Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

🎭 Meksikalı Kadın Acosta 🌈 ꕥ

Başlatan Hill, 30 Mayıs 2018, 21:09:12
Okunma sayısı 218304 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Old Elo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Ekim 2019, 22:48
Toplam oynama: 0 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: [ARŞIV] 🌠🎭 Lyssa Owens 🌈 ꕥ
« Yanıtla #4040 : 04 Nisan 2019, 16:33:15 »
neyse bir dövme yaparız

Çevrimdışı BOLIVAR

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4041 : 04 Nisan 2019, 16:42:28 »

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 31 Ağustos 2019, 23:27
Toplam oynama: 200 gün, 18 saat
« Yanıtla #4042 : 04 Nisan 2019, 16:44:34 »
Konuşulacak ciddi anlamda çok şey var, zamanı değil.

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Nisan 2023, 21:22
Toplam oynama: 94 gün, 13 saat
« Yanıtla #4043 : 04 Nisan 2019, 17:22:26 »
Töbe tobe
banyo banyoo

Konuşulacak ciddi anlamda çok şey var, zamanı değil.
folkvangr dvm

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Nisan 2023, 21:22
Toplam oynama: 94 gün, 13 saat
« Yanıtla #4044 : 04 Nisan 2019, 17:50:36 »
Selamlar, buraya bütün şeyleri yazacağım umarım kışkırtıcı veya hakaret sanıp silmezsiniz. Teşekkürler.
(YAZILACAK ÇOK ŞEY VAR AMA BU KADARI YETERLİDİR. BU SADECE DAĞIN GÖRÜNEN KISMIDIR, KÖTÜLEME AMAÇLI DEĞİL. İYİ YÖNLERİ FALANDA YAZDIM, GENEL Bİ YAZIDIR.)

