Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Kiralık tır

Başlatan HAN!, 08 Mayıs 2020, 19:44:05
Okunma sayısı 3577 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı S E T H

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 19 Temmuz 2020, 21:11
Toplam oynama: 51 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Kiralık tır
« Yanıtla #60 : 10 Mayıs 2020, 06:07:29 »
Desteklendin.

Çevrimdışı HAN!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Haziran 2024, 14:53
Toplam oynama: 346 gün, 8 saat
Enrico Conte Lv.28
Köken: İtalyan
Son giriş: 03 Ağustos 2023, 16:57
Toplam oynama: 8 gün, 17 saat
Son giriş: 31 Mayıs 2023, 17:31
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
Son giriş: 03 Ağustos 2023, 16:58
Toplam oynama: 3 gün, 21 saat
Birlik: ***** ***ncy
« Yanıtla #61 : 10 Mayıs 2020, 06:41:20 »
Desteklendin.
Çok teşekkür ederim kardeşim güzel yorumun için.

Çevrimdışı HAN!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Enrico Conte Lv.28
« Yanıtla #62 : 10 Mayıs 2020, 06:54:52 »
Desteklemiyorum çünkü zaten kiralık tırlar var o araçlar Roadtrain olsa oyunun ne zorluğu kalır şimdi sen gidip taksicilde Doodge Challanger kiralayabilir mısın? HAYIR bence gereksiz ayrıca bunu oyun icindede reklam olarak ve /b dışı gelen tircilari görüp önlerine kırıp bunu söylüyorsun yaptığın şeyde ayıp yaptığın şey bana egonu tatmin etmek gibi geldi
Reklam vermek gayet normal bir şey bence bunu yapan bir çok kişi var Tırcı olan insanları ilgilendiriyor çünkü onların refahı için yapılan bir AR-GE bu Anlıyorsundur umarım çünkü aynı şeyler tekrar tekrar anlatmaktan yoruldum admin bile destekledi beni koskoca Senior Admin senin düşündüğün şeyleri düşünemeyecek mi? artık olayın derinlerine bakıp öyle yorum yaparsanız sevinicem.  :) ;D

Hepsinin dışında sana söyleyeceğim bir şey daha var oyunda reklam veriyorsun diyorsun ama o fikrimi oyunda savundun burada neden böyle olumsuz yorum yaptığınıda çok iyi biliyorum :) IC olarak İnfernus marka aracını kaptırdığın ve 33.000 dolar kaybettiğin için bana bir kin beslediğinide biliyorum  ;D ;D Sana tek ricam oyunda farklı olup burada farklı olma IC-OOC karıştırma ve en önemlisi birazcık KENDİN OL.
Kanka benim hiç bir zaman infernusum olmadı insanları iyi hatırla sen arge açacağına önce kendi beyininde bir hafıza arifesi ac. :)
Üslubunuzu takının lütfen burası IC chat değil oyundaki gibi hareket etmeyin.

Çevrimdışı HAN!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Enrico Conte Lv.28
« Yanıtla #63 : 10 Mayıs 2020, 07:17:59 »
GÜNCEL

Çevrimdışı Kadırgalı

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 13 Temmuz 2024, 04:39
Toplam oynama: 45 gün, 22 saat
« Yanıtla #64 : 10 Mayıs 2020, 08:32:54 »
Bunun için bir sisteme ihtiyacın yok,ben saatlik 2500 dolara Roadtrain ve Flatbed kiralıyorum ayrıca yine rolsel olarakda bir galerim var. Hem araç kiralama hem de araç alım satım işi yapıyorum.

Yani aslında role play özgürlük bir anlamda. Her proje sistemleştirilirse sunucuya aşırı yük biner,tır kiralamadan önce gelmesi gereken çok daha önemli şeyler var. Zaten sisteme ihtiyaç yok,günde iki-üç kere reklam vererek günü kurtarıyorum ben.
Dostum öyle olabilir fakat arkadaşlarımla beraber en az 15 tırlık bir galeri açacağım bir tırı rolsel olarak kiralayıp mekanik mesleğinde satarlarsa hangi biriyle uğraşayım? seninki küçük bir iş olabilir benim aklımdaki büyük bir iş.
Dostum senin yapmak için sistem beklediğin işi ben yıllardır yapıyorum küçük iş-büyük iş yok. Madem arkadaşlarınlasın,3 arkadaş kişi başı 5 tır toplam 15 tır yapar zaten. 1 tane binek aracınız olur,4 er tırdan 12 tır yapar.
Zaten kiralayan adam çok az,sürekli müşterilerim var onlar dışında işlemiyor sistem.
Bu sistemde mekaniğe gitmemesi için çözüm var,mekanik olan taşımacı olamadığı gibi tır şoförüde olamasın. Legal meslek yapamasın ki güvenle aracın anahtarını verebilesin.
Sonuç olarak mekanik olan Tırcılık yapabiliyor ve benim sistemden başka şansım yok bunun farkındasındır umarım...

Diyorsun ki "sürekli müşterilerim var onlar dışında alan olmayacak." ben reklam vermeyeceğim senin gibi tırcılık çevresinde bir mekan bulacağım kısacası bir marka gibi olacak demem o ki Tırcılağa başlayan biri "Şurada Forester Tır Galerisi var oradan tır kiralayalım." diyecek.Hem rol ortamı oluşacak hem devlet hem ben kazanacağız üstüne üstlük tırcılar acayip memnun kalacak bunu zaten düşünen anlar Umarım sen de anlamışsındır.
Ya abicim çocukla çocuk olmayayım diyorumda,sen bu sistemi düşünürkende bu işi yapıyordum,sen bu işi yapmak için sistem beklerkende bu işi yapıyordum. Sen kime ne anlatıyorsun ya? Rolsel olarak yapabileceğin bir şey zaten kendine özel sit alanı,map,otopark istiyorsun birde. Yok ar-ge'yi açacak cesaretin varmış,yok herkesden önce düşünmüşsün. E iyi o zaman,benden önce tır kiralama işi yapan yoktu sunucuda telif atıyorum,kimse tır kiralama işi yapamaz,var mı lan böyle bişey? Bunu düşünen anlar diyor bide,hey allahım

Çevrimdışı nevır maynd

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Robert Patel Lv.29
Son giriş: 19 Mart 2024, 21:58
Toplam oynama: 243 gün, 3 saat
Son giriş: 22 Mart 2023, 16:35
Toplam oynama: 57 gün, 12 saat
Son giriş: 13 Mayıs 2023, 20:30
Toplam oynama: 1 gün, 23 saat
« Yanıtla #65 : 10 Mayıs 2020, 16:34:36 »
Desteklendin.
İnsan neredeyse hiç güzel yorum görmeyeince böyle oluyormuş. :P

Çevrimdışı HAN!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Enrico Conte Lv.28
« Yanıtla #66 : 10 Mayıs 2020, 16:38:54 »
Desteklendin.
İnsan neredeyse hiç güzel yorum görmeyeince böyle oluyormuş. :P
66 yanıt var 20 tanesi benim 2 tane de desteklemeyen var 44 kişi destek verdi bilginize...  :) :)

Çevrimdışı DumanCan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Şubat 2024, 11:15
Toplam oynama: 78 gün, 5 saat
« Yanıtla #67 : 10 Mayıs 2020, 21:29:36 »
Destekliyorum.

Çevrimdışı HAN!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Enrico Conte Lv.28
« Yanıtla #68 : 10 Mayıs 2020, 21:47:40 »

Çevrimdışı Sovereign

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Ocak 2025, 21:52
Toplam oynama: 212 gün, 2 saat
Son giriş: 04 Ağustos 2022, 03:22
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #69 : 11 Mayıs 2020, 03:53:08 »
Dediğiniz sistemin gelmesini destekliyorum, fakat sadece sizin adınıza bir sistem olarak değil de diğer yapmak isteyen insanların da bu sistemi kullanarak araç kiralama rolleri yapması güzel olur, yoksa sadece sizin para kazanmanız adına sistem yapılması saçma olur, diğer kişilerde farklı araç kiralama yerleri açarsa rekabet oluşur, bu doğrudan doğruya oyuncuların yararına olur. Örneğin siz 3500 dolara kiralıyor iseniz o 3000$'a kiralar, değişik kampanyalar oluşturur. Bu sayede hem oyuncular kazanmış olur, hem de bu rolü yapmak isteyen insanlar.
dediğiniz gibi olursa karmaşa çıkar insanlar kişisel araçlarını bile kiraya verirler düzen kalmaz sadece bana verilmesi derken ne anlatmak istediniz anlamadım sonuçta fikir benden çıktı kendim bir işe kalkıştım bu başvuruyu açma cesaretini gösterdim sadece ben kazanmayacağım ayrıca devletede vergi gidecek ben bu başvuruyu açarken kendi menffatlerimide düşündüm tabii ki çünkü fikri ben buldum başkası bulmuş olsaydıda desteklerdim... Desteklediğiniz için teşekkür ederim.

Ama dediğim gibi sadece siz kazanacaksınız derken ne demek istediniz anlamadım fikri ben buldum konuyu ben açtım bana verilmesi en doğrusu olur. Benim uzun süre düşünüp her tarafından nasıl olur diye uzun süre kafa yorduğum bir şey bu konuyu açanda benim emek verende  düşünende yani demem o ki benim şahsi fikrimden neden başkası yararlansın? Bana verilmesi dediğim gibi en doğrusu olur sem bulsaydın bu başvuruyu sen açmış olsaydın dediğim gibi seni desteklerdim senin şahsi fikrin olduğu için sadece sana böyle özel bir izin verilmesini hem ister hem de saygı duyardım. İyi roller güzel yorumun için teşekkür ederim.

Karmaşa çıkacağını düşünmüyorum, işyeri başvurusu gibi başvuru yapılabilir bu iş için, bu sayede önüne gelen bu mesleği tercih etmemiş olur. Fikri ben buldum, benim yapmam daha doğru gibi bir şeyin doğru olmadığını düşünüyorum. Üstünde kafa yorulmuş bir fikir olduğunu da düşünmüyorum, bu fikir her oyuncunun aklından en az 1 kez geçmiştir, tır üzerine değilde örneğin şöyle insanlar kişisel araçlarını kiraya verebilse, böyle sistem gelmesi güzel olur tarzında. Ben kendi adıma düşünmüyorum, zaten böyle bir kiralama sistemiyle uğraşma gibi düşüncem yok. Eğer sistemsel olarak başvuru sistemiyle diğer insanlarda bu mesleği yapabilecekse destekliyorum, fakat dediğiniz gibi sadece sizin yapabileceğiniz bir sistem olacaksa desteklemiyorum ki zaten sadece sizin için bir sistem getirileceğini de düşünmüyorum. Mantıken düşünürseniz 1000 kişinin aktif olarak oynadığı sunucuda 1 kişi için sistem gelmez, ama sisteminiz güzel. Diğer oyuncuların kullanımına da işyeri başvurusu gibi bir başvuru sistemiyle izin verilecekse mantıklı sistem, her türlü destekliyorum.