetimce tartışıldı.

ben hakkaniyete ve liyakâta inanan bir insanım.bilen bilir, yapmacık bir insan da değilim.şu anda tüm dürüstlüğümle söylüyorum ki, yönetimin @Hill 'i ihraç kararında son ana kadar aksi yönde görüş belirttim.kendisi benim şahsi kanaatimce polis departmanı'nın 'yüzlerinden' biri haline gelmiş, iyi bir rolcüydü.atılmasını istemediğimi birkaç kez dile getirdim ancak yönetimin işine karışacak kıdemde de değiliz.yalnızca görüş belirtebiliyoruz, departman içerisindeki işleyişte son karar yine üst yönetime ait ve bu kararların tamamına saygı gösteriyor, belirli raddede mantıklı buluyorum.

zamanında yaptığımız muhabettler ve samimiyetimize güvenerek tamamen dürüst davrandım, umarım ikna edici olmuştur.çünkü bazı arkadaşların benim hakkımdaki fikirlerinde değişmeler gözlemliyorum ve işitiyorum.bugüne kadar iyi niyetle ve vicdanımın el verdiği şekilde hareket ettim, yeri geldiğinde mantığıma da kulak verdim.

son söz olarak aramızdan ayrılmış olmanı esef verici buluyor, sunucudaki rollerinin devamında sana başarılar diliyorum.umarım her şey gönlünce olur.

bay bay.

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4068 : 04 Nisan 2019, 19:49:45 »
bahsimiz geçmiş, kısa bir malûmat verelim ki kafalarda soru işareti kalmasın.

öncelikle benim hakkında çok sevgili arkadaşımızın (dalga geçmiyorum, kendisini samimi buluyordum gerçekten), yazdıkları doğru.ufak bir tartışma döndü, gereği üst yönetimce tartışıldı.

ben hakkaniyete ve liyakâta inanan bir insanım.bilen bilir, yapmacık bir insan da değilim.şu anda tüm dürüstlüğümle söylüyorum ki, yönetimin @Hill 'i ihraç kararında son ana kadar aksi yönde görüş belirttim.kendisi benim şahsi kanaatimce polis departmanı'nın 'yüzlerinden' biri haline gelmiş, iyi bir rolcüydü.atılmasını istemediğimi birkaç kez dile getirdim ancak yönetimin işine karışacak kıdemde de değiliz.yalnızca görüş belirtebiliyoruz, departman içerisindeki işleyişte son karar yine üst yönetime ait ve bu kararların tamamına saygı gösteriyor, belirli raddede mantıklı buluyorum.

zamanında yaptığımız muhabettler ve samimiyetimize güvenerek tamamen dürüst davrandım, umarım ikna edici olmuştur.çünkü bazı arkadaşların benim hakkımdaki fikirlerinde değişmeler gözlemliyorum ve işitiyorum.bugüne kadar iyi niyetle ve vicdanımın el verdiği şekilde hareket ettim, yeri geldiğinde mantığıma da kulak verdim.

son söz olarak aramızdan ayrılmış olmanı esef verici buluyor, sunucudaki rollerinin devamında sana başarılar diliyorum.umarım her şey gönlünce olur.

bay bay.
911 tssinde HQ toplanınca yönetim olarak arkadaşlar torpil yapıyorumda demezsin zaten. Üzgünüm ama ben görüşümü belirtmekte serbestim, görüşümü belirttim diyede kimse beni azarlayamaz kanka. Yaşım belli olgunluğum belli, olabilir hata yapmış olabilirim elbette. Ne yapalım zaten dedim ya yönetim bunu yaptı şunu yaptı yoluma baktım diye. Ama insan bi süre sonra doluyor. Teşekkürler düşüncen için, bu zamana kadar savunup artık savunmadığın için sorun değil. Ben zaten çıkmayı çok düşündüm ama bırakmayıda istemiyordum, pdyi seviyorum çnkü. Yönetim işine karışmak hakkımız değil demişsinde sen olmazsan yönetim olmaz unutma bunu, yönetim seni düzgün şekilde tutup bi yandanda yönettiği kişilere uygun davranması gerekir. Burası hem OOC bi yer değil hemde yönetilen birim ASKERİYE değil.

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: