Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

🎭 Meksikalı Kadın Acosta 🌈 ꕥ

Başlatan Hill, 30 Mayıs 2018, 21:09:12
Okunma sayısı 219229 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı velocity

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsveç
Son giriş: 12 Haziran 2024, 00:16
Toplam oynama: 3 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Amerikan
Son giriş: 19 Ocak 2024, 18:47
Toplam oynama: 256 gün, 2 saat
Lance Glover Lv.25
Son giriş: 11 Haziran 2024, 23:26
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
Son giriş: 19 Ocak 2024, 18:48
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
Köken: İskoçyalı
Son giriş: 19 Ocak 2024, 18:46
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
Ynt: [ARŞIV] 🌠🎭 Lyssa Owens 🌈 ꕥ
« Yanıtla #4050 : 04 Nisan 2019, 18:24:23 »
vay be sende mi gittin

Çevrimdışı eiN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 23 Ağustos 2023, 14:45
Toplam oynama: 1 gün, 14 saat
Birlik: ********VIC
Son giriş: 23 Ağustos 2023, 17:12
Toplam oynama: 130 gün, 22 saat
Birlik: ****M13
« Yanıtla #4051 : 04 Nisan 2019, 18:24:32 »
Selamlar, buraya bütün şeyleri yazacağım umarım kışkırtıcı veya hakaret sanıp silmezsiniz. Teşekkürler.
(YAZILACAK ÇOK ŞEY VAR AMA BU KADARI YETERLİDİR. BU SADECE DAĞIN GÖRÜNEN KISMIDIR, KÖTÜLEME AMAÇLI DEĞİL. İYİ YÖNLERİ FALANDA YAZDIM, GENEL Bİ YAZIDIR.)

2017'nin bu aylarından beri falan PD'ye sürekli olarak çıkıp girmekteyim. Bir çok defa bazı sebeplerden çıkıp girmiştim. 2017'de ilk katıldığımda PD'de ikinci günümde SWAT'a alınmıştım neyse günümüze dönelim. En son Ekim ayında PD'ye girdim ve bi daha çıkmadım, 6 günde PO-2 olup 2 hafta civarı sonrada PO-3 ve PO 3+1 rütbesine ulaştım.  Daha sonra yönetim değişti, PO 3+1'ler revizyon yedi. Tekrar PO 3+1 olarak çıkartıldım, PO 3+1 yetkisi sadece rapor yazacak dediler PO 3 ile farkı yok, PO3'lerin çavuş olması daha kolay dediler. Saha raporu yerine PO 3+1 görevi yaparak PO 3'leri bile raporluyordum, bu rütbenin sadece rapor olduğunu görünce bırakmak istedim. PO 3 düşmek istedim, Tajj isimli Tolga bana bu rütbede uzun zaman geçirdin ve 3+1 raporunu sadece sen yazıyorsun, bırakma dedi. Onun isteği üzerine biraz daha kaldım. Daha sonra OOC PMYO işlerim oluştu, pasife çekildim. Pasifliğim 2-3 ay sürdü, toplantılara elimden geldiğince katılmaya çalıştım. Yönetimin pasifliğime laf etmeyip beni barındırdığı için teşekkür ediyorum. Daha sonra pasifliğim bitince PO3 rütbesine indim. Ben indikten sonra güncelleme geldi ve PO 3+1 rütbesi çok üstün birşey oldu, artık PO 3+1'den Çavuşluğa çıkış daha kolay oldu. PO 3'ten Çavuşluğa çıkmak çok zor olmuştu. Yinede birşey demeyip yoluma baktım, PD içindekilerle rol yapıyordum. Daha sonra PD içinde rol yapmanın bana göre olmadığı düşünüp içeriden kişilerle rol yapmayı bıraktım. PO 3 rütbesinde uzun bi süre kaldım, yaklaşık 7 aydır falan PO 3 ve PO 3+1 arasında geziyordum. Son zamanlarda bazı şeyler canımı sıkmaya başlamıştı. Çavuş çekilmiyordu ve SUPERVISOR bulmak oldukca zordu. Bunun lafını edince kötü birisi oluyorduk. Yine yolumuza bakmaya devam ettik. Eğitim verdiğimiz adam bizi geçiyordu, bize yetişiyordu. Yine yolumuza baktık. Şerif geçmek istedim, Şerifi kemikleştirmek istediler. Kemikleşecekse neden hak verdiler tarzında yazı yazdım, bunun için uyardılar. Yönetim beni forumdaki "PO 3 kalma" muhabbetinden dolayı uyardı ve artık o muhabbeti yapmamaya başladım.( Belki istemsizce açıyor olabilirdim ama takılma amaçlıydı) Sonra yönetimi onalayıp kendi halimde takılmaya başladım. SD'den çıkıp PD boş oluşum diyen adamı tekrar aynı rütbesinden aldılar, tartışmalar yaşadık bana dediler ki o adamı uyardık. Geçenlerde duydum Yönetimin bu adamın böyle birşey yazdığından bile haberi yokmuş :D yine yolumuza baktık. Bana bazıları dedi OOC olarak Çavuşluk için uygun değilsin, bilemiyorum. Bu insandan hiç kimse çekilmedi, elbette uygun olan vardır. Son zamanlarda Çavuş adayları çekilde, bunlar benim düşüncem yönetime bu kadar vurgulamamız sayesinde oldu. Aktif Çavuş yok dedi herkes, yönetim kendini Çavuş 2 düşürdüler ve dediler ki artık sahada aktif olacağız ama Çavuş 2'lere bakarsanız 5 gündür oyuna girmiyorlar falan. Çavuş olmak çok zor olacak dediler, bence bu konu böyle değil. Bana kalırsa Çavuş çekmek istemedikleri için böyle. Neyse gelelim atılma sebebine; Atılma sebebim PD İÇİ HUZUR BOZMA / GRUPLAŞMA yani bu sebepten atılmak gerçekten garip geliyor. Atılmadan 30 dakika önce KARGA isimli arkadaşında bulunduğu ortamda tartışma çıktı, ben tartışmayı çıkartan arkadaş adına KARGA'dan özür diledim ama huzur bozmaktan atıldım. Her ne kadar tartışmada olsada PD içinden çoğu kişinin beni sevip benden rahatsız olmadığını düşünüyorum eğer rahatsız olan vardıysa da iyi yalan söylemiş, rahatsız değilmiş gibi taklit yapmış. Yönetimin arkamdan Hill kuyumu kazıyor, atmamız lazım tarzında konuşmalar geçtiğini duydum ve ses kaydı dinledim. İnan bu zamana yönetimi kimseye şikayet etmedim, seni geçtim hiç bi PD yönetimini. Ajda Pekkan'ın darbe görür gibi yönetim değişmesini gördüm ama bu sebepten ceza alacağımı hiç tahmin etmemiştim. Kendi aramızda odada sohbetini çeviriyorum, elbette neden çevirmeyeyim? Yönetimi tartıp biçmek oyuncu olarak hakkımız. Eğer PD girmek isteyen varsa tavsiyem şunlar olabilir. Girin PD'ye deneyin, keyfinize bakın. TAC1'da Çavuşların geldiği nadir TAC1'larda SİZE BAĞIRABİLİRLER. OOC olarak bastırıldıktan sonra zaten sıkılıp çıkacaksınızdır. 911 ts'sinde AFK odasında durup normal Rina TS geçiyoruz ve sohbet ediyoruz. Yönetim haber yolluyor bize; Orayı dağıtın yoksa ben geleceğim falan filan. OOC üstünlük cidden garipti. Bize 911 TS'sinde hatta Rina TS'sinde bile oyun oynamamıza kızıyordu ama kendileri yetkili odalarında MT2 gibi oyunlar oynuyorlardı. Biz laf yapınca onu bırakıp artık tamamen DC geçtiler. DC'de çoğu üye var, takılıyorlar. Yönetimin yanında takılanlar sadece tabi. Ama girip denemenizi tavsiye ederim, PD hakkında birşeyler öğrenmek isterseniz eğer CapulcuPenguen var gerçekten iyi akademi veriyor. Onun dışında sakın dost ortamı kurmayın, ne zaman olay olacağını belli olmuyor. Kendi halinizde de takılmayın gidip bi üst yetkili ile takılın, rahat edersiniz inanın. Bu arada Dedektif açıldı, 1 aydır yönetim ilgilenmiyor. Adamlar hala dedektiflik eğitimi alıp görev yapmayı bekliyorlar...

PD'den atılma sebebime dayanarak şunu söylüyorum; Kalp kırdıysam özür dilerim. Rahatsızlık verdiysem kusura bakmasınlar. Konu içinde yazdım zaten hepsini, PD'den atılma sebebim MC değil. il-legal ile ilişki rolleri, uyuşturucu satmak vs. IC olarak ilerliyor ve soruşturma konusu falan açmakta zor. Her neyse...

Neler olacak; MC ile olan rolümü sürdüreceğim. Tekrar PD girer miyim? İnanın bilmiyorum, en azından yönetim değişene kadar girip deneyeceğimi sanmıyorum. Tabi belli olmaz fikrim değişir, aynı yönetimde bile girebilirim.

BURAYA AÇIKLAMA YAZIP TANITIM KİRLETMEK İSTEMEZDİM AMA ÇOK MESAJ GELİYOR, TEŞEKKÜRLER HERKESE. TOPLU AÇIKLAMA YAPIYORUM!

Batu canını hiç sıkma kardeşim, aynı dönem girdiğim adam "PO I" iken ben "PO II" ydim. SD açıldı bu herif SD hakkında bir kaç bilgi verdi ve çavuşa kadar çıktı. Bu bana gerçekten koydu, bu adamın raporu yetersiz çıkıp terfi alamazken ben günlerimi rapor yazdırmak için FTO beklemekle geçirdim. Bir Allah'ın kulu gelip rapor yazayım dememişti senin dışında. En büyük örnek Emir ve sen. Ben bu sunucuya başladım başlayalı polis departmanında rol yapıyorsunuz ve III+I ve III rütbelerinden halen çıkamadınız, fırsat vermiyorlar çünkü. Yönetimde büyük hem de çok büyük torpiller döndüğünden adım gibi eminim. Bu yapılan emek hırsızlığıdır, haramdır.

Her neyse, sen canını sıkma. Rollerine devam et, onlar oluşuma küfürler yağdırıp tekrar giren adamı bizden üstün kılsınlar veyaa çıkıp DM atıp tekrar giren adamı aynı rütbesine tekrar yerleştirsinler. Çocuk oyuncağı gibi her hafta bir şey değişti. Ordan oraya süründük, ses etmedik olgunluğumuzu koruduk. Yazılacak daha çok şey var ama her neyse bu kadarı özetle yeter. Batu (Jamaika) ile zaten uzun zamandır bunun tartışmasını yapıyorduk ve bırakıp çıktık, iyi ki de çıkmışım diyorum. Kalsam emek versem şu an sen atılınca zaten çıkmış olacaktım ve emeklerim yazık olacaktı.

Rollere bekliyorum, yok öyle satma. O7 <3

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Peter Vecoli Lv.21
Köken: Rus
Son giriş: 27 Haziran 2022, 18:03
Toplam oynama: 138 gün, 4 saat
« Yanıtla #4052 : 04 Nisan 2019, 18:28:46 »
biliydim böle olcanı

Çevrimdışı gömlekli

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jax Corea Lv.4
Son giriş: 15 Şubat 2020, 17:44
Toplam oynama: 25 gün, 9 saat
« Yanıtla #4053 : 04 Nisan 2019, 18:30:18 »
kavga sebebini bilseydim daha detaylı bir yorum atardım, seni fazla tanımıyorum fakat bilindiksin. hayatında kg
Spoiler:
bunuda silmezsin artık??  ;)

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Nisan 2023, 21:22
Toplam oynama: 94 gün, 13 saat
« Yanıtla #4054 : 04 Nisan 2019, 18:37:08 »
Yorumlar;
Spoiler:
O7
çaktım o7

Senin gibisi zor gelir, seviyorum seni <3
bende bi userim, üst düzey bilgisi olan birisi değilim. Elimden geldiğince kendi çapımda birisiyimmmm <3

kaliteli insanı atmışlar
tanımıyorum ama yorumun tebessüm ettirdi, teşekkürler gerçekten

tuhaf şeyler yapıyorlar, anlamıyorum
olur öyle be cem, napalım yönetim yani istemezse orada olamayız

folkvangr mc nin lideriyle pd iken takıl, il-legal bir kişiyle çıkıp pd de takıl, milletin tanıtımlarına durmadan salla sonra pd den atılınca tuhaf geliyor de :D
pd'deyken il-legalle rol yapmak IC kuraldır, önce kuralları okuyup buraya gelmeyi denemelisin. Kinini başka bi yere sakla. Durmadan tanıtıma sallasam ceza yerim, bir kere bile forum cezası almışlığım yok. Sevgiler kuşum :* Atılma sebebim o değil zaten, oraya yazdım ben. :)

yapamaz mı?
ya işte maksat laf olsun, kin tuttuğum adam atıldı viyu

biliydim böle olcanı
evet, sanırım

kavga sebebini bilseydim daha detaylı bir yorum atardım, seni fazla tanımıyorum fakat bilindiksin. hayatında kg
Spoiler:
bunuda silmezsin artık??  ;)
hiç tartışma çekecek havamda değilim üzgünüm, sildirmeyi ben istedim. Çünkü yazdığımı okumadan il-legalle rol yapma diyorsun neyse uzatmayalım rica ediyorum anlayışla karşılayıp yorum atmayı bırak.

vay be sende mi gittin
yeap, götürdüler aslında gitmedim :/

Spoiler:
Batu canını hiç sıkma kardeşim, aynı dönem girdiğim adam "PO I" iken ben "PO II" ydim. SD açıldı bu herif SD hakkında bir kaç bilgi verdi ve çavuşa kadar çıktı. Bu bana gerçekten koydu, bu adamın raporu yetersiz çıkıp terfi alamazken ben günlerimi rapor yazdırmak için FTO beklemekle geçirdim. Bir Allah'ın kulu gelip rapor yazayım dememişti senin dışında. En büyük örnek Emir ve sen. Ben bu sunucuya başladım başlayalı polis departmanında rol yapıyorsunuz ve III+I ve III rütbelerinden halen çıkamadınız, fırsat vermiyorlar çünkü. Yönetimde büyük hem de çok büyük torpiller döndüğünden adım gibi eminim. Bu yapılan emek hırsızlığıdır, haramdır.

Her neyse, sen canını sıkma. Rollerine devam et, onlar oluşuma küfürler yağdırıp tekrar giren adamı bizden üstün kılsınlar veyaa çıkıp DM atıp tekrar giren adamı aynı rütbesine tekrar yerleştirsinler. Çocuk oyuncağı gibi her hafta bir şey değişti. Ordan oraya süründük, ses etmedik olgunluğumuzu koruduk. Yazılacak daha çok şey var ama her neyse bu kadarı özetle yeter. Batu (Jamaika) ile zaten uzun zamandır bunun tartışmasını yapıyorduk ve bırakıp çıktık, iyi ki de çıkmışım diyorum. Kalsam emek versem şu an sen atılınca zaten çıkmış olacaktım ve emeklerim yazık olacaktı.
Rollere bekliyorum, yok öyle satma. O7 <3
lan öyle alıntılayıp yazmasaydın askfakfask neyse seviyorum seni, napalım böyle uygunmuş. Yönetim bi yandanda iyidi ben o kadar pasif kaldım göz yumdular.

Çevrimdışı rampacı

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Ağustos 2023, 23:19
Toplam oynama: 0 gün, 10 saat
Raul Collita Lv.24
Köken: Meksikan
Son giriş: 07 Ağustos 2023, 21:32
Toplam oynama: 146 gün, 13 saat
« Yanıtla #4055 : 04 Nisan 2019, 18:39:33 »
yazdıgı uzun şeyde kısaca özet yazacak var mı? telefondayım okuması zor

Çevrimdışı geowic

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 27 Ağustos 2023, 01:39
Toplam oynama: 196 gün, 16 saat
Birlik: **** *ANG
Köken: İskandinav
Son giriş: 10 Mart 2022, 22:36
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Köken: İtalyan
Son giriş: 26 Aralık 2022, 00:59
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
« Yanıtla #4056 : 04 Nisan 2019, 18:42:09 »
BEYLER  3+1 KADAR BOŞ İNSANLAR YOK ADAM BİZİ SWATTA ROBERTTEN ÇEKİYOR KENDİ BİRİMİNDE DEVRİYEYE ÇIKIYOR, YANİ BOŞ BOŞ İŞLER. TAKMAYIN, LYSSA GİRMEZSE, MUERTE GİRMEZSE BENDE GİRMEM.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4057 : 04 Nisan 2019, 18:44:03 »
yeni gelecek polis nesli için çare @CapulcuPenguen

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 31 Ağustos 2019, 23:27
Toplam oynama: 200 gün, 18 saat
« Yanıtla #4058 : 04 Nisan 2019, 18:48:45 »
İstediğin her şey gönlünce olsun Batu.
Forum üzerinden uzun süredir zaten seninle konuşuyorduk, sadece bu dostluğu rollere dökmedik. Yaklaşık bir ay önce, ciddi anlamda şans karakterleri karşı karşıya getirdi, uzun soluklu Roleplay hayatımda kimseyle yapmadığım sevgili rollerini seninle yaptım, yapıyorum. İnsanlar, benim gibi forumda bulunan bazı kişileri ne kadar "vurdumduymaz, egoist" olarak adlandırsa da bunun koca bir yanlış olduğunu sanırım seninle beraber kanıtladık.

Rol yaptığım kişiyi son derece önemserim, benim yüzümden zarar görmesini istemediğimden, ne kadar keyif alıyorsam alayım beni bitirmeye itekler. Sana bunu söylediğimde derinlemesine konuştuk, en sonunda devam etme kararı aldık. Bu konunun devamını getirmeyeceğim. Bir perde var, ve o perdenin arkasında yaşananları insanların görmemesi en iyisi.

En başta belirttiğim gibi, kişilik olarak gerçekten mükemmel bir insansın Batu. İstediğin her şey gönlünce olsun, insanlar sadece konuşur. Sonuna kadar yanındayım.
Spoiler:

Çevrimdışı ofmes

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Ağustos 2019, 23:47
Toplam oynama: 23 gün, 19 saat
« Yanıtla #4059 : 04 Nisan 2019, 18:57:51 »
SD'den çıkıp PD boş oluşum diyen adamı tekrar aynı rütbesinden aldılar, tartışmalar yaşadık bana dediler ki o adamı uyardık. Geçenlerde duydum Yönetimin bu adamın böyle birşey yazdığından bile haberi yokmuş :D

Hayır bakın şunu yazıyorum sonra gidip siliyorsunuz, neyse bende o zaman ekliyeyim. "Selamlar, buraya bütün şeyleri yazacağım umarım kışkırtıcı veya hakaret sanıp silmezsiniz. Teşekkürler." Böyle yazınca silinmiyor herhalde.

Bunu herkes biliyor be ne uzattınız allah allah, kendini boş değil iyi bir insan olarak gören her kimse "boş" değildir. Aklı başında olan insan boş değildir, pd boş eleman dolu dedim dönünce de bu lafın arkasında durdum hala duruyorum. Hera'ya gidip söylemişler, de ben arkasında durmayacağım lafı neden söyliyeyim? Bence şu alınganlığı bırakmalısınız, a kişisi kendini dolu bir insan gibi hissediyorsa konu bitmiştir. Gruplaşma mevcut, videolar atıp duruyorsunuz biz kendi aramızda takılıyoruz ama olan hep sizin tarafa oluyor ben bunu anlamıyorum. Kaç ay geçmiş PD'ye yeniden gireli, tek kelime etmiş miyim insanlara? Neden hala şu konuyu uzatıyorsunuz? Hayır yani Batu garip birisisin, seni MC konusunda son kez Cho ile konuştuğumuzda savunmuştum, cidden insanlara saldırmayı çok seviyorsunuz. Neden ceza almadığımı söyliyeyim, kapatıyorum çeneyi yumuyorum gözü yapman gereken şey çok basitti. Ben buraya gelip şunu yazacaktım. "Hiçbir kin beslemeden yazıyorum ki, hoşça kal umarım dilediğin rolleri gerçekleştirirsin." Ama yazmadım, bunun asıl sebebi şu, aylar önce sen pasif kaldığında ben buraya ileti attım gram kin belirtisi olmadan, sen o yorumu gram takmadın. Sonra Ömer kötü oluyor Ömer egoist oluyor. Kusura bakmayın, siz bu konuları çok dillendirdiğiniz için ister istemez kin besliyorsunuz, benim gözlemlediğim bu.