2017'nin bu aylarından beri falan PD'ye sürekli olarak çıkıp girmekteyim. Bir çok defa bazı sebeplerden çıkıp girmiştim. 2017'de ilk katıldığımda PD'de ikinci günümde SWAT'a alınmıştım neyse günümüze dönelim. En son Ekim ayında PD'ye girdim ve bi daha çıkmadım, 6 günde PO-2 olup 2 hafta civarı sonrada PO-3 ve PO 3+1 rütbesine ulaştım.  Daha sonra yönetim değişti, PO 3+1'ler revizyon yedi. Tekrar PO 3+1 olarak çıkartıldım, PO 3+1 yetkisi sadece rapor yazacak dediler PO 3 ile farkı yok, PO3'lerin çavuş olması daha kolay dediler. Saha raporu yerine PO 3+1 görevi yaparak PO 3'leri bile raporluyordum, bu rütbenin sadece rapor olduğunu görünce bırakmak istedim. PO 3 düşmek istedim, Tajj isimli Tolga bana bu rütbede uzun zaman geçirdin ve 3+1 raporunu sadece sen yazıyorsun, bırakma dedi. Onun isteği üzerine biraz daha kaldım. Daha sonra OOC PMYO işlerim oluştu, pasife çekildim. Pasifliğim 2-3 ay sürdü, toplantılara elimden geldiğince katılmaya çalıştım. Yönetimin pasifliğime laf etmeyip beni barındırdığı için teşekkür ediyorum. Daha sonra pasifliğim bitince PO3 rütbesine indim. Ben indikten sonra güncelleme geldi ve PO 3+1 rütbesi çok üstün birşey oldu, artık PO 3+1'den Çavuşluğa çıkış daha kolay oldu. PO 3'ten Çavuşluğa çıkmak çok zor olmuştu. Yinede birşey demeyip yoluma baktım, PD içindekilerle rol yapıyordum. Daha sonra PD içinde rol yapmanın bana göre olmadığı düşünüp içeriden kişilerle rol yapmayı bıraktım. PO 3 rütbesinde uzun bi süre kaldım, yaklaşık 7 aydır falan PO 3 ve PO 3+1 arasında geziyordum. Son zamanlarda bazı şeyler canımı sıkmaya başlamıştı. Çavuş çekilmiyordu ve SUPERVISOR bulmak oldukca zordu. Bunun lafını edince kötü birisi oluyorduk. Yine yolumuza bakmaya devam ettik. Eğitim verdiğimiz adam bizi geçiyordu, bize yetişiyordu. Yine yolumuza baktık. Şerif geçmek istedim, Şerifi kemikleştirmek istediler. Kemikleşecekse neden hak verdiler tarzında yazı yazdım, bunun için uyardılar. Yönetim beni forumdaki "PO 3 kalma" muhabbetinden dolayı uyardı ve artık o muhabbeti yapmamaya başladım.( Belki istemsizce açıyor olabilirdim ama takılma amaçlıydı) Sonra yönetimi onalayıp kendi halimde takılmaya başladım. SD'den çıkıp PD boş oluşum diyen adamı tekrar aynı rütbesinden aldılar, tartışmalar yaşadık bana dediler ki o adamı uyardık. Geçenlerde duydum Yönetimin bu adamın böyle birşey yazdığından bile haberi yokmuş :D yine yolumuza baktık. Bana bazıları dedi OOC olarak Çavuşluk için uygun değilsin, bilemiyorum. Bu insandan hiç kimse çekilmedi, elbette uygun olan vardır. Son zamanlarda Çavuş adayları çekilde, bunlar benim düşüncem yönetime bu kadar vurgulamamız sayesinde oldu. Aktif Çavuş yok dedi herkes, yönetim kendini Çavuş 2 düşürdüler ve dediler ki artık sahada aktif olacağız ama Çavuş 2'lere bakarsanız 5 gündür oyuna girmiyorlar falan. Çavuş olmak çok zor olacak dediler, bence bu konu böyle değil. Bana kalırsa Çavuş çekmek istemedikleri için böyle. Neyse gelelim atılma sebebine; Atılma sebebim PD İÇİ HUZUR BOZMA / GRUPLAŞMA yani bu sebepten atılmak gerçekten garip geliyor. Atılmadan 30 dakika önce KARGA isimli arkadaşında bulunduğu ortamda tartışma çıktı, ben tartışmayı çıkartan arkadaş adına KARGA'dan özür diledim ama huzur bozmaktan atıldım. Her ne kadar tartışmada olsada PD içinden çoğu kişinin beni sevip benden rahatsız olmadığını düşünüyorum eğer rahatsız olan vardıysa da iyi yalan söylemiş, rahatsız değilmiş gibi taklit yapmış. Yönetimin arkamdan Hill kuyumu kazıyor, atmamız lazım tarzında konuşmalar geçtiğini duydum ve ses kaydı dinledim. İnan bu zamana yönetimi kimseye şikayet etmedim, seni geçtim hiç bi PD yönetimini. Ajda Pekkan'ın darbe görür gibi yönetim değişmesini gördüm ama bu sebepten ceza alacağımı hiç tahmin etmemiştim. Kendi aramızda odada sohbetini çeviriyorum, elbette neden çevirmeyeyim? Yönetimi tartıp biçmek oyuncu olarak hakkımız. Eğer PD girmek isteyen varsa tavsiyem şunlar olabilir. Girin PD'ye deneyin, keyfinize bakın. TAC1'da Çavuşların geldiği nadir TAC1'larda SİZE BAĞIRABİLİRLER. OOC olarak bastırıldıktan sonra zaten sıkılıp çıkacaksınızdır. 911 ts'sinde AFK odasında durup normal Rina TS geçiyoruz ve sohbet ediyoruz. Yönetim haber yolluyor bize; Orayı dağıtın yoksa ben geleceğim falan filan. OOC üstünlük cidden garipti. Bize 911 TS'sinde hatta Rina TS'sinde bile oyun oynamamıza kızıyordu ama kendileri yetkili odalarında MT2 gibi oyunlar oynuyorlardı. Biz laf yapınca onu bırakıp artık tamamen DC geçtiler. DC'de çoğu üye var, takılıyorlar. Yönetimin yanında takılanlar sadece tabi. Ama girip denemenizi tavsiye ederim, PD hakkında birşeyler öğrenmek isterseniz eğer CapulcuPenguen var gerçekten iyi akademi veriyor. Onun dışında sakın dost ortamı kurmayın, ne zaman olay olacağını belli olmuyor. Kendi halinizde de takılmayın gidip bi üst yetkili ile takılın, rahat edersiniz inanın. Bu arada Dedektif açıldı, 1 aydır yönetim ilgilenmiyor. Adamlar hala dedektiflik eğitimi alıp görev yapmayı bekliyorlar...

PD'den atılma sebebime dayanarak şunu söylüyorum; Kalp kırdıysam özür dilerim. Rahatsızlık verdiysem kusura bakmasınlar. Konu içinde yazdım zaten hepsini, PD'den atılma sebebim MC değil. il-legal ile ilişki rolleri, uyuşturucu satmak vs. IC olarak ilerliyor ve soruşturma konusu falan açmakta zor. Her neyse...

Neler olacak; MC ile olan rolümü sürdüreceğim. Tekrar PD girer miyim? İnanın bilmiyorum, en azından yönetim değişene kadar girip deneyeceğimi sanmıyorum. Tabi belli olmaz fikrim değişir, aynı yönetimde bile girebilirim.

BURAYA AÇIKLAMA YAZIP TANITIM KİRLETMEK İSTEMEZDİM AMA ÇOK MESAJ GELİYOR, TEŞEKKÜRLER HERKESE. TOPLU AÇIKLAMA YAPIYORUM!

Çevrimdışı Squezzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 26 Nisan 2024, 17:19
Toplam oynama: 434 gün, 18 saat
Son giriş: 22 Şubat 2023, 23:04
Toplam oynama: 3 gün, 0 saat
Son giriş: 27 Nisan 2024, 16:51
Toplam oynama: 1 gün, 4 saat
« Yanıtla #4045 : 04 Nisan 2019, 17:54:56 »
Selamlar, buraya bütün şeyleri yazacağım umarım kışkırtıcı veya hakaret sanıp silmezsiniz. Teşekkürler.
(YAZILACAK ÇOK ŞEY VAR AMA BU KADARI YETERLİDİR)

2017'nin bu aylarından beri falan PD'ye sürekli olarak çıkıp girmekteyim. Bir çok defa bazı sebeplerden çıkıp girmiştim. 2017'de ilk katıldığımda PD'de ikinci günümde SWAT'a alınmıştım neyse günümüze dönelim. En son Ekim ayında PD'ye girdim ve bi daha çıkmadım, 6 günde PO-2 olup 2 hafta civarı sonrada PO-3 ve PO 3+1 rütbesine ulaştım.  Daha sonra yönetim değişti, PO 3+1'ler revizyon yedi. Tekrar PO 3+1 olarak çıkartıldım, PO 3+1 yetkisi sadece rapor yazacak dediler PO 3 ile farkı yok, PO3'lerin çavuş olması daha kolay dediler. Saha raporu yerine PO 3+1 görevi yaparak PO 3'leri bile raporluyordum, bu rütbenin sadece rapor olduğunu görünce bırakmak istedim. PO 3 düşmek istedim, Tajj isimli Tolga bana bu rütbede uzun zaman geçirdin ve 3+1 raporunu sadece sen yazıyorsun, bırakma dedi. Onun isteği üzerine biraz daha kaldım. Daha sonra OOC PMYO işlerim oluştu, pasife çekildim. Pasifliğim 2-3 ay sürdü, toplantılara elimden geldiğince katılmaya çalıştım. Yönetimin pasifliğime laf etmeyip beni barındırdığı için teşekkür ediyorum. Daha sonra pasifliğim bitince PO3 rütbesine indim. Ben indikten sonra güncelleme geldi ve PO 3+1 rütbesi çok üstün birşey oldu, artık PO 3+1'den Çavuşluğa çıkış daha kolay oldu. PO 3'ten Çavuşluğa çıkmak çok zor olmuştu. Yinede birşey demeyip yoluma baktım, PD içindekilerle rol yapıyordum. Daha sonra PD içinde rol yapmanın bana göre olmadığı düşünüp içeriden kişilerle rol yapmayı bıraktım. PO 3 rütbesinde uzun bi süre kaldım, yaklaşık 7 aydır falan PO 3 ve PO 3+1 arasında geziyordum. Son zamanlarda bazı şeyler canımı sıkmaya başlamıştı. Çavuş çekilmiyordu ve SUPERVISOR bulmak oldukca zordu. Bunun lafını edince kötü birisi oluyorduk. Yine yolumuza bakmaya devam ettik. Eğitim verdiğimiz adam bizi geçiyordu, bize yetişiyordu. Yine yolumuza baktık. Şerif geçmek istedim, Şerifi kemikleştirmek istediler. Kemikleşecekse neden hak verdiler tarzında yazı yazdım, bunun için uyardılar. Yönetim beni forumdaki "PO 3 kalma" muhabbetinden dolayı uyardı ve artık o muhabbeti yapmamaya başladım.( Belki istemsizce açıyor olabilirdim ama takılma amaçlıydı) Sonra yönetimi onalayıp kendi halimde takılmaya başladım. SD'den çıkıp PD boş oluşum diyen adamı tekrar aynı rütbesinden aldılar, tartışmalar yaşadık bana dediler ki o adamı uyardık. Geçenlerde duydum Yönetimin bu adamın böyle birşey yazdığından bile haberi yokmuş :D yine yolumuza baktık. Bana bazıları dedi OOC olarak Çavuşluk için uygun değilsin, bilemiyorum. Bu insandan hiç kimse çekilmedi, elbette uygun olan vardır. Son zamanlarda Çavuş adayları çekilde, bunlar benim düşüncem yönetime bu kadar vurgulamamız sayesinde oldu. Aktif Çavuş yok dedi herkes, yönetim kendini Çavuş 2 düşürdüler ve dediler ki artık sahada aktif olacağız ama Çavuş 2'lere bakarsanız 5 gündür oyuna girmiyorlar falan. Çavuş olmak çok zor olacak dediler, bence bu konu böyle değil. Bana kalırsa Çavuş çekmek istemedikleri için böyle. Neyse gelelim atılma sebebine; Atılma sebebim PD İÇİ HUZUR BOZMA / GRUPLAŞMA yani bu sebepten atılmak gerçekten garip geliyor. Atılmadan 30 dakika önce KARGA isimli arkadaşında bulunduğu ortamda tartışma çıktı, ben tartışmayı çıkartan arkadaş adına KARGA'dan özür diledim ama huzur bozmaktan atıldım. Her ne kadar tartışmada olsada PD içinden çoğu kişinin beni sevip benden rahatsız olmadığını düşünüyorum eğer rahatsız olan vardıysa da iyi yalan söylemiş, rahatsız değilmiş gibi taklit yapmış. Yönetimin arkamdan Hill kuyumu kazıyor, atmamız lazım tarzında konuşmalar geçtiğini duydum ve ses kaydı dinledim. İnan bu zamana yönetimi kimseye şikayet etmedim, seni geçtim hiç bi PD yönetimini. Ajda Pekkan'ın darbe görür gibi yönetim değişmesini gördüm ama bu sebepten ceza alacağımı hiç tahmin etmemiştim. Kendi aramızda odada sohbetini çeviriyorum, elbette neden çevirmeyeyim? Yönetimi tartıp biçmek oyuncu olarak hakkımız. Eğer PD girmek isteyen varsa tavsiyem şunlar olabilir. Girin PD'ye deneyin, keyfinize bakın. TAC1'da Çavuşların geldiği nadir TAC1'larda SİZE BAĞIRABİLİRLER. OOC olarak bastırıldıktan sonra zaten sıkılıp çıkacaksınızdır. 911 ts'sinde AFK odasında durup normal Rina TS geçiyoruz ve sohbet ediyoruz. Yönetim haber yolluyor bize; Orayı dağıtın yoksa ben geleceğim falan filan. OOC üstünlük cidden garipti. Ama girip denemenizi tavsiye ederim, PD hakkında birşeyler öğrenmek isterseniz eğer CapulcuPenguen var gerçekten iyi akademi veriyor. Onun dışında sakın dost ortamı kurmayın, ne zaman olay olacağını belli olmuyor. Kendi halinizde de takılmayın gidip bi üst yetkili ile takılın, rahat edersiniz inanın.

PD'den atılma sebebime dayanarak şunu söylüyorum; Kalp kırdıysam özür dilerim. Rahatsızlık verdiysem kusura bakmasınlar. Konu içinde yazdım zaten hepsini, PD'den atılma sebebim MC değil. il-legal ile ilişki rolleri, uyuşturucu satmak vs. IC olarak ilerliyor ve soruşturma konusu falan açmakta zor. Her neyse...

Neler olacak; MC ile olan rolümü sürdüreceğim. Tekrar PD girer miyim? İnanın bilmiyorum, en azından yönetim değişene kadar girip deneyeceğimi sanmıyorum. Tabi belli olmaz fikrim değişir, aynı yönetimde bile girebilirim.

BURAYA AÇIKLAMA YAZIP TANITIM KİRLETMEK İSTEMEZDİM AMA ÇOK MESAJ GELİYOR, TEŞEKKÜRLER HERKESE. TOPLU AÇIKLAMA YAPIYORUM!

O7
O7
O7
O7
O7
O7

Çevrimdışı EserhaNN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook: