Merhaba arkadaşlar burada görüşleri almak için konuyu açtım. Sunucuda rol yapmak isteyenlere karşı neden sürekli bir olumsuz yargı var genel hava olarak anlamıyorum doğrusu. Karakter tanıtımlarını, birlik tanıtımlarını okuyorum. Yok şu SS şöyle kötü bu böyle kötü. Yok 800x600 olmadı ss. Güzel insanlar, Pablo Picasso gibi resim mi çiziyorsunuz da bizim haberimiz yok. Ya da Beethoven gibi müzik mi seslendiriyorsunuz? Ya da rollerinizde Shakespeare kalitesini yansıtacak tiyatral bir alt yapı mı var? Birkaç istisna dışında sıradan verilen klişe emoteli rolleri sürekli görüyoruz zaten. Yok şu kaşını kaldırır, yok şuraya döner, şuraya oturur, şuradan doğrulur. Eleştirmeye kalkınca kendinizi ön plana çıkardığınızı hissedebilirsiniz ama öyle bir şey yok emin olun baştan aşağı anlamsızca hareketler bunlar. Burada amaç zevk almak, sürekli insanların tanıtımına çamur atmak, yok şu görüntü böyle yok şu tanıtım şöyle. İğnelemeden uyarılabilir. Bunun içinde tanıtımlara bu tavrı sergilemek zorunda değilsiniz. Bu çok zor bir şey değil yani. Yanıtla tuşuna basmak için harcadığınız zamana yazık.Zaten emek vermek için karşı taraf da bir neden arıyor. Neden destek çıkmıyorsunuz? Böyle yapınca iyice soğuyorlar yaptıklarından. Sunucudaki rol zenginliğini sağlayan şey aynı zamanda bu. Aynı zamanda bu eleştiren insanları takip etmeye çalışıyorum. Hiçbirisinin rol düzeyi de öyle milyonları hayran bıraktıracak düzeyde değil. Hani sizde olan karşı tarafta olmayan ne varda bu tarz bir tutuma girişiyorsunuz? Çok mu mükemmelsiniz karşı tarafı iğneliyorsunuz? Bakın eleştiri demiyorum iğneleme diyorum çünkü buna eleştiri denmez. Eleştiride bir adap, seviye olur. Aynı platformun içindesiniz aynı 4 gblik oyun. Abartmayın biraz lütfen artık.
Yapılacak uyarılar için özel kanallar var, tanıtımlar boş yere işgal edilmemeli. Destek çıkın ki o da size o motivasyonla karşılık versin rollerinize keyif katsın. Siz soğutunca sizinde rolünüzü soğutan biri çıkar, tanıtımınızı soğutan biri çıkar. Sonra sunucu kitlesi düşük. Ya sen bunu yaptıktan sonra kitle 50 yaşında olsa ne değişecek? Senin tavrın bir kere düşük seviyeli. Başkalarını eleştirmeden lütfen kendi kalitemize bakalım. Kendimizi düzeltelim, birbirimize karşı iyi, hoşgörülü ve anlayışlı olalım. Eminim ki, her iki tarafta bu konuşmanın sonundan memnun ayrılacaktır.