bahsimiz geçmiş, kısa bir malûmat verelim ki kafalarda soru işareti kalmasın.
öncelikle benim hakkında çok sevgili arkadaşımızın (dalga geçmiyorum, kendisini samimi buluyordum gerçekten), yazdıkları doğru.ufak bir tartışma döndü, gereği üst yönetimce tartışıldı.
ben hakkaniyete ve liyakâta inanan bir insanım.bilen bilir, yapmacık bir insan da değilim.şu anda tüm dürüstlüğümle söylüyorum ki, yönetimin
@Hill 'i ihraç kararında son ana kadar aksi yönde görüş belirttim.kendisi benim şahsi kanaatimce polis departmanı'nın 'yüzlerinden' biri haline gelmiş, iyi bir rolcüydü.atılmasını istemediğimi birkaç kez dile getirdim ancak yönetimin işine karışacak kıdemde de değiliz.yalnızca görüş belirtebiliyoruz, departman içerisindeki işleyişte son karar yine üst yönetime ait ve bu kararların tamamına saygı gösteriyor, belirli raddede mantıklı buluyorum.
zamanında yaptığımız muhabettler ve samimiyetimize güvenerek tamamen dürüst davrandım, umarım ikna edici olmuştur.çünkü bazı arkadaşların benim hakkımdaki fikirlerinde değişmeler gözlemliyorum ve işitiyorum.bugüne kadar iyi niyetle ve vicdanımın el verdiği şekilde hareket ettim, yeri geldiğinde mantığıma da kulak verdim.
son söz olarak aramızdan ayrılmış olmanı esef verici buluyor, sunucudaki rollerinin devamında sana başarılar diliyorum.umarım her şey gönlünce olur.
bay bay.