Ne alaka dostum sunucuda herkes eşit o dediğin şey sadece sistemsel olarak yapılabilir normal bir oyuncuya böyle bir ayrıcalık tanınmaz.
Hediye ağacının orada ki kiralık araçlar gibi bir kaç adet Roadtrain koyarlar Tırcılığın oraya olur biter şayet yapılırsa tabi.
Bak dostum beni anlamıyorsun herkes eşit ona lafım yok ama bunun güzel birşey olabileceğini düşündüğüm için ve yeni tırcılara kolaylık sağlayabileceği için hem devlete vergi kaynağı olacağı için hem benim hem devletin hem de oyuncuların mutlu olabileceği bir şey olduğu için bunu yapıyorum.
Gelmişsin diyorsun ki burada tırcılığın oraya koyarlar roadtrain sorun da bu işte zaten koymazlar çünkü tır alan oyunculara haksızlık olur diğer oyuncular tır aldılar neden bunlar kiralıyor diye laf edilir değil mi?
Bu yüzden devlet yapmaz bu yüzden de ben yapıyorum ayrıca ne zaman tırcılık mesleğine gitsem hep boşta kalan birileri var ve /s komutu ile Tır kiralanır diye bağırıyorlar reklam verenler de oluyor yalansa yalan de.
Sistemsel kiralık tırları arttırmak mantıklı olabilir ama benim konum işte tam da burada başlıyor Ben zaten yaklaşık 15 tırlık bir galeri açacağım ve bir işyerine açacağım için şöyle olumlu sonuçları oluyor...
Bak yalan söylemem zaten ben burada kendi kar yapacağım parayı da düşünüyorum çünkü fikir benden çıktı yani demem o ki son kez söylüyorum artık şunlar HEM BEN PARA KAZANACAĞIM HEM DEVLET BUNLARA EK OLARAK İŞ YERİ BAŞVURUSU AÇIP KABUL EDİLİRSE GALERİYİ ORAYA AÇMAYI PLANLIYORUM YANİ ÇOK GÜZEL ROLLER DÖNECEK O İŞ YERİ SADECE TIR KİRALAMAK İÇİN KULLANILMAYACAK BAŞKA ROLLERDE DÖNECEK SADECE YORUM YAPMAK İÇİN YORUM YAPMAYIN LÜTFEN BİRAZ MANTIKLI KONUŞSUN HERKES BURADA NEREDEYSE HERKES DESTEK VERİYOR KARARINI SAYGIYLA KARŞILIYORUM AMA BİR DÜŞÜN BU KADAR İNSAN SENİN DÜŞÜNDÜKLERİNİ DÜŞÜNEMİYOR MU? DÜŞÜNÜYOR AMA ANLATTIĞIM ŞEYLER MANTIKLI GELDİĞİ İÇİN DESTEK VERİYORLAR.