Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Gereksiz Tanıtım Yorumları

Başlatan Elif, 07 Mayıs 2020, 05:42:28
Okunma sayısı 699 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA
Gereksiz Tanıtım Yorumları
« : 07 Mayıs 2020, 05:42:28 »
Merhaba arkadaşlar burada görüşleri almak için konuyu açtım. Sunucuda rol yapmak isteyenlere karşı neden sürekli bir olumsuz yargı var genel hava olarak anlamıyorum doğrusu. Karakter tanıtımlarını, birlik tanıtımlarını okuyorum. Yok şu SS şöyle kötü bu böyle kötü. Yok 800x600 olmadı ss. Güzel insanlar, Pablo Picasso gibi resim mi çiziyorsunuz da bizim haberimiz yok. Ya da Beethoven gibi müzik mi seslendiriyorsunuz? Ya da rollerinizde Shakespeare kalitesini yansıtacak tiyatral bir alt yapı mı var? Birkaç istisna dışında sıradan verilen klişe emoteli rolleri sürekli görüyoruz zaten. Yok şu kaşını kaldırır, yok şuraya döner, şuraya oturur, şuradan doğrulur. Eleştirmeye kalkınca kendinizi ön plana çıkardığınızı hissedebilirsiniz ama öyle bir şey yok emin olun baştan aşağı anlamsızca hareketler bunlar. Burada amaç zevk almak, sürekli insanların tanıtımına çamur atmak, yok şu görüntü böyle yok şu tanıtım şöyle. İğnelemeden uyarılabilir. Bunun içinde tanıtımlara bu tavrı sergilemek zorunda değilsiniz. Bu çok zor bir şey değil yani. Yanıtla tuşuna basmak için harcadığınız zamana yazık.Zaten emek vermek için karşı taraf da bir neden arıyor. Neden destek çıkmıyorsunuz? Böyle yapınca iyice soğuyorlar yaptıklarından. Sunucudaki rol zenginliğini sağlayan şey aynı zamanda bu. Aynı zamanda bu eleştiren insanları takip etmeye çalışıyorum. Hiçbirisinin rol düzeyi de öyle milyonları hayran bıraktıracak düzeyde değil. Hani sizde olan karşı tarafta olmayan ne varda bu tarz bir tutuma girişiyorsunuz? Çok mu mükemmelsiniz karşı tarafı iğneliyorsunuz? Bakın eleştiri demiyorum iğneleme diyorum çünkü buna eleştiri denmez. Eleştiride bir adap, seviye olur. Aynı platformun içindesiniz aynı 4 gblik oyun. Abartmayın biraz lütfen artık.
Yapılacak uyarılar için özel kanallar var, tanıtımlar boş yere işgal edilmemeli. Destek çıkın ki o da size o motivasyonla karşılık versin rollerinize keyif katsın. Siz soğutunca sizinde rolünüzü soğutan biri çıkar, tanıtımınızı soğutan biri çıkar. Sonra sunucu kitlesi düşük. Ya sen bunu yaptıktan sonra kitle 50 yaşında olsa ne değişecek? Senin tavrın bir kere düşük seviyeli. Başkalarını eleştirmeden lütfen kendi kalitemize bakalım. Kendimizi düzeltelim, birbirimize karşı iyi, hoşgörülü ve anlayışlı olalım. Eminim ki, her iki tarafta bu konuşmanın sonundan memnun ayrılacaktır. :)

Çevrimdışı r2x9

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsveç
Son giriş: 28 Mart 2021, 02:04
Toplam oynama: 24 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Gereksiz Tanıtım Yorumları
« Yanıtla #1 : 07 Mayıs 2020, 07:10:01 »
Karakter tanıtımı affedersiniz sidik yarışmasına döndü. Karakter tanitimdaki ilgi ve rekabet peşinde olanlar; mantıklı eleştiri yapmayıp saçma sapan şeylerle polemiğe girenler bile var.

Eh, açmış olduğunuz  konudaki görüşüm şu: Şikayet

Bu kelimeyi her zaman duymuşsunuzdur ve "şikâyet olsa yine aynı şeyi yapacaklar " demenize de hak veriyorum. Keza yapacak bir şey yok. Forum moderatörler karakter tanitimda bi faaliyet gösteriyor ne de olsa.

Çevrimdışı P E A C E

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 30 Temmuz 2021, 19:57
Toplam oynama: 66 gün, 5 saat
« Yanıtla #2 : 07 Mayıs 2020, 07:19:09 »
Çok haklısınız Elif hanım.

Çevrimdışı OnlyWord

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Mayıs 2023, 21:14
Toplam oynama: 297 gün, 19 saat
Köken: Japon
Son giriş: 15 Eylül 2023, 19:21
Toplam oynama: 1 gün, 12 saat
Son giriş: 02 Haziran 2024, 22:05
Toplam oynama: 48 gün, 7 saat
Son giriş: 15 Eylül 2023, 19:20
Toplam oynama: 0 gün, 23 saat
« Yanıtla #3 : 07 Mayıs 2020, 10:27:48 »
İnsanlar varoluşu gereği kıskanç ve bencildir. İnsanların geneli, kendi yaptığı işlerden memnun olmadığı için başka kişilerin yaptığı işlere çamur atarlar.

Çevrimdışı Falconn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Şubat 2021, 18:02
Toplam oynama: 57 gün, 18 saat
« Yanıtla #4 : 07 Mayıs 2020, 11:00:47 »
Hydraizm'in yan çarı gibi tanıtıma yorum atıyorlar cevap verince küfür ediyorlar anlamadım ben bu insanları ya. Geçen bir birliğin tanıtımına girdim 2 tane birliği olmayan 1 level arkadaşlar küfür ediyorlardı.

Çevrimdışı #Chef

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 03 Haziran 2022, 23:56
Toplam oynama: 227 gün, 9 saat
« Yanıtla #5 : 07 Mayıs 2020, 11:19:39 »
Rapor et geç, biz buradayız.

Çevrimdışı Zinamoli

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 10 Aralık 2020, 18:05
Toplam oynama: 44 gün, 6 saat
« Yanıtla #6 : 07 Mayıs 2020, 11:26:10 »
Hayatın her alanında kendi eksikliklerini birilerini baltalayarak tamamlamaya çalışıyoruz bu durum bizim birlik tanıtımımızda da çok oldu ekip arkadaşlarıma da aynısını söyledim; bu tür durumlarda karşılık vermektense şikayet açmak daha mantıklı.

Çevrimdışı akcha

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Josh Sawyer Lv.18
Son giriş: 16 Haziran 2023, 21:33
Toplam oynama: 52 gün, 23 saat
« Yanıtla #7 : 07 Mayıs 2020, 13:28:47 »
seks yapalım mı adamım

Çevrimdışı vlcty999

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Yunan
Son giriş: 13 Aralık 2021, 16:47
Toplam oynama: 17 gün, 11 saat
« Yanıtla #8 : 07 Mayıs 2020, 13:32:22 »

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA
« Yanıtla #9 : 07 Mayıs 2020, 13:34:05 »
Değerli yorumlar için teşekkürler. Şikayette açılıyor evet ama önemli olan bir şeyler de katabilmek.

Nush ile uslanmayanın hakkı tekdir
Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir

derken kötekten nushumuzu nasihatımızı üslubumuzu da deneyelim, koruyalım diye söylüyorum bunu. Düşman bir oluşum bile varsa karşımızda ona destek çıkıcı olmak düşmanlığımızdan lezzet almamızı sağlar. Yani ssleri çalmışsınız, şunu almışsınız demek yerine umarım bundan sonra daha güzel görüntüler atarsınız sanırım birkaç fotoğraf bu oluşuma pek uygun düşmüyor şeklinde yanıtlarsak emin olun karşı taraf da anlayışlı olacaktır. Hırsız, kötü demek yerine halledebileceğine inanıyorum demek lazım. Motivasyon kaynağı olmadan olmaz